Az új szerver megnyílt.
Amennyiben van véleményetek, itt kifejthetitek.
Előzmény:
Yohara bónusz szerver – részletek és GyIK
Wiki:
Az új szerver megnyílt.
Amennyiben van véleményetek, itt kifejthetitek.
Előzmény:
Yohara bónusz szerver – részletek és GyIK
Wiki:
Mit gondolnak az újonnan megnyílt ideiglenes szerverről?
Eddig tetszik a szerver működése, szerintem jól ki van találva. De miért nem enged accountot létrehozni?
A Sol szerveren futó napi eventek listáját egyelőre itt találjátok:
https://board.ro.metin2.gamefo…&postID=757477#post757477
bizonyára majd nálunk is kinn lesz.
De miért nem enged accountot létrehozni?
Miért akarsz újat? Ha már van reged, akkor csak belépsz arra a szerverre, azzal az azonosítóval, amivel pl. magyaron v polyn s játszol, és karit kezdesz.
Mert újat szeretnék, más azonosítóval. De nem engedi
De nem engedi
ehhez ezt a témát javaslom:
Nem tudok játék azonosítót csinálni
Új azonosító létrehozása nem függ ezzel a témával össze.
Kérlek benneteket, itt az új szerverről beszéljetek a továbbiakban köszi!
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem ,hogy a magyar szerveren van egy karakterrem egy teljesen mindegy milyen névvel. A Sol szerveren létrehoztam ugyan arra fiókra egy ugyanolyan névvel ellátott karaktert. Ha sikerül elérnem a bajnoki szintet áttudom majd hozni a magyar szerverre? Segítségeteket előre is köszönöm.
áttudom majd hozni a magyar szerverre?
igen
Ha megveszem a második karakter átvitelt akkor a második karakter leltárának az első oldala is átvitelre kerül?
Tehát összesen 2x45 leltárnyi tárgyat vihetek majd át?
Ha megveszem a második karakter átvitelt akkor a második karakter leltárának az első oldala is átvitelre kerül?
A tárgypiacon tökéletesen elolvasható mit veszel meg a második karakterátviteli lehetőséggel:
A tárgypiacon tökéletesen elolvasható mit veszel meg a második karakterátviteli lehetőséggel:
Bármilyen hihetetlen, alapvetően nem olvasási és szövegértési problémával küzdök, egész egyszerűen több okból sem egyértelmű a szövegezés.
A termék leírása 1:1 copy paste a második átviteli szint leírásából. Említi például a Yohara csomagokat is, ebből azt kell érteni, hogy azokat is kétszer kapom meg? Két talizmán, két Sung-Ma bónusz, stb.
A jövőben előremutatóbb lenne, ha egy egyszerű igen/nem választ kaphatnék, nyilvánvalóan nem azért kérdezem, mert egyébként nem vettem fel a szemüveget és a leírás kérdések nélkül hagyott.
Említi például a Yohara csomagokat is, ebből azt kell érteni, hogy azokat is kétszer kapom meg? Két talizmán, két Sung-Ma bónusz, stb.
Karakter átvitelek
Az átvitel I-es és II-es szintjét a karaktereiteknek küldetésekkel oldhatjátok fel a felugró weboldalon keresztül. (A II-es szintű átvitel alternatívaként meg is vásárolható. Egy második karakter átvitel megvásárlására szintén lehetőség van.)
Az átvitelek két szintre bonthatók:
I. szint: Ezzel átvihetitek a karakteretek, Gayát és a viselt felszereléseket plusz még a Tárgypiac raktáratok tartalmát.
II. szint: Ezzel átvihetitek továbbá a felszerelt öltözékeket, felszerelt alkímia tárgyakat, a leltáratok első oldalát és az öv leltáratokat.
Érdemes tudni, hogy a Tárgypiac raktár az első karakterrel kerül átvitelre.
GyIK
A Yohara csomagok csak egyszer érhetők el?
A Yohara csomagokat először aktiválni kell az átvitel I. és II. szintjének feloldásával.
Ezután legfeljebb 2 karaktert vihetsz át. (A második karakter átvitelt meg kell vásárolni.) Ezután megkapod a Yohara csomagokat mindkét karakterért az I. és II. szintért is.
Második karakter átvitel
Egy második karakter átvitel megvásárlása automatikusan feloldja az átvitel I-es és II-es szintjét egy második karakternek.
Minden értelmezhetően le volt írva.
Sziasztok!
Ha nem érem el a bajnoki szintet egyik karakteremmel sem akkor buktam az egészet?
Ha nem érem el a bajnoki szintet egyik karakteremmel sem akkor buktam az egészet?
Igen
A világjáró jegy a SOL szerveren miért nem elérthető ilyen esetre? Teljesen jól járna mindenki. Ha nem érem el a szintet akkor van esélyem áthozni a karakterem csak ezért fizetnem kell. Így nem öltem bele feleslegesen az energiám.
A világjáró jegy a SOL szerveren miért nem elérthető ilyen esetre?
Azért, mert ezt nem így tervezték.
ideiglenes
A kiírásában leírták mettől meddig tart a szerver, és mik a feltételei a karaktered folytatásának. Kezdéskor a szerver felületen is jelzi a kis óra ikon, hogy ideiglenes, nem végleges a szerver, amire belépsz.
A kliensben is írja.
Belépve is leírja többször is:
A hírek panelen pedig az átvitel részleteit is, hogy mit kell hozzá teljesíteni.
A Yohara bónusz szerverek vége
A Yohara szerverek ma lezárultak, és lehet jelentkezni a karakter átvitelekre (akik elérték/megvették).
A kliensből 2x a fogaskerék ikonra kattintva érhetitek el a weboldalt, ahol ezt megtehetitek.
(leírás: Tippek-trükkök Gameforge kliens )
Nekem nincs ilyen karakterem, de akinek van ezt láthatja: