Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy a gameforge kliensen belül nem tudok új játék azonosítót csinálni.
Bármilyen nevet írok be azt írja, hogy hiba történt. Valakinek van valami megoldása erre a problémára? Előre is köszönöm!
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy a gameforge kliensen belül nem tudok új játék azonosítót csinálni.
Bármilyen nevet írok be azt írja, hogy hiba történt. Valakinek van valami megoldása erre a problémára? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Hasonló problémám van nekem is. Szerettem volna nézelődni a török szerveren, de nem enged játékos azonosítót létrehozni, a már meglévőt pedig nem fogadja el, ha hozzáadnám. Valaki tudna segíteni?
Hibát jelenít meg, ha már használatban van, nem haladhatja meg a 15 karaktert, nem fogad el speciális karaktereket vagy szimbólumokat, csak aláhúzásjelet használhat "_"
Mindenen végigmentem, de így sem sikerült.![]()
már használatban van
Metin2 ablak nem volt megnyitva.
nem haladhatja meg a 15 karaktert
Ellenőriztem a klaszterben található karaktereim számát, és nincsen 15.
speciális karaktereket vagy szimbólumokat
Csak egy sima nevet írok be, amin nincsen ékezet, vagy semmilyen más szimbólum.
aláhúzásjelet használhat "_"
Már a nevem végén? Pl. írjam oda, hogy Varden_hu? Vagy hogyan értsem ezt?
Köszönöm az eddigi segítséged, Lesirg .![]()
![]()
Hasonlo a helyzet nálam is 2020.1109 ota nem tudok be lépni játékba!
Mindig azt irja A játék nem elérhetö vegyem fel kapcsolatott Támogatásal
Ez meg történt azt irták Proxy mögött vagyok fel hivtam szolgáltatom és nincs Proxy se náluk se nálam.
Más Gameforge játékok mennek akadály mentesen csak Metin nem!
Probáltam én is másik azonositót de nem enged, ha be irom sajátom akkor meg ki irja "HIBA"
Hasonlo a helyzet nálam is 2020.1109 ota nem tudok be lépni játékba!
Mindig azt irja A játék nem elérhetö vegyem fel kapcsolatott Támogatásal
Ez meg történt azt irták Proxy mögött vagyok fel hivtam szolgáltatom és nincs Proxy se náluk se nálam.
Ez egy másik téma: A játék jelenleg nem elérhető számodra
Nyilván utána még visszakérdezhetsz a supporttól, ha nem a proxy volt a baj, de tényleg ez másik téma, ne itt. Remélem megtetted.
a török szerveren
Esetleg kérdezz rá ott, hátha ők tudnak valami okosat mondani.
Bár rengetegen jönnek ilyennel DC-re is, sokan úgy, hogy épp akkor készítették az accountot, és nem megy nekik az azonosító létrehozása.
Igen rá kérdeztem erre ma kaptam emailt
QuoteDisplay MoreKedves Metin2 Játékos!
Le kellett tiltanunk a ******** fiókot, mert megsértették a felhasználási feltételeinket. A kitiltás oka:
Feltételek megsértése.
A számla az esedékesség időpontjáig véglegesen zárolva marad.
Ha kérdése van ezzel a blokkolással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk gondoskodik Önről"
Igen rá kérdeztem erre ma kaptam emailt
sajnos a kitiltások megvitatása nem lehet téma a fórum felületén, csak a jegyrendszerben tudják megmagyarázni pontosan miféle feltételekről írnak.
11 napja nem tudok játékba be lépni irtam Jegyet Támogatásra erre ki Bannolnak ![]()
11 napja nem tudok játékba be lépni irtam Jegyet Támogatásra erre ki Bannolnak
ez a téma továbbra sem erről szól , megkérlek maradj mostmár a témánál.
köszönöm
Nekem is ez a problémám.
Nálam is jelentkezik ez a hiba sajnos.
Sokszor elég ha vártok türelemmel.
Egyéb megoldás erre nincs.
Sziasztok! valaki tud abba segíteni miért nem tudok létrehozni Gameforge-on felhasználót? próbálkoztam mindennel, de semmi se jött be nekem.
Nálam is jelentkezik ez a probléma, 3 hete próbálok új accountot létrehozni a Gameforge cliensbe, de mindig azt írja "Hiba történt".
Témákat és a postokat összevontam. Dreamy
Sziasztok,nem tudom kitörölni a nem használt fiókomat amikor rámegyek a játék azonosítónál a kis fogaskerékre,mivel az emailemre érkezett link csak a gf főoldalára irányít át.Plusz nem tudok új azonosítót létrehozni,van egy max létrehozható szám vagy hogyan működik ez? Köszönöm a segítséget előre is.
Témákat összevontam, kérlek mindig nézz körül, hogy van-e olyan téma, amiről te szeretnél írni.
Köszönöm.
Dreamy
nem tudom kitörölni a nem használt fiókomat
Ilyenre nincs lehetőség.
nem tudok új azonosítót létrehozni
Erre a megoldások:
Hibát jelenít meg, ha már használatban van, nem haladhatja meg a 15 karaktert, nem fogad el speciális karaktereket vagy szimbólumokat, csak aláhúzásjelet használhat "_"
Sokszor elég ha vártok türelemmel.
Egyéb megoldás erre nincs.
Ugyanez a hiba nekem is.
Nem tudom a játékot elindítani.
Amikor a "Játssz" gombra kattintok, ez a piros hibaüzenet jelenik meg:
"Hiba történt. Ha már van létező játék azonosítód, add hozzá kézzel."
Ezt követően, a "Játék azonosító" gombra kattintva, sem hozzáadni nem tudom az azonosítómat ("Nem sikerült hozzáadni a játék azonosítód."), sem újat létrehozni nem tudok ("Hiba történt.")
Ez így eléggé amatőr.
A Support rendszer felé kell küldened jegyet, ez az egyetlen mód, ahol pontosan tisztázhatják és segíthetnek neked. Ne felejtsd el, hogy egy már összekapcsolt fiókot nem lehet leválasztani vagy egy másik Gameforge fiókkal összekapcsolni.
Amikor a "Játssz" gombra kattintok, ez a piros hibaüzenet jelenik meg:
"Hiba történt. Ha már van létező játék azonosítód, add hozzá kézzel."
Addig nem lehet elindítani a játékot, amég nincsen a Gameforge kliensben játékazonosító, ezt ezért írja.
Ezt követően, a "Játék azonosító" gombra kattintva, sem hozzáadni nem tudom az azonosítómat ("Nem sikerült hozzáadni a játék azonosítód."), sem újat létrehozni nem tudok ("Hiba történt.")
A kérdés itt az, hogy van már régebbi metines felhasználód, amit hozzáadni szeretnél?
Ha van, akkor a régi metines id-d kell tudnod, a végére a _hu végződést írni, és a régii metines id-d jelszava kell.
Ha ezt sokszor próbáltad, és nem sikerült a művelet, a játékosok tapasztalata azt mutatja, hogy egy ideig nem enged semmit, ezután mindenre hibát ír, és annál többet kell várnod az újrapróbálkozással, minél többet próbáltad.
Ezért is lehet az, hogy új azonosítót sem enged.
A hozzászólásodnál eggyel előrébb láthattad, hogy a megoldás a várakozás, más nincsen.
Azt is néhányan vélelmezik a játékosok közül, hogy azonnal sem mindig enged új azonosítót létrehozni, ha a Gf accountot is frissen regisztráltad.
Sziasztok!
Problémám a következő ...: letöltöttem a játékot azonosítót kellene létrehozni de nem megy csak azt írja hiba történt...
Próbálkoztam több variációval de gondolom nem a beírt azonosító lenne helytelen mert akkor kifogásolna, hogy pl túl rövid hosszú számkell vagy nagybetű. de csak azt írja hiba történt
Áthelyeztem. Dreamy