Sziasztok!
Mivel nagy szinten játszok már évek óta 75-90+ mapok, ezért nem igazán érdekeltek a botok, viszont most már átérzem a kezdők fájdalmát, mert kedvet kaptam kisebb szinten is játszani.
A javaslatom az lenne, hogy ha már a botok nem irthatók ki véglegesen, akkor legyen egy olyan pálya, amelyre kis szinten is be lehet lépni, és minden metinkőből legalább 3-5 megtalálható, melyek respawn ideje az eredeti nyílt pályákon van. Esetleg a időkorlátos is lehet ez a pálya, de ha már ezekkel a random generált hackerekkel nem lehet felvenni a harcot, legalább a rendes fizetős játékosoknak legyen már esélyük élvezni a játékot valamilyen szinten. Az sajnos nem megoldás, hogy jelentjük a csalókat, mert amint bannolják, rá pár perccel már jön a következő horda bot MINDEN pályára. Utóbbi hétben már a lélekbarlang minden termére, és folyosójára is jutott ilyen bot sajnos.
Tehát a lényeg, hogy belépési engedély, és egyéni pálya, felőlem lehet csoportos is. Csak annyi, hogy eshessen eventes tárgy is azokból a kövekből, amelyek ezeken a pályákon vannak... Sajnos már a metinköveket se hagyják meg. Most mentem sivatagba, és láttam, hogy lecsapja azt is. Így lehetetlen farmolni, A sé-s tolvaj meg pörög a semmibe... És ez nem egy pályát érint!
Sajnálnám ha nem tennének legalább egy ilyen lépést ezzel segítve a játékosokat...