Gm és Inspector csapatba való jelentkezés • Csatlakozz hozzánk és légy részese a Metin2 világának!  Az online közösségünkben az egyik legnagyobb kihívás a különféle bot karakterek jelenléte. Nemcsak zavaróak és kellemetlenségeket okoznak, hanem komolyan befolyásolják a közösség hangulatát és működését is.


  Ezért egy új csapatot hoztunk létre: az Inspector csapatot, akik elkötelezett küldetésük részeként harcolnak a botok ellen, valamint a GM csapatot megújítottuk, akik felkutatják a csalókat, valamint segítséget nyújtanak a Játékosok számára.


  Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél részese ennek a küzdelemnek, és segítenél megvédeni közösségünket a botok által jelentett fenyegetések ellen, valamint szívesen segítenél Játékostársaidnak, akkor csatlakozz hozzánk!


  Nemcsak egy egyszerű feladatról van szó. A botok elleni küzdelem fontos küldetés, amelynek eredményeként valódi változást hozhatunk létre online közösségünkben, valamint a két csapat együttes munkájával egy remek közösséget is építhetünk. Legyél Te is része ennek a világnak, és csatlakozz hozzánk, hogy együtt egy összetartó közösséget építhessünk!


  Jelentkezésed erre a linkre kattintva tudod leadni, ahol a legördülő menüben olvashatsz bővebben a csapatokról.


  Sok sikert kívánunk!

  :sk08


  sirmusrsig.jpg

  Sig by: IsidarMithrim

 • Sirmium

  Approved the thread.