2023 fejlesztései - kibeszélő + 23.0-ás verzió kibeszélője

• A hír adott:

Metin2 fejlesztések

Akinek van hozzáfűzni valója, az ne tartsa magában.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• nem nagyon van mit kibeszélni, mert ezek már épp ideje lettek volna, jöhetne még a kk egybe rakás az se nagy dolog, ha már köveknél megoldották a kk-nál se lenne nagy dolog, inkább már egy szeró összevonásról olvasnék mert ami magyarba meg az szégyen gyalázat

• nem nagyon van mit kibeszélni

azért csak tudtál írni...

Nem értek veled egyet, nem csak azt kell nézni, hogy épp összerakható lesz a szellemkő, hanem hogy lesz valami a céh harccal is, vagy hogy nem kell végre yoharáról majd map1-re mászkálni.

Én kíváncsi vagyok, mi lesz ez a céhes dolog, a képből ítélve remélhetőleg valami izgalmas újítás lesz.

inkább már egy

ez nem az a téma, megkérlek ismét, hogy ne írd le minden témába ezt... köszi

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok,

ami engem érint az a

• Számos, Yohara-tárgy készítéshez használt anyag most már raktárba rakható, így több hely maradhat a leltáratokban.

Félmegoldásnak tartom, nem akarom őket raktárba rakni, egyszerűen EL AKAROM DOBNI ha esik egy. Nem fogok Yoharán a 100-adik

térképről visszamenni raktároshoz hogy juhhú most már be tudom rakni, vagy extra ezért kijönni Titok kazamatából. Egyszerűen csak ki akarnám dobni a cuccot a földre.

Ugyan ez vonatkozik a többi olyan tárgyra ami már egyberakható, raktárba rakható és vegyesbe leadható 0 yangért. Had DOBHASSAM LE a földre őket. Az se baj ha valaki más felveszi, ami valakinek szemét, az másnak lehet, hogy kincs.

• Mostantól a fontosabb rendezvény NPC-ket Yoharán is megtalálhatjátok. Így már az új kontinensen is tudtok velük beszélni, nem kell a játék más régióiba teleportálnotok.

Éljen, végre lesz Télapó és Summer Yoharán is... most már boldogan halhatok meg... Oké legyen miért is ne, hisz nagy munka lett volna a map1-es teleportos listájába beletenni egy Dong Gwang síkság városába szóló ugrást...

Sajnálom ha pesszimistának tűnik a reakcióm, de ezek a félmegoldások nem hatnak meg, jó hogy próbálkoznak, csak nagyon kevés.

Üdv.: Sper.

• EL AKAROM DOBNI ha esik egy

teljesen egyetértek :)

nagy munka lett volna a map1-es teleportos listájába beletenni egy Dong Gwang síkság városába szóló ugrást

igen.

Nyilván itt sok minden ellene szól: szerezz hidra gyűrűt, vegyél visszaszállítót stb...

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• dreamy

Changed the title of the thread from “2023 fejlesztései - kibeszélő” to “2023 fejlesztései - kibeszélő + 23.0-ás verzió kibeszélője”.
  • Változások jegyzéke a 23.0-s frissítéshez

és akkor meg is érkezett a 23.0

Wiki: https://hu-wiki.metin2.gamefor…%A1sok_jegyz%C3%A9ke/2023

Ma jöt egy promó email is:

Itt van pár kép azokról a tárgyakról, amik egyberakhatóak:

Ide nyugodtan írhatjátok mi az amit még egybelehet.

Pl. ha jól olvastam a misszió könyvek is.

Várjuk a véleményeiteket!

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Eljutott oda a játék ahová a privát szerverek... mikor is? 5-6 éve talán.

Nem lehet erre különösebben mit mondani. Amikor jó lett volna ez a funkció akkor ültek rajta, mire a játékosok többsége átvándorolt olyan helyekre ahol egynél több fejlesztő készíti a játékot addigra meg előhozakodtak vele ők is. Ebben nincs semmi dícséretre méltó, a megszokott félmegoldások, azok is öt éves csúszással.

Ez sem az a frissítés ami rávesz, hogy visszajöjjek játszani.

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Igen, a missziókönyvek is. De a készség-, az elhárító- és a fokozó könyvek nem túl meglepő módon kimaradtak ebből.

A haszontalan tárgyak eladhatósága tetszik, a tárgyösszerakás szintén, ezek felszabadítottak nálam néhány helyet. Amilyen régi már a játék, mostanra kivétel nélkül minden tárgy eladható vagy összerakható kéne, hogy legyen.

Reméljük, egy évtizeden belül bekerül az egységár is, hogy ne kelljen egy 100-200-as csomag bármit megvenni vagy vadászni a bolt tulaját, ha csak 1-2 darab szükséges.

"...and when darkness finds you, you will face it alone..."

• hogy ne kelljen egy 100-200-as csomag bármit megvenni vagy vadászni a bolt tulaját, ha csak 1-2 darab szükséges.

pont ezen morfondíroztam, hogy ez szép meg jó, de lehet kavarodást is okozhat a piacon.

Nyilván eddig is volt amit kitettek 1-esével vagy több darabban is, de ahogy körbenéztem, hirtelen minden összetehetőt sokdarabos kiszerelésben tettek ki.

Ami nem biztos, hogy mindig nyerő.

elhárító- és a fokozó

viszont a könyvláda az igen, és már ez sem rossz, mivel a metinkövekből az esik. Farmoláskor praktikus.

Én még erre is kíváncsi leszek:

A Céh harc – próbáljátok ki most!

bár az időpont választás sztem szörnyű, én nem tudom, hogy miért vasárnapokra tesznek eventeket....

(meg elvileg akkor lesz az állandó event is a halkirakós...)

Miért nem lehet ezeket szombatra tenni....

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Az új céh harcot már előre sajnálom mivel jelenleg ingyenes lesz a jelentkezés és és ahogy olvastam 4 random céh fog indulni egymás ellen. De mivan akkor ha felvan töltve afk céhekkel, mert ugye nincs más kikötés jelenleg csak egy ingyenes belépő. Na már most ha 3 afk céh és 1 normális céh harcol az eléggé unfair lesz akkor ha máshol 4 rendes céh harcol. Vagy vagyük azt hogy bajnokok 30as karik ellen.