Farm botok- ez már több a soknál!

• Ide összességében egy jól működő rendszer kéne. Évekkel ezelőtt beharangozták, hogy lesz ilyen - persze, azóta sincs róla hír. No, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő.:)

Én még nem láttam hogy a gameforge reagált volna a botokra de legyen úgy.... már nem reménykedem semmibe.... Szerintem már nem is érdekli...

• De reagál a GF. Ezt onnan tudom, hogy egy BOT a múltkor a hívást spam-elte WON árusítással az uj serveren. (Már azért is vakarom a fejem, hogy a server nemrégiben nyilt, akkor hogy a frászban tudnának ők több 100 WON-t valós pénzért árulni...)
    Aztán egyik napról a másikra a hívás spam-elés eltűnt. Szóval ezek szerint, valamicskét mégiscsak tesznek a BOT-ok ellen. De még mindíg nem 100%-os a módszer.

• Kérem a GM-eket hogy legyenek szívesek nézzenek rá a Királyos helyezés listára hát ha ezekkel a nevekkel nem tultják ki őket illetve ilyen pontszámokkal akkor nagyon nagy a baj van. Legalább törjetek egy kis borsot az orruk alá :)

• hát ha ezekkel a nevekkel nem tultják ki őket

Tudtommal*, eddig minden évben ki lettek tiltva ezek a karakterek, és a végén azok nyertek, akik nem csaltak. Szerintem ez történik majd most is.

(*A korábbi évek tényleges nyerteseinek visszajelzése alapján.)

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Kérem a GM-eket hogy legyenek szívesek nézzenek rá a Királyos helyezés listára hát ha ezekkel a nevekkel nem tultják ki őket illetve ilyen pontszámokkal akkor nagyon nagy a baj van. Legalább törjetek egy kis borsot az orruk alá :)

Ebben nagyon bízom én is. Általában éjjeli bagoly vagyok - talán ilyenkor a botok is kevésbé vannak jelen? -, de az, hogy látom éjjel "cfsha89453" tipikus random php faker-rel generált löfütty névvel játszák izomból.... azért felháborít.

Másik érdekesség, hogy szeró frissítés után bármelyik fiókról akarok felcsatlakozni - jön a "nem elérhető számodra" című üzenet. Netresi, játék újrarakás, vírusírtó, minden opciót kipróbáltam (VPN nem jástzik - szoft. fejlesztést végzek, nagyon ritkán max arra de azt is netre használva). Ellenben még mindig nem sikerült megszüntetni/feloldani, hogy Én, aki fizettem (támogatom a játékot) játszani tudjak vele.

Ellenben a botokat ki sem szűri a rendszer. Enyhén abszurdisztán a helyzet.

Érdekesség és csak kérdés felvetés -, de nem lenne egyszerűbb beépíteni egy validátort a játékba, szerver oldalra? Nyilván a "hacker" programok nem a szervert támadják, hanem valószínűleg lokálisan manipulálják a klienst (?). Ergó talán a szerver-oldalon lehetne picit javítani a totál validációs folyamaton, ha egyáltalán építettek bele. Egyelőre elkeserítő a helyzet.

Azt bele sem kalkuláltam, hogy speckó azért vettem prém. magánboltot, hogy eladjam a cuccaim és szervert váltsak. Nyilván a fake-letiltás miatt az is elúszik. Gondolom, kárpótlás meg majd az ablakban :)

....Valahol, ahol talán nincs ennyi bot és működik az élni - és élni hagyni elv. Na oda mennék át.

Szint: 55 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G1

Szint: 95 Kaszt: Sura Skillek: Penge P, Elv. vért P, Félelem P

Szint: 75 Kaszt: Sámi Skillek: Áldás P, S. segítség P, Visszaverés P

• Sziasztok!

Elnézvén őnagyságát, több dolog is az eszembe jutott. (de lehet, nyitott ajtót döngetek vele?)
    1. A futkározós harcosok helyett átváltottak camp-elő íjászokra? Ez valahol még szabályos is lehet, hiszen az auto attack benne van a kliensben ugye. Deha ezt a karit nem azok üzemeltetik, akik a bot-okat is.... azért 10-es szinten lovagiasnak lenni map1-en, ahhoz nem 1-2 mob-ot kell lecsapni. Egy valós játékos idővel tovább lép erősebb területre a karival, hogy jobban fejlődjön.
    2. Ha ezeket a karikat valóban azok üzemeltetik, akik a bot-okat is. És ha olyan jól megy(?) a won-üzlet, nem telik nekik tolvajkesztyűre, meg 3. kézre??? És ha össze se szedik a yang-okat, akkor miből telik nekik won-ra, amit 100 számra árulnak(?) €-ért?
    3. Úgy látszik, már map1-et se kímélik. Korábban legalább map 1-2 még lehetett valamennyire fejlődni.
    4. Mi lesz a következő lépés? Arahanozi vagy fekázni ser lehet majd tőlük?!
    5. Ha már nem szedik össze a yang-ot, aki ráérős, és yang kell neki, hajrá, ingyen yang forrás befektetés nélkül.
    6. És végül, de nem, utolsó sorban. Ezek a hack-elt bot-ok hogy reagálnak arra, ha leütik őket? Próbálta már valaki másik birodalmi nagy karival leütni ezeket a bot-okat? Vajh mennyire lenne hatásos kezdő területre állandóan visszaküldeni őket?

• FONYTON el kell hogy keserítselek, map 2-n már nagyon régóta bot-ok járnak, meg sztem máshol is. Jelenlegi helyzetet nem ismerem, mivel befejeztem kiskarikkal arrafelé igazából nem is kiskarizok, majd zoknikat fogok ütni orkoknál. Nem tudom hogy éri meg nekik, de csinálják, egy módot látok amivel tehetünk ellenük: jelentjük. Kattints rá és ha nem teleportál el lesz rá időd, én ha látok ezt teszem. Piacon használt, egy időben le kellett tiltani a súgást, mert pm-et küldtek folyamatosan. Ez megszűnt, remélem a jelentéseim is használtak vmit. :) Yoharán még nem láttam, de azt hallottam már ott is voltak vmelyik szerveren. Leütni nem tudtam őket, elteleportálnak, utoljára sivatagban próbáltam.

• átváltottak camp-elő íjászokra?

Régen is voltak, amég a különböző eventeket lehetett 30 alatt is csinálni.

Korábban legalább map 1-2 még lehetett valamennyire fejlődni.

A helyzetet Chione szerveren nem tudom, de máshol akár a nyugati régióban is, vagy magyaron ez sajnos nem újdonság.

róbálta már valaki másik birodalmi nagy karival leütni ezeket a bot-okat? Vajh mennyire lenne hatásos kezdő területre állandóan visszaküldeni őket?

Magyaron próbáltam, le lehet verni, de feléled ugyanott, szval nem megy éledő körbe.

A rosszabb eset mikor sebzi a játékost is. Mert olyan is van.

Kattints rá és ha nem teleportál el lesz rá időd, én ha látok ezt teszem.

Ha elportol érdemes várni egy 10 mp-et (akkora kb megjelenik ugye máshol) és jelenthető.

Yoharán még nem láttam, de azt hallottam már ott is voltak vmelyik szerveren.

Én már igen, magyar szerveren.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍