akkor miért nem zárják be az egészet? és ha megveszed játhatsz? ha ott megtudják oldani akkor itt is meg tudnák ha akarnák
Farm botok- ez már több a soknál!
-
- Kibeszélő
- Játék
- baloghzsozso1
- Thread is marked as Resolved.
-
-
ha ott megtudják oldani
Azért szerintem itt több különbség is van szerver és szerver között. Ha megnézzük, pl. a RUBY, SAPPHIRE vagy DIAMOND-szerverek alapvetően csak úgy érhetőek el, hogy pénzt költ rá az adott játékos, míg a Magyarország, stb. szerverek teljesen díjmentesen, egy egyszerű regisztrációval elérhetőek. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek botok a fentebb említett 3 szerveren, csak kevesebb.
akkor miért nem zárják be az egészet?
Egy szerver lezárásának csak akkor lenne értelme, ha az tartósan úgy is maradna. Annak semmi értelme, ha lezárják 3-4 hónapig, majd utána újra megnyitják, mert akkor kezdődik előről a kálvária.
és ha megveszed játhatsz?
A RUBY szerver nekem nagyon zsúfolt. Nem szimpatikus, de pörög a piac, kevesebb a bot. De egy SAPPHIRE vagy DIAMOND nem rossz választás. Vedd meg, próbáld ki. Bár, erre nem buzdíthatlak, hogy vásárolj egy szolgáltatást. De egyértelműen másabb lesz.
-
Egy másik ország GA-ja pár hónappal ezelőtt a Discordon írta, hogy akármennyire is evidens az, hogy bizonyos karakterek botok, gondosan dokumentálni kell mindent - függetlenül attól, hogy evidens-e, avagy sem. Szemmel látható-e, vagy nem. Ebbe a folyamatba azonban mezei játékosként továbbra se látunk bele.
Normális esetben megértem, hogy dokumentálni akarják, mert mi van akkor, ha tévedésből lett valaki bannolva, ilyen esetben hasznos. Szerintem itt ez nem áll fent, már csak a botok támadási hatótávjaik alapján lehetne lazán bannolni, első lépésnek megtenné. Ha meg lecsökkentik a hatótávor, akkor lehet majd ezen gondolkodni, de jelen esetben nem releváns, hogy tévedésből bannolnak ki. Programozóként nem tudom elhinni, hogy olyan komplex lenne a játék kódja, hogy nem tudják megoldani.
Hiszen, indoklást továbbra sem olvastunk, és alternatívát sem látunk. Vannak olyan nemzetek, ahol egyébként köszönhetően a népesebb csapatnak, vagy egyéb okoknak, elenyésző számban lehet találni botokat. A magyar szerver vonatkozásában a helyzet szerintem lassan már súrolja a káoszt.Ez a legbosszantóbb, hogy csend van, nincs szó erről. Játszottam a román szerveren, vannak ott is, de kevesen, sőt, van olyan, aki csak éjjel botol, amikor mások alszanak. Ez se jó, de legalább mezei játékosként tudsz napközben játszani. Ha még a románoknál is élhetőbb a játék, akikre szeretünk azért mutogatni, hogy milyenek (erdélyiként ez már a kultúra része, higgyétek el), akkor miről van szó. A káoszon véleményem szerint túl vagyunk, már nem tudok bányászni se, mert egy bot folyton belém üt valahonnan.
Szóval ja, ezt a szervert magára hagyták, fizess vagy szenvedj
-
megprobáltam egyet leszabadozni és kinyirt, ujra éledek rögtön meghal váltok ch 2x még mindig meghal ahogy kijön a körböl a városba meghal ez mégis mi a ****?
amugy ha jól láttam szilit farmolnak map2 ön legalábbis alig van droppjuk 40 esen semmit nem vesznek fel de a szili láttam hogy kiesett neki és rögtön eltünt gondolom be van neki állítva mint zsákmány ha ez ki lenne véve a zsákmány közül akkor lehet eltünének.
Trágár tartalmat csillagoztam, megkérünk itt ne használj ilyen szavakat! Dreamy
-
a cheat blockerral amúgy mi történt?
-