Rendezvény: Küldetések a Túlvilágban

 • announcement_metin2_pt_09fdaf3087de653e5e2124dc74905e78.jpg


  Készüljetek fel egy lebilincselő kihívásra, ami garantáltan mozgásban tart titeket! Izgalmas küldetések, titokzatos ellenfelek és fantasztikus jutalmak várnak a Túlvilágon!

  Nézzetek szembe a sötétséggel, és álljátok ki a küldetések próbáját!

  • Kezdete: 2024. július 10. 0:00 (CEST)
  • Vége: 2024. július 17. 23:59 (CEST)

  A különleges kaland-portál weboldalunk az új küldetésekkel a rendezvény utáni napig marad elérhető (július 18. 23:59-ig (CEST)).

  A küldetés portál

  Lesz egy beépített weboldal a játékban a küldetésekhez. Ha megnyitjátok, áttekinthetitek az aktuális eredményeitek, ide értve a küldetések és jutalmak összes részletét.

  Fontos információk a küldetésekről

  Teljesítsetek küldetéseket a jutalmak megszerzéséhez! Az eredményeitek néhány óránként kerülnek frissítésre, ami eltarthat egy kis ideig, mire megjelenik. Néha az olyan küldetéseket, melyeket már teljesítettetek, befejezetlennek láthatjátok, amíg a szerver nem frissíti az eredményeitek. Az ismételhető küldetések csak akkor indulnak újra, ha begyűjtöttétek a jutalmat, szóval ne felejtsetek el rendszeresen rájuk nézni.

  • A napi küldetések minden nap 23:59-kor (CEST) indulnak újra.
  • A heti küldetések minden vasárnap 23:59-kor (CEST) indulnak újra.
  • A havi küldetések a hónap utolsó napján 23:59-kor (CEST) indulnak újra. Mivel ezek a küldetések ismételhetők, folyamatosan jutalmakat szerezhettek belőlük!
  • Az egyedi küldetések csak egyszer teljesíthetők.
  • Néhány küldetés csak azután lesz elérhető, ha a megfelelő szintet vagy bajnokszintet elértétek.
  • Ha feloldottatok egy jutalmat, kattintsatok rá a begyűjtéséhez. A jutalom a jelenleg aktív karakteretek postaládájába kerül elküldésre.

  Küldetések a Túlvilághoz

  Összesen hat különböző küldetés érhető el az Utazás a Túlvilágba során, amik lehetnek napi, rendezvényenkénti vagy egyedi küldetések. Temérdek jutalom vár rátok, mint például a Kárhozat kulcs+, Cor Draconis (antik) és még sok más!

  Rendezvény: Utazás a Túlvilágba

  Utazzatok el a Túlvilágba, és álljatok helyt a négy pokoli próbán: szálljatok szembe a Túlvilág négy követével, hogy megküzdhessetek végül a Kárhozat urával!

  Az Utazás a Túlvilágba során értékes alapanyagokat szerezhettek a Kárhozat pajzshoz vagy a Megváltás főnixéhez. A rendezvény két részből áll:

  Első rész

  • Kezdete: 2024. július 10. 0:00 (CEST)
  • Vége: 2024. július 14. 23:00 (CEST)

  A rendezvény első felében meggyengül a Túlvilág határa, és itt a második részhez szükséges tárgyakat szerezhetitek meg szörnyek legyőzésével és Halálláng gyűjtésével. Ezek beválthatók Asmodeus kulcsra, Fekete levélre, Életvízre és Halott lélekre. Ennek a résznek a végén elérhetővé válik a Túlvilág portál, és átmehettek a másik oldalára.

  Második rész

  • Kezdete: 2024. július 15. 00:00 (CEST)
  • Vége: 2024. július 17. 23:59 (CEST)

  A második részben keresztül kell küzdenetek magatokat a Túlvilágon. Itt lesznek segítségetekre azok a tárgyak, amiket az első részben gyűjtöttetek. A négy követet kell legyőznötök, hogy megküzdhessetek Asmodeusszal. Természetesen ezekben a küzdelmekben is lehetőségetek lesz néhány nagyszerű jutalmat szerezni. Ha sikeresek vagytok, és legyőzitek a hatalmas Asmodeust, akkor beléphettek a Megváltás isteni termébe, ahol még több jutalom vár rátok.

  Belépés a kazamatába
  • A Túlvilág egy pokoli hely, amin át kell jutnotok, mielőtt szembeszálltok Asmodeusszal, a Túlvilág királyával. A Túlvilágba a Sárkánytűz-fokon található portálon keresztül utazhattok. A portálon való belépéshez 3 Fekete levél szükséges. A Túlvilág négy teremből áll. Minden teremben egy követet találhattok, akivel harcolnotok kell.

  • A Kárhozat az ítélethozás helye – itt küzdhettek meg az utolsó ellenféllel, Asmodeusszal. Halott lelkek használatával gyengíthetitek Asmodeust. Ha szeretnétek jelentős előnyre szert tenni a harcban, vegyétek fel a Kárhozat szettet. A Túlvilág talizmán szintén segítséget nyújt nektek Asmodeus sötét ereje ellen. A Túlvilág uraként Asmodeus sosem győzhető le véglegesen ezen a helyen; gyorsan visszatér a halálból, miután legyőztétek, és így ismét megküzdhettek vele. Minél gyakrabban sikerül legyőznötök, annál nagyobb jutalmat szerezhettek.

  Rendezvény tárgyak
  • A Fekete levél segítségével léphettek be a Túlvilágba. Megszerezhető 1 Halállángért (80% esély).
  • Az Életvíz használatával újraéledhettek a Túlvilágban. Megszerezhető 5 Halállángért (80% esély).
  • A Halott lelkek használatával csökkenthetitek Asmodeus maximum TP-jét. Megszerezhető 10 Halállángért (80% esély).
  • Az Asmodeus kulcs lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Kárhozat térképre jussatok, és szembenézzetek Asmodeusszal. A használatával kihagyhatjátok a négy próbatételt, ha nem szeretnétek megküzdeni az összes követtel.