Kedves Játékosok!
A World Boss aktuális szezonját augusztus 18-ig meghosszabbították. További információk hamarosan érkeznek.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss aktuális szezonját augusztus 18-ig meghosszabbították. További információk hamarosan érkeznek.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A következő World Boss-időszak október 13-tól december 08-ig tart.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A következő World Boss-időszak február 02-től március 30-ig tart.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A következő World Boss-időszak március 30-tól május 25-ig tart.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A következő World Boss-időszak május 25-től július 20-ig tart.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A következő World Boss-időszak július 20-tól szeptember 14-ig tart.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A következő World Boss-időszak 2023. november 09-től 2024. január 04-ig tart.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2024. január 4-én ér véget.
Az új játékidőszak 2024. január 4-től február 29-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2024. február 29-én ér véget.
Az új játékidőszak 2024. február 29-től április 25-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2024. április 25-én ér véget.
Az új játékidőszak 2024. április 25-től június 20-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2024. június 20-án ér véget.
Az új játékidőszak 2024. június 20-től augusztus 15-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2024. augusztus 15-én ér véget.
Az új játékidőszak 2024. augusztus 15-től október 10-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2024. október 10-én ér véget.
Az új játékidőszak 2024. október 10-től december 5-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
Technikai problémák miatt a World Boss sorozat nem a tervezett módon ért véget. A jelenlegi időszak ezért december 18-án, szerdán ér véget.
Azok a játékosok, akiknek a szervere az összevonás miatt zárva lesz, az összevonás napján (december 10-én) érvényes rangsor alapján kapják meg a jutalmakat.
Mindenki más december 18-án, a jelenlegi sorozat végeztével kapja meg a jutalmakat.
A következő World Boss sorozat december 18-án kezdődik és február 13-án ér véget.
A Metin2 csapatod
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2025. február 13-án ér véget.
Az új játékidőszak 2025. február 13-tól április 10-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat
Kedves Játékosok!
A World Boss jelenlegi játékidőszaka 2025. április 10-én ér véget.
Az új játékidőszak 2025. április 10-től június 5-ig tart, kizárólag olyan szervereken, ahol az esemény aktív.
A Metin2 csapat