Elkezdeni a nulláról

• Sziasztok.

Érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok vagy ötleteitek arról, hogy ha nulláról kellene kezdenetek, akkor hogyan is játszanátok a játékot?

Például megállnátok-e a main karakterrel x szinteken, vagy építenétek kis farmos karikat? Mi lenne az amit "céltudatosan" farmolnátok? Mi lenne az első item, amire beruháznátok? stb

Tényleg bármi érdekel. :)

• sztem itt nincs olyan hogy első item stb, am esik vagy lesz yang azt kell megvenni:D sokan szeretik map1 map2 farmot is.. vagy pl orkoknal megallni vagy 35ös követ ütni vagy sivibe a fejlesztőket farmolni, kesztyu mindenkepp kell hozza és szerintem egy hátas se árt, egy mannys vadkan, ez pént azért de ha simán van vadkan és manny is az itemshopba lehet kombinalni

• dreamy

Added the Label Kérdés
  • dreamy

Added the Label Játék
  • hogyan is játszanátok a játékot?

Szerintem legyen egy fő karaktered, és legyen sok-sok speciális. Pl.: olyan, amivel szilánkokat szedsz ki MAP2-n, és/vagy köveket ütsz vele ott, legyen egy SD farmosod, ami tökéletes lesz a HF eventekre, legyen egy olyan, amivel bariban elboldogulsz, ha esetleg ott szeretnél farmolgatni. A lehetőségek tárháza határtalan, és csak te szabod meg azt, hogy hol és mit szeretnél csinálni. Egy biztos: a szilánkok kiszedésére mindenképpen fektess időt, abból azért mindig jön pénz.

megállnátok-e a main karakterrel x szinteken

Határozott válaszom: nem. A "main karakter" lényege pontosan ez, hogy azzal fejlődj, és a játék legmagasabb szintjeire emelkedj. A sok-sok mellék karakterrel pedig tudod támogatni azt az egyet.

Mi lenne az amit "céltudatosan" farmolnátok?

• szilánk
    • kelme
    • bármilyen fejlesztő tárgy (MAP2 kövekből, Orkföldes kövekből, Sivatagos kövekből, ...)

Mi lenne az első item, amire beruháznátok?

Az, amire szükséged van. Fegyver, ruha, nyaki, karos, füles, cipő, talizmán, ... Konkrétum nincs, ami szükséges a karakterednek.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

• Kb a mai nap játszok 2hete (harcossal), ma sikerült kihúzni +9re egy 25%ák-s fmst, valamint a piacról beszereznem pár olcsóbb tp-s itemet. Most nagyon kényelmes a map2 metin farm. 34es szintű vagyok, igyekszek farmolni hogy egy szilánkos karit építsek.

Köszi szépen az infókat <3

• Kb a mai nap játszok 2hete (harcossal)

Javaslom, hogy próbáld ki az összes karaktert. Yoharán (Lv120 felett) inkább a surák azok, amelyek jobban tudnak érvényesülni. De ha szeretnéd magad bármely MAP-on támogatni, érdemes egy buffos karaktert is húznod, párhuzamosan a fő karaktereddel. Az hatalmas segítség tud lenni, miután kihúztad a skilljeit.

Köszi szépen az infókat <3

Nem tudom, hogy pontosan melyik birodalomban játszol és mi az in-game neved, de ha gondolod, írj nekem itt a fórumon privátban, és nagyon szívesen segítek pár kezdő dologgal, amivel gyorsabb a fejlődés és/vagy szükséges lehet egy kezdőnek.:)

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

• Yoharán

Szerintem felesleges ennyire előre szaladni. :)

Sőt, nem mindenki akar bajnok lenni, amit sokszor meg is értek.

Amúgy a surák nem csak ott, hanem mindenhol a legjobban érvényesülnek.

A legtöbb kezdő harcost választ, mert igaz kis szinten darál, de utána a balanszoknak köszönhetően egyedül 0. Vagy 3 ház árát kell beletenni, hogy valamire való legyen.

Kezdőként 2 hét alatt én nem foglalkoznék fms húzgálással, hiszen a fegyverek fiatal hősöknek küldetéssel ott a szintfegyver.

Én azt javaslom, próbálj ki több kasztot, és amelyik bejön, azzal foglalkozz intenzívebben.

Mindnek van előnye, hátránya, de erről órákat lehetne beszélni, hogy mit hova éri meg, vagy nem éri meg vagy melyik lesz a végcél.

Yoharára azért visszautalok: sajnos már ott is érezhető, hogy nem olyan játékosok jutottak oda, vagy lettek bajnokok, akik egyáltalán értenek, vagy komolyan veszik a játékot.

Látszik ez például azon, hogy a piacon ott a rengeteg már jópár szintet felhúzott szerpent fegyó, vért, ami tulajdonképpen semmit nem ér, de az illetők váltig meg vannak győződve, hogy fel kellett húzni...

Yoharára már egy biztos metines tájékozottság kell, érteni kell a játékot, nem csak belépni a mapra. Többségük el is veszti a kedvét ott.

Annak idején emlékszem mindig beszélgettünk itt a fórumon arról, hogy a "kispistik, kisjulcsik" már vörösbe farmolnak, már barlangba, már bejutottak 90-es mapra is, stb. Hát elérkeztünk oda, hogy már Yoharán is ott vannak.

De olyan szinten már mindenképpen a pénz a döntő.

Ha csak az ember unaloműzés gyanánt, tényleg a játékélményért , kikapcsolódásból akar játszani, akkor nem kell annyira komolyan venni semmit.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍