Sura - méregkard kérdés

• Sziasztok!

Újabb kérdéssel fordulok hozzátok!

75-ös szintre le akarom cserélni a mostani 40 ák-s fms-emet, méregre. 2 opciót tartok szem előtt. Barlangba és 90-es mapon szeretném majd használni és 2 lehetőségen gondolkodom:

1. Méreg +9 (31-37 ák között, element nélkül) 20 ördöggel, kis átható, esetleg méreggel vannak piacon. Cirka 15-20 won között.
    2. Méreg +9 (47 ák-s, element nélkül), és csak 1 további opt van benne (4-5. opt kéne bele). Közel 60 wonért.

A fő kérdés, hogy inkább kevesebb ák, és a 20 ördög úgy is kompenzálni fog, vagy inkább nagyobb ák fog nagyobb sebzést adni - talán rugalmasabban? Alapvetően egy 70-es suráról van szó, aki majd használni akarja, skillek aláírásban olvashatóak. Az ár lényegesen különbözik a kettő között. Szinte a teljes vagyonom menne rá, de ha megéri, beleszállnék. Utána viszont optolni, elementezni kéne még, fixen.

Ki és hogyan döntene, no meg a fő kérdés.... Miért úgy?

Témákat szétválasztottam. Új témát megnyitottam. Dreamy

Szint: 55 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G1

Szint: 95 Kaszt: Sura Skillek: Penge P, Elv. vért P, Félelem P

Szint: 75 Kaszt: Sámi Skillek: Áldás P, S. segítség P, Visszaverés P

• dreamy

Added the Label Sura
  • úgy vagyok vele hogy legyen inkább nagy ák és minek 20 ördög? bariba összeszedsz máshonnan 20 ördögöt és kevés ák am is, a 47akval meg már máshol is tudsz ütni, követ is tudsz ütni és könnyebben is el lehet majd adni

• Csak megerősíteni tudom azt, amit Traxdata elmondott. Szerintem is hasznosabb a több ÁK, azt a bizonyos 20 ördögöt összeszeded majd máshogyan. Igaz, hogy az elmondásod alapján háromszor annyit kérnek a 47ÁK-s méregért, mint a 31-37 ÁK-sért, de még mindig úgy gondolom, hogy hosszú távon így járnál jobban.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Volt szerencsém kipróbálni 36 ák+20 ördög+40 támadóérték és 54 ák+2% ördögös mérget. 54 ák-os nagyobbat sebzett, plusz támadóérték nélkül is, viszont kiskarinak jó az előző verzió is. :) Jobb a magasabb ák, de ha gyakran skillezel a 20% ördög azt azért megdobja, ->ha az ördögös mellett döntesz, később kell majd egy magasabb ák-s fegyó is.

• Köszönöm szépen mindenki válaszát!

Volt szerencsém kipróbálni 36 ák+20 ördög+40 támadóérték és 54 ák+2% ördögös mérget. 54 ák-os nagyobbat sebzett, plusz támadóérték nélkül is, viszont kiskarinak jó az előző verzió is. :) Jobb a magasabb ák, de ha gyakran skillezel a 20% ördög azt azért megdobja, ->ha az ördögös mellett döntesz, később kell majd egy magasabb ák-s fegyó is.

Ez mondjuk nagyon jó meglátás így. Később akár farmosnak is át tudom dobni, vagy tényleg eladhatóbb lesz. Skillezni Wp suraként annyira nem volt tervben.

Ahogy egyébként játékban is körbe kérdeztem, nagyjából egy 30-35%-os +7/+8-as rúnakardnak is felér, így tényleg jó választás akkor. Az ár meg... Egyszer be kell nyelni, de hosszútávú befektetésként tekintek rá.

A magasabb ák-s mellett teszem le a voksomat, köszönöm mégegyszer mindenki segítségét!

• Sziasztok!

Bari nem tudom, hogy ez a véletlen műve, de pont ezen gondolkoztam én is. Az 55-ös surámmal - ami a legmagasabb szintű és egyben fő karatkerem is - nemsokára 75-re szeretnék fejlődni, amint meglesz a P vértezés. Pontosan ugyanezzel a kérdéssel találtam szemben magam, végül egy 33 ÁK, 20 ördög, 5 átható, 3 mérgezéses méreg mellett döntöttem 11 wonért (ezt tudtam megengedni magamnak). Célom az, hogy egy jó ideig 75-ön maradok, szeretnék többet barlangban farmolni.

Nyilván hosszútávra a magasabb ÁK jobb megoldás, de hát most sajnos ezt tudtam megvenni.

Meglátjuk.

Szeretem az életet

• Akkor úgy látom, nem vagyok egyedül a kérdéssel. Végül ma megvettem azt a mérget. Egyelőre pozitívak a tapasztalataim vele. Mivel villám ellenálláson nincsen (csak jég tali +1, meg rovar), így nyilván próba kedvéért mentem be lélek elejére. A gólemek, bálnák, rovarok kvázi mennek, nem halok bele. Kvázi erő megvan, már csak az ellenállások kellenek.

Ugyanakkor az a kérdés is felmerült vele - ahogy olvastam, hogy neked ilyan van -, hogy a méregkardba ha mérgezés esély kerül, akkor "kuka". Viszont így nem merem optolni sem tovább. Miért félnek ennyire a mérgezés opttól a méregben? Merjem, vagy ne optolni ezt?

• Na ez érdekes, ezt a kérdést én nem nagyon hallottam, végül is lehet, ez miatt volt 11 won csupán, és nem az általad említett 17-18 (amit én is tapasztaltam, hogy az az átlag ár).

Kiváncsi vagyok a többiek véleményére. Aztán lehet tényleg zsákutcába futottam.

Szeretem az életet

• Sziasztok. Engem az érdekelne, h meddig érdemes szerintetek a méregkardot használni a wp-knek és mekkora szinten lenne hasznosabb már egy másik típusú fegyver, illetve milyen fegyverre lenne értelme lecserélni?

• Szia!

Körbe kérdeztem ezt, mert engem is érdekelt. Személyesen még nem tapasztaltam ki - szint végett -, de azt mondták, hogy akár 105-ös szintig is biztosan jó lehet. Egy barátomnak haragkardja van 44-47 ák környékén (nem emlékszem pontosan) és összehasonlította a Zódi +7-tel 33 ák-val. Még a harag vezetett picivel, ami valószínűleg +8-ason már a Zódikard fog jobban vinni. Ugyanakkor a méreg ÁK-jától nagyban függ, meddig is tudod majd eredményesen használni.

Kisebb szemléltetésként már az 1ák-s fms +9 is erősebb tud lenni a 40-45-ös +9-es fegyvereknél. Ebből kifolyólag én biztosan számítok rá 105-ig, főleg, hogy egy zódikard húzása..... maradjunk annyiban, hogy nem kis piskóta :D

• Akkor úgy látom, nem vagyok egyedül a kérdéssel. Végül ma megvettem azt a mérget. Egyelőre pozitívak a tapasztalataim vele. Mivel villám ellenálláson nincsen (csak jég tali +1, meg rovar), így nyilván próba kedvéért mentem be lélek elejére. A gólemek, bálnák, rovarok kvázi mennek, nem halok bele. Kvázi erő megvan, már csak az ellenállások kellenek.

Ugyanakkor az a kérdés is felmerült vele - ahogy olvastam, hogy neked ilyan van -, hogy a méregkardba ha mérgezés esély kerül, akkor "kuka". Viszont így nem merem optolni sem tovább. Miért félnek ennyire a mérgezés opttól a méregben? Merjem, vagy ne optolni ezt?

A vérzés és a mérgezés olyan bónuszok, amelyeket a bossok legyőzésére használnak, amelyeket aligha lehet pusztán ütésekkel legyőzött. Ha egy fegyver rendelkezik ezekkel a bónuszokkal, nehéz ellenőrizni őket, és tönkreteszi a nyerési esélyeit. Ha egy főnök vérzést és mérget veszít, a sebzése és a regenerálódása fokozódik.

9l81qYV.jpg

Nő vagyok. Ellentétes lehetek, ahogy akarok.