🎅 Karácsony 2022 🎄

• A hĂ­r adott:

AkciĂłdĂșs karĂĄcsony!

Itt lehet pl. az Ășj HĂłpehely rendezvĂ©nyrƑl is beszĂ©lgetni.

Ne feledjétek, hogy a mellék rendezvények is mår fenn vannak a fórumon:

Polyphemos eventek

Wikin is készítgetem nektek, aki vizuålisabb típus, ott esetleg jobban åtlåthatja akår a mellék eventeket is!

https://hu-wiki.metin2.gamefor
x.php/Kar%C3%A1csony_2022

„A legjobb Ă©s leggyönyörƱbb dolgokat a vilĂĄgon nem lĂĄthatjuk Ă©s nem Ă©rinthetjĂŒk. Csakis a szĂ­vĂŒnkkel Ă©rezhetjĂŒk Ƒket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszsåg olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és råadåsul örökre." - Alessandro Baricco

â€ïžđŸ§ĄđŸ’›đŸ’šđŸ’™đŸ’œđŸ€ŽđŸ–€đŸ€

• dreamy

Changed the title of the thread from “Karácsony 2022” to “🎅 Karácsony 2022 🎄”.
  • A rendezvĂ©ny eddig rendben van, a futball VB-vel egyĂŒtt egĂ©szen jĂłl megy. :) RemĂ©lem a HĂłpehely doboz nem tƱnik el a rendezvĂ©ny utĂĄn, mivel (nem tudom miĂ©rt) a SĂĄrkĂĄnyisten tĂĄmadĂĄs, vĂ©dekezĂ©s nem rakhatĂł egybe, de legalĂĄbb jĂł esĂ©llyel nyithatĂł. :thumbsup:

• A KarĂĄcsonyi Ășj event nekem kifejezetten tetszett.

Eszméletlen aranyosak voltak ezek a kis hóemberek, a kis dobozuk is elég jó dolgokat adott.

Adventi napi ajĂĄndĂ©kok so-so, de ez mĂĄskor sem szokott tĂșl Ă©rtĂ©kes dolgokat rejteni.

Wiki link: https://hu-wiki.metin2.gamefor
nti_kalend%C3%A1rium_2022

Ami szintén tetszik, hogy ismét lesz tombola is, az idén is.

Tombola 12/25-26/01

Wiki link: https://hu-wiki.metin2.gamefor
T%C3%A9li_tombola_2022-23

Itt tudjĂĄtok majd követni a szokĂĄsos mĂłdon a fƑnyeremĂ©nyeket.

Nekem az idén a karåcsonyi okey az ami nem nagyon jött be. Javítsatok ki, ha tévednék, de amég nem ui-ba gyƱjtötte a paklit addig többet is el lehetett jåtszani?

No mindegy is, ami volt szinte mind bronz lett :D egyesĂ©vel nem tĂșl izgalmas. Az elmĂșlt Ă©vekben azĂ©rt volt ezĂŒst meg arany is, de az idĂ©n szinte csak bronz.

Villåm aukciók... håt nah... :) Kerekek - na ne is említsétek ^^

Ami mĂ©g kĂ©tsĂ©g Ă©s sokan mĂĄr tippelgettetek, meg remĂ©nykedtek a szokĂĄsos 50% boldog Ăłra. A minap Ă©pp feljött dc-n, Ă©s visszakerestĂŒk majd 5 Ă©vre visszamenƑleg tĂ©nyleg minden Ă©vben volt.

Vajon az idén a GF Jézuskåja hoz azt is?

AkĂĄr tippelhettek is :)

„A legjobb Ă©s leggyönyörƱbb dolgokat a vilĂĄgon nem lĂĄthatjuk Ă©s nem Ă©rinthetjĂŒk. Csakis a szĂ­vĂŒnkkel Ă©rezhetjĂŒk Ƒket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszsåg olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és råadåsul örökre." - Alessandro Baricco

â€ïžđŸ§ĄđŸ’›đŸ’šđŸ’™đŸ’œđŸ€ŽđŸ–€đŸ€

• MeglepƑdtem Ă©n is valamit nagyon elrontottak egĂ©szen Ă©lvezhetƑ eventeket sikerĂŒlt összehozni sĂ© költĂ©se nĂ©lkĂŒl. Igaz nem karĂĄcsonyi de a focisat is ide sorolnĂĄm majdnem 2 hĂłnapra kaptunk egy brutĂĄlis bĂłnuszokat adĂł jelkĂ©pet ami rĂĄadĂĄsul mĂĄs amulettekkel/medĂĄlokkal kombinĂĄlhatĂł Ă©s nem kellett Ă©rte napokig darĂĄlni.

Ehhez jött mĂ©g a hĂłpehely varĂĄzslat+forralt bor. PĂĄr perc alatt ki lehetett ĂŒtni a hĂłpehely pĂĄlcĂĄhoz a cuccokat egyetlen hiĂĄnyossĂĄg, hogy nem rakja egybe a lĂĄdĂĄbĂłl nyithatĂł buffokat de szerencsĂ©re a lĂĄdĂĄk nem tƱntek el az event vĂ©gĂ©n.

Most, hogy mår nem kell denevért is venni az okey nekem tetszik éjjelente szép mennyiséget ki lehet farmolni nulla melóval.

Szerintem az okeyt mindig is egyesével kellett eljåtszani.

40% boldog Ăłra mĂĄr volt biztos lesz 50 is.