Nyitva a regisztráció Polska (és egyéb szerverekre) - Polyphemosra meg lezárva

 • Nem ide tartozik teljesen de nagy pozitívum hogy megnyitjak lengyel szerora a regisztrációt megint..mivel nincs régi accom és nem játszok, magyaron nem akartam elkezdeni mert nincs player de ezért új accal végre megint tudok valamit kezdeni meg a kis szintű farmmal is legalább van értelme mert van player bőven és van piac is  Témákat szétválasztottam, új témát megnyitottam.

  A téma alapja egy Discord hír:

  https://discord.com/channels/593746946125070356/611555249613701150/990944856123772968

  Polyphemos szerver regisztrációja lezárva:

  Polyphemos closed for new registrations


  Mod megjegyzés:

  Már többször megkértünk, ne össze-vissza szólj hozzá, éppen oda, ahova kedved tartja.

  Ha nincs a mondanivalódhoz kapcsolódó téma, akkor nyitni kell.

  Dreamy

 • dreamy

  Added the Label Általános
 • dreamy

  Added the Label Játék
 • Egyébként én örülök annak, hogy a nyugati klaszterben is megnyílt a Teutonia és a spanyol szerver. Az elmúlt időszakban szinte alig mozgott a piac ezutóbbinál, úgyhogy most remélni lehet a játékosok visszatérését. Kíváncsi leszek, hogy a világjáró jegy mikor fog újra bekerülni, mert az is előnyös lenne már.:) Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy terveznek-e összevonásokat a nyár végén, vagy ősszel.

  ᴡʜᴇɴ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʀᴜɴɴɪɴɢ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴡʀᴏɴɢ ᴅɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴ ᴛʜᴇʀᴇ ɪꜱ ɴᴏ ꜱᴇɴꜱᴇ ɪɴ ɪɴᴄʀᴇᴀꜱɪɴɢ ᴛʜᴇ ꜱᴘᴇᴇᴅ.

 • dreamy

  Changed the title of the thread from “Nyitva a regisztráció Polska (és egyéb szerverekre)” to “Nyitva a regisztráció Polska (és egyéb szerverekre) - Polyphemosra meg lezárva”.
 • Amióta a lengyel szervert elvágták a "külvilágtól" az addig ismert pörgőssége is megszűnt létezni. A PvP teljesen meghalt, a nagyobb játékosok felhagytak vele és mára már csak Yoharán, meleyen, illetve hidrán van a fókusz. A piac lassú, kínálat és a kereslet is megcsappant.


  Tucatnyi játékos jelezte a közösség vezetői felé, hogy újra kell nyitni a szervert és lehetővé kell tenni a játékosok számára az utazást más országok szerverei között. Egyedül Polyphemos képezzen kivételt ezek közül és ebben az esetben is csak a Polyphemosról a normál szerverekre való távozás tiltására szorítkozzanak. Ez utóbbi valóban egy jogos kérés volt, hiszen Polyphemoson olyan speciális eventek és boosterek működnek, amiket igénybe véve sokkal gyorsabban, könnyebben, kevesebb erőforrást felhasználva lehet bizonyos kazamatákat teljesíteni, mint például az Alastor. A Polyphemosról beáramló fejlesztési tárgyak teljességgel felborították a piac egyensúlyát és sokak igazságtalannak érezték ezt a lépést. Korábban a GF figyelmeztetve lett, hogy korlátozzák az event szerverekről a normál szerverekre történő utazásokat. Több közleményükben meg is ígérték, hogy ennek eleget tesznek, mégis sikerült arcul köpniük mindenkit. Nem várt fordulat.


  Voltak ellenlábasai is az ötletnek, miszerint a szervert ismét elérhetővé kell tenni, így a közösség CoMa-ja egy szavazás keretében próbált dönteni míg végül a játékosok, - ha nem is nagy többséggel , - de a szerver megnyitása mellett szavaztak.


  Függetlenül a rengeteg visszajelzés, jól megfogalmazott érvelés és természetesen a szavazás egyértelmű eredménye sem volt elég, hogy a GF egyszer az életben meghallgassa a játékosok kérését, így hát mit tettek?


  Megnyitották a szervert, megnyitották a regisztrációt. Új játékos regisztrációja aligha várható, viszont hála a döntésnek, most megint ellepték az egész közösséget a csaló botok.


  Ahelyett, hogy az átjárást nyitották volna meg, - ahogy sokan kérték, - ezzel adva egy löketet a játékmenetnek a rengeteg külföldi kereskedő bevonásával ismét sikerült teljességgel ignorálni és megsemmisíteni mindenki reményét. Csak a szokásos GF húzás :thumbsup:

  x55tvww.gif

 • Hasonló cipőben járok, mint te, csak én nem ebben a klaszterben, hanem az ES szerveren (nyugati régió). A helyzet ott is kísértetiesen hasonló. Éppen ezért bátorkodom megkérdezni, hogy:

  Több közleményükben meg is ígérték, hogy ennek eleget tesznek

  Ilyen közleményt hol olvastál a GameForge-tól? Én nem láttam, de természetesen elhiszem, amit itt írsz, és ennek tükrében még elkeserítőbb a helyzet.

  a közösség CoMa-ja egy szavazás keretében próbált dönteni

  Ezek a szavazások nem igen érnek sokat. Ismét beszélhetünk az ES szerverről, ahol szintén volt egy szavazás azzal kapcsolatban, hogy egyesítsék-e azt a szervert az IT vagy a PT közösségekkel, azonban a mai napig semmi nem lett belőle, és az ötlet már-már nevetséggé fajult, hiszen olyan példákat hozott fel az ottani CoMa, hogy az egyesített szerverek előnye maximum annyi lenne, hogy a nagyobb YouTuberek végre élesben is összemérhetik erejeiket (MagoHay vs JIGSAW). Én már az ilyen szavazásoknak nem nagyon hiszek, mert tudom, hogy a forgatókönyv készen van, csak próbálnak szépíteni a dolgokon.

  Megnyitották a szervert, megnyitották a regisztrációt. Új játékos regisztrációja aligha várható, viszont hála a döntésnek, most megint ellepték az egész közösséget a csaló botok.

  Mint ahogyan arra számítani lehetett. Az egyetlen megoldás valóban az lett volna, hogy visszakerüljenek a Világjáró jegyek, de a kapzsiság ismét nem ismert határokat. Kár, mert így a tisztességes játékosokkal szúrt ki ISMÉT a GameForge.


  All in all: észrevettem, hogy lehet 15 oldalt beszélgetni ezekről a mindenkit érintő témákról, vagy csak 1 oldalnyit, a játékosok véleménye teljesen másodlagos, itt csak a pénz, a pénz, a pénz a lényeg.

  ᴡʜᴇɴ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʀᴜɴɴɪɴɢ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴡʀᴏɴɢ ᴅɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴ ᴛʜᴇʀᴇ ɪꜱ ɴᴏ ꜱᴇɴꜱᴇ ɪɴ ɪɴᴄʀᴇᴀꜱɪɴɢ ᴛʜᴇ ꜱᴘᴇᴇᴅ.

 • Lengyelen játszok és map1-map2 sd-k és orkok stb kisebb mapokon is van élet és nem csak a botok vannak szóval valótlant ne állíts, biztos megcsappant a létszám de bármelyik szerverrel felveheti a versenyt a lengyel szeró mert a piac még mindig ott a legjobb és legtöbb player is ott van régiót tekintve