Furcsa észrevétel a csalók körül

• Sziasztok!

Az utóbbi napokban elég sok csalót próbáltam jelenteni a Discordon, többnyire a Hwang templomban lévőket. Volt azonban egy érdekes pillanat, amit nem tudtam hova tenni. Amikor az egyik CH-ra váltottam, hirtelen nem találtam a teremben csalót. Indultam is volna tovább, azonban a játék visszarántott, újra megjelent, hogy a Hwang templomban vagyok, és megjelent a csaló*. Ezek szerint a csalók hatással vannak a normál játékosok karaktereire is, hogyha a közelükben tartózkodunk?

(*Kicsit olyan érzés ez, mint amikor nem teljesen jó az interneted, és néha így visszakerülsz egy helyre, ahonnan már azt hinnéd, hogy elmentél, de nem. És az érdekesség az, hogy ez máskor nem fordul elő, csak az ilyen esetekben. Kétlem, hogy akkor lenne rossz a netem, amikor pont csalókat vadászok.)

Ha a kérdésre igen a válasz (titkon remélem, hogy nem), akkor mire képesek még a csalók? És hogyan lehetséges ez pontosan? Mással fordult már elő hasonló, vagy más furcsaság, amikor csalók közelében volt?

Köszönöm szépen a válaszokat!

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Lesirg

Approved the thread.
  • Tudod, nekem is volt már ilyesmi tapasztalatom, amit mondasz. Eleinte azt hittem, hogy csak az internetemmel van valami gond, de van egy dolog, ami eléggé érdekes. Az a helyzet, hogy néha egyszerűen eltűnnek a metinek, mintha nem is lennének ott. És ha átmegyek néhány helyen a térképen, egyszerűen láthatatlanná válik a karakterem. Csak akkor jelenik meg újra, ha egy kicsit mozgok. Mintha valahogy el lennék rejtve, érted?

9l81qYV.jpg

Nő vagyok. Ellentétes lehetek, ahogy akarok.

• Az a helyzet, hogy néha egyszerűen eltűnnek a metinek, mintha nem is lennének ott.

Ezt is a két szememmel láttam, szintén Hwang templomban a Húsvéti metinekkel kapcsolatban. Amikor a metinkő közelébe mentem, elhalványult, és nem értettem, hogy most ez micsoda pontosan. Annak tudtam be, hogy a csaló biztosan leverte a követ is, a mobokkal együtt.

láthatatlanná válik a karakterem

Kezdek megnyugodni. Velem is előfordult már, bár csak párszor. És csak akkor, ha valamilyen csaló volt a közelemben.

Pontosan nem tudom, hogy ezek a botok még hogyan befolyásolják a normál játékosokat, de kezd aggasztó lenni.

HTLbUaQ.gif

• Több mint valószínű hogy maga a szerver oldal nem tudja feldolgozni azt hogy mekkora területen sebez illetve portolgat az adott karakter és ez okozza a laggot nem pedig ők laggoltatnak téged

• (*Kicsit olyan érzés ez, mint amikor nem teljesen jó az interneted, és néha így visszakerülsz egy helyre, ahonnan már azt hinnéd, hogy elmentél, de nem. És az érdekesség az, hogy ez máskor nem fordul elő, csak az ilyen esetekben. Kétlem, hogy akkor lenne rossz a netem, amikor pont csalókat vadászok.)

Ezt az általad leírt esetet épp az egyik farmos karimmal tapasztaltam meg. Menni akartam át map2-re, villan egyet a képernyő, és ide dob vissza:

Innen aztán se előre, se hátra. Jó ez csak egy 10-es kari, törlöm, indítok újat, nem gond. De mi van, ha valakinek egy fullos karija szorul be hasonlóan olyan helyre, ahol karakter nem is lehetne. (azért megkérdeztem a support-ot, ilyenkor mit lehet tenni)
    CH váltás nem segít, kliens ujraindítás sem segít.
    Kérdés 1.: Tapasztalt-e már valkaki hasonlót.
    Kérdés 2.: Hogy oldotta meg, a problémát?

• Az első kérdésedre az a válaszom, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Amikor a karakterem visszarántódik, akkor olyan helyre kerül, ahová nem szorul be.

A második kérdésre pedig annyi a válaszom, hogy szerencsére a 23.2-es frissítésnek, már elérhető egy funkció, aminek "Kiszabadít" a neve. Erről itt olvashatsz bővebben: Változások jegyzéke a 23.2-es frissítéshez

Bár a mai napig tapasztalom ezt a problémát, de remélem, hogy neked tudtam segíteni, hogy ne kelljen folyamatosan karaktert törölnöd, és újat csinálnod.:)

HTLbUaQ.gif