EMERALD szerverek kibeszélője
-
- Kibeszélő
- Játék
- dreamy
- Thread is marked as Resolved.
-
-
A Discordon már hetek óta kérdezősködtek a játékosok arról, hogy mikor fog a GF egy RUBY 2.0 szervert indítani. Úgy tűnik, hogy elérkezett a dátum, augusztus 18-án aki akar, az mehet. Igazából több eszmecserét is olvastam az elmúlt pár órában ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy 5 euró nem nagy pénz. A botok tulajdonosainak biztosan nem. Így már előre látom, hogy idővel azt a szervert is ellepik a yangkereskedők. Ahogyan a RUBY szervereket is. Biztosan van olyan klaszter (nyugati, TR), ahol ez nagyot fog szólni, de a keleti klaszterben nem tudom, hogy mennyire lesz ennek jelentősége. Majd kiderül.
-
talán kipróbálom mert izgat a dolog de nagyon látszik hogy a gf el megy lassan *** irányába mert nagy a bevétel kiesés és kell minden lové nekik, hát valljuk be jól csinaljak csak lőjjék ki a maradék pár ezer privát szerot és akkor megnyugodhat a lelkük
Figyelmeztetés!
Szabályzat megszegése
Lesirg
-
Engem érdekelne néhány igazán fontos dolog, amire nem találom a választ.
- Mi van akkor, hogyha én valamilyen okból kifolyólag nem fizetem ki a havi összeget? A karakterem megmarad, és addig nem tudok a szerverre belépni, amíg nem rendezem a "tartozásom", vagy törlődik?
- És ha ezutóbbi történik: mennyi ideig marad meg az a karakter, amiért én nem fizetem ki a havi összegeket?
- Ha nem fizetek 2-3 hónapig, visszamenőleg elkérik majd a havi összegeket, ha már egyszer regisztráltam a szerverre, vagy mindig csak az aktuális hónapot kérik?
Köszönöm szépen előre is a választ!
-
Wikin elkészült az Emerald lap:
https://hu-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Emerald
amire nem találom a választ.
majd körbenézek más fórumon, németet javaslom, ott azt is megírták, hogy a fizetés játékazonosítóra szól.
A kliensbe már bekerült az EMERALD fül, és a fizetés lap is (rákattintva)