📢Legyen éjjel bármikor! 🌙🌃 - SZAVAZÁS!!!

• Legyen-e használható az "Éjjel" opció szabadon, akkor, amikor a játékos szeretné? 38

1. Igen. (35) 92%
    2. Nem. (3) 8%

Egy szavazás lehetőségét hoztam ma nektek!

A mi kezünkbe lehet a döntés arról, hogy az "Éjjel" opciót végre szabadon használhassuk a játékban, ahogyan más nemzeteknél, más szervereknél ez alap dolog.

Kérlek benneteket szavazzatok!

A szavazás november 13-án, vasárnap, délben zárul.

És hogy miért szavazz igennel?

Mert:

- a játékopciók közt felhasználó számára elérhető opcióról van szó

- sok térképen megkönnyítené a játékot

- nem romlana el a szemed, ha sokáig túl fehér vagy világos mapokon játszol

- rengetegszer teljesen más plusz extra élményt nyújt az éjjeli kép, mint a normál, és ezt végre saját magunk használhassuk kedvünkre!

Úgy vélem, nem válasznak nem igazán van értelme, hisz alap funkciónak kellene lennie - az is, csak épp korlátozták a a használatát itt.

Persze mindenki döntse el maga miként voksol, de kérlek benneteket, ne trollkodjátok ezt el, mert az egész közösségünket alacsonyítjuk le, ha ez a szavazás kudarcba fullad.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Személy szerint én nem értem, hogy ez a funkció miért csak a magyar közösségben nem működik. Lengyel szerveren akkor kapcsolom le a világítást amikor csak akarom ha mondjuk egy vakítóan fényes terepzetű térképen játszom. Persze mondhatná az ember, hogy tekerd le csumára a monitor fényerősségét, de nem mindig vagyok a metin ablakban. Közben böngészem a netet, más platformokat nézek és ott meg nem látni semmit. Szóval idegesítő. Nagy könnyebbség ha játékon belül leolthatad a vellanyt na meg aztán amúgy is spórolnunk kell! Viccesnek tűnhet de kénytelen vagyok feltenni a kérdést; a magyaroktól még az éjszakát is sajnálják? ennyire csöves közösség vagyunk, hogy még ennyit sem érdemlünk ellenben más közösségekkel szemben?

Természetesen igenre szavaztam és támogatom a javaslatot már csak a dafke hatás miatt is! Nehogymár csak mi legyünk azok akiktől ez az apróság is el van sajnálva. Vicc

rB8KHTB.gif

• Természetesen igennel szavaztam, de foglalkoztat a kérdés, hogy MIÉRT nem állítható be alapból, ha máshol ez az opció alap? Biztos lehet rá magyarázat, vagy csak jól van az úgy nekünk?

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Én nemmel szavaztam, és megindoklom, hogy miért. Amióta kb. minden létező felületen lehet éjszakai módba állítani az alkalmazást (gondoljunk csak a közösségi médiára), egyenesen olyan érzésem van, mintha mindig aludnom kellene, még véletlenül se legyen egy kicsit sem világos. A játékban is ki van kapcsolva nálam ez a funkció, engem zavar. Ízlések és pofonok, ha bekerül, nálam továbbra is ki lesz kapcsolva, annyira nem lesz nagy hátrány.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Igennel szavaztam.

Itt is legyen alap funkció mint más szervereken

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Egyes szervereken csak aktív állapotban lehet letiltani, napi pár órára aktiválódik, de ez nem egy ingyenes konfiguráció. Kétségtelenül a világ legjobb dolga lenne, ha tetszés szerint konfigurálhatná.

9l81qYV.jpg

Nő vagyok. Ellentétes lehetek, ahogy akarok.

• nálam továbbra is ki lesz kapcsolva, annyira nem lesz nagy hátrány.

pont ez lenne a lényege, hogy te magad döntsd el, és pont ezért kellett volna igennel szavazni ;)

Mert így pont a nappalt kényszerítik rád, és bizony vannak olyan mapok, ahol 1-2 óra farm és a szemed kiég.

Persze tiszteletben tartja mindenki a döntésed, de pont ez az illogikus :) szerintem.

A sötét módot is te döntöd el bármely applikációban, nem kényszerítik rád. Mindenhol a te döntésed.

Itt nem dönthetsz, max éjjel, mikor aktiválódik magtól.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Szavaztam, természetesen IGEN :)

Én nemmel szavaztam, és megindoklom, hogy miért. Amióta kb. minden létező felületen lehet éjszakai módba állítani az alkalmazást (gondoljunk csak a közösségi médiára), egyenesen olyan érzésem van, mintha mindig aludnom kellene, még véletlenül se legyen egy kicsit sem világos. A játékban is ki van kapcsolva nálam ez a funkció, engem zavar. Ízlések és pofonok, ha bekerül, nálam továbbra is ki lesz kapcsolva, annyira nem lesz nagy hátrány.

Hallod haver, te aztán tényleg igaz magyar vagy :D Mivel neked nem hasznos, ezért másnak nehogy véletlen az legyen. Ahogy írták, ez nem lesz kötelező elem, ha te úgy döntesz akkor továbbra is használhatod a jól megszokott funkciókat. ;)

Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

• Persze tiszteletben tartja mindenki a döntésed

Hallod haver

Egyáltalán nem ismerlek téged, és egyenesen kikérem magamnak ezt a hangnemet. Nem hiszem, hogy mi olyan viszonyban lennénk, hogy ez legyen a módi'. Szavaztam. Attól, hogy én úgy döntöttem, hogy NEM, attól még szerintem az én szavazatom is szavazat. Eddig 33 ember adta le a voksát. Mivel 91%-9% az állás annak a javára, hogy a funkció bármikor ki és bekapcsolható lehessen, nem értem, hogy mi ez a stílus az irányomba. Még ha az ellenkezője lenne, azt mondanám, hogy oké, harapjuk le a nyakamat, de nem ez van. A javaslatot továbbra sem támogatom, de kiemelem: nem az én döntésemen fog ez múlni.

És igen. A közösséget kérdezték meg. Ha nekem valami nem fontos, nem látom értelmét vagy hasznát, akkor a szavazatom is NEM lesz. Lehet, hogy a közösség többi tagjának fontos, ők majd elbírálják. Nekem sem így-sem úgy nem lesz rossz.

További szép napot kívánok neked külön, kissvakond .:)

HTLbUaQ.gif

• És igen. A közösséget kérdezték meg. Ha nekem valami nem fontos, nem látom értelmét vagy hasznát, akkor a szavazatom is NEM lesz. Lehet, hogy a közösség többi tagjának fontos, ők majd elbírálják. Nekem sem így-sem úgy nem lesz rossz.

Valahol itt szerintem mindenki megdöbben a nemeken.

Hogy egyszerűen, hogy szavazhat bárki nemmel, hiszen jelenleg vagyunk korlátozva, a funkciónak a normális használatát kérjük.

Engem nem értem miért idéztél be az előbb, én leírtam, hogy én tiszteletben tartom a véleményed, attól függetlenül, hogy nem értem, még az indoklással sem.

De így döntöttél ez van.

Nem lesz elsöprő 100% igen, mert úgy látszik tényleg nem érti meg az a pár ember, hogy normális funkcióhasználatot akarunk elérni, ami máshol alap, ugyanúgy, mint a hóesés vagy a hó....

edit:

de kiemelem: nem az én döntésemen fog ez múlni.

nem tudhatod, lehet úgy döntenek, hogy mivel nem 100% így marad ugyanúgy.....

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Egyáltalán nem ismerlek téged, és egyenesen kikérem magamnak ezt a hangnemet. Nem hiszem, hogy mi olyan viszonyban lennénk, hogy ez legyen a módi'.

Sajnálom ha ezt te ennyire a szívedre vetted, de hidd el nekem ez még mindig egy finomított hangneme annak a döbbenetnek, amit a szavazatoddal kapcsolatban érzek, és ha egyetemes cimborák lennénk, akkor sem mondanám ezt neked másképp. De engedd meg kérlek, hogy idézzek még egyet tőled és részemről ezt a témát befejeztem:

Nekem sem így-sem úgy nem lesz rossz.

Na pont itt is van a lényeg ebben a mondatodban. Számodra teljesen jelentéktelen a dolog, dönthetnél úgy is, hogy önzetlen módon a többiek javára döntesz (még ha neked nem is fontos) ám te úgy döntöttél, hogy nem.

Ja és hangsúlyozom, nincs harag, legalábbis részemről, emiatt pláne nem, ez csak egy nyers vélemény. ;)

Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

• Ami témába vágó, hogy szerintem ha már az éjjel-nappal opció ki-be kapcsolgatásáról van szó.. Ezt tovább lehetne vinni, hogy az eventek alatt használatos skyboxot is ki-be lehessen kapcsolgatni. Én pl a vérrituálénál úgy rémlik vöröses skyboxot láttam valamelyik szerverről lőtt képen, de lehet hogy wikipédián láttam. Ha tévedek javítsatok ki, de ettől függetlenül én személy szerint szívesen választanék többféle skybox közül. Legyen éjszakáról, nappalról, vagy akár pirkadatról, napkeltéről szó. Természetesen igennel szavaztam.

Edited once, last by Username ().

• Engem nem értem miért idéztél be az előbb

Azért idéztelek be, mert úgy fogalmaztál, hogy:

tiszteletben tartja mindenki a döntésed

Ezek szerint még sincsen így. De ezen már meg sem vagyok lepődve.:)

Egy záró gondolat, és részemről is lezárva ez az egész. Hol volt ez a sok igennel szavazó, legfőképpen most kommentelő 2021. április 6-a környékén? Akkor még nem volt annyira fontos ez az egész? Már több, mint egy éve nyitva volt egy ilyen thread Chad05 által, majd az szépen archiválva is lett.

"Éjjel" opció ne csak 22:00-05:59 között legyen.

Most vált ez hirtelen ennyire zavaróvá mindenki számára? Ahogy elnézem, a most kommentelők egyike sem támogatta akkor a javaslatot, pedig már akkor lehetőség nyílt rá.:)

legalábbis részemről

Legalábbis részedről.:)

HTLbUaQ.gif

• Egy záró gondolat, és részemről is lezárva ez az egész. Hol volt ez a sok igennel szavazó, legfőképpen most kommentelő 2021. április 6-a környékén? Akkor még nem volt annyira fontos ez az egész?

Lehet fokozni persze, vissza is kérdezhetnek, hogy te hol voltál, hogy most ily lelkesen kutatsz...

Ez nem egy javaslat már, hanem egy szavazás.

Ha valaki a dolgok hátterét nem tudja, úgy vélem a legjobb, ha inkább nem hergeli a közösséget.

És igen, van amit nem hagyunk, hogy a süllyesztőben végezze...

Úgy gondolom, hogy vitáznotok felesleges, és kötekedni is, lassan lezárul úgyis a szavazás, nyilván az illetékes látja mennyire szeretné ezt a magyar közösség (ami amúgy ALAPNAK kellene hogy legyen!).

Ha meg mégis úgy dönt, hogy nekünk ez nem jár, akkor így jártunk...

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Természetesen támogatom de ha ez más közösségekben már működő funkció miért kell róla szavazni ? Miért nem elég szimplán csak kérni, hogy nálunk is kapcsolják be?

"Abban az esetben ha tényleg jó ötlet,és a benne szereplő hozzászólások többsége támogatja a javaslatot, akkor azt szavazásra bocsájtjuk."

Nem találom erről sehol a javaslatot változtak valamit a szavazási szabályok? Ennél a 100 szavazat se szükséges?

• miért kell róla szavazni ?

mert most így kell :)

Ahogy írtam, ez nem javaslat.

Igen, lehet hibáztam, és általánosba kellett volna nyitni, de nem gondoltam, hogy még az élő fába is beleköttök, és elemzitek, hogy lehet itt egy szavazás.... dehát mit is vártam :)

Ez a dolog már jelezve van, most megnézik, mennyire akarjuk :) - tehát mondhatjuk úgy is, ez egy felmérés.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Én nemmel szavaztam, és megindoklom, hogy miért. Amióta kb. minden létező felületen lehet éjszakai módba állítani az alkalmazást (gondoljunk csak a közösségi médiára), egyenesen olyan érzésem van, mintha mindig aludnom kellene, még véletlenül se legyen egy kicsit sem világos. A játékban is ki van kapcsolva nálam ez a funkció, engem zavar. Ízlések és pofonok, ha bekerül, nálam továbbra is ki lesz kapcsolva, annyira nem lesz nagy hátrány.

Ez nem indok, nem is tudom minek minősítsem, talán ha a legpontosabb akarok lenni, akkor HSZ vadászat, és ha nem tudsz tényleg normális okot mondani arra, hogy egy ki-be kapcsolható funkció neked miért zavaró, akkor kerüljük el a felesleges HSZ-eket.

Igennel szavaztam, nyílván Yohara a legmegbotránkoztatóbb, a legtöbb újonnan berakott pálya, alasztór stb...minden jeges felületen játszódik, készséges mobokkal, amik szintén villámlanak, lámpával vilognak, jó lenne már a tűzrúnát nem napszemüvegben farmolni, de ez csak 1-2 map a sok közül.

• Sziasztok!

Én igennel szavaztam, és nem igazán értem miért kell Vardent támadni. Van egy véleménye és azt megvédi. Az, hogy valaki nem érti más hogyan vélekedhet másképpen mint ő, az az ő dolga.

• A hír szent, a vélemény szabad (Pulitzer). Mindenkinek joga van kifejteni saját véleményét, én igennel szavaztam, Varden nemmel. Elfogadom, pont. Rosszul vagyok a "te igazi magyar vagy" megjegyzésektől, elvileg demokrácia van, vagy mi :D Értelmes vitáknak persze bármikor helye van, de tartsuk tiszteletben a másik fél véleményét is.