Vadiúj kazamata és sok új tartalom

 • announcement_metin2_de_e2a7f0ad959bd49f86fc60525c2cc9ae.jpg  A legújabb frissítésben izgalmas új kihívások várnak rátok Sung Mahi invázióján. És felfedezésre várnak újdonságok a Titán öv, Zsákmány szűrő és a mágikus támadóértéket érintő változások kapcsán!

  Sung Mahi inváziója

  A három birodalom harcosainak legnagyobb erőfeszítései ellenére is Sung Mahi, a démonisten, képes volt növelni az erejét Yoharán. A kapzsisága nem ismer határokat, és a Dong Gwang síkságon található inváziós portálok segítségével szeretne még több területet meghódítani a régi kontinensen. Ismét a birodalmak bátorságára és hősiességére van szükség a démonisten gonosz terveinek megakadályozásához.

  Az exkluzív "Sung Mahi inváziója" Yohara kazamatában egy véletlenszerű térképen kell együtt vállalnotok a kihívást a többi, birodalmatok béli játékossal. Éljétek túl a gonosz teremtmények hullámait, semmisítsétek meg a 6 inváziós portált, és gyűrjétek le a végén a főszörnyet!

  A kazamatába hetente négy alkalommal léphettek be. Összesen három portál fog megjelenni a térképen, minden birodalomnak egy, melyek mögött kilenc térkép húzódhat, melyeket a régi kontinens területei inspiráltak.

  Minden térképen az elemek egyike dominál, ami hatással van az ottani szörnyekre. Annak érdekében, hogy legyőzzétek a végső főnököt, az elemmel megegyező Sárkánygyökereket kell gyűjtenek a térképen, mely erős bónuszt ad a főszörny legyőzéséhez.

  A bátorságotokért különböző díjak várnak rátok. Minden alkalommal, amikor teljesítitek a Sung Mahi invázióját, egy küldetést kaptok a részvételért. A küldetés teljesítése után alapanyagokat kaptok az új Titán övhöz, fejlesztő tárgyakat, fejlesztési anyagokat és sok mást.

  Minden alkalommal, amikor teljesítetek egy térképet, esélyetek van egy trófeát szerezni. Függően attól, mennyi trófeát szereztetek, megkaphattok néhány igazán fantasztikus jutalmat. Ha nem sikerül trófeát szereznetek, a következő alkalommal egy kicsit magasabb esélyetek lesz megszerezni.

  Zsákmány szűrő

  Teljes irányítást szeretnétek a zsákmányotok felett? Akkor az új Zsákmány szűrő nektek való! A játék opciók megnyitásával beállíthatjátok a szűrőt, hogy pontosan azokat a tárgyakat zsákmányoljátok csak, melyeket szeretnétek. Minden karakternek külön beállíthatjátok ezt.

  A szűrő használatával csak azokat a tárgyakat fogjátok zsákmányolni, melyeket szeretnétek megkapni, minden más figyelmen kívül lesz hagyva. Ez a funkcionalitás működik a zsákmánygyűjtő kedvencekkel is, akik gyűjtik nektek a zsákmányt. Természetesen a szűrő kikapcsolható, ha minden tárgyat a megszokott módon szeretnétek gyűjteni.

  Az elmentett beállításotok alkalmazásához szükségetek lesz egy Zsákmány jegyre a Tárgypiacból.

  Titán öv

  A vadiúj Titán öv a maximális szintjére fejlesztve 30 leltárhelyet biztosít. Az övnek van egy véletlenszerű védelmi értéke és további bónuszokat adhat, mint például szörnyek elleni erő és hasonlók.

  Az öv elkészítéséhez szükséges alapanyagok jutalomként megszerezhetők Sung Mahi inváziójának teljesítéséért. Látogassátok meg utána Chi mestert a Dong Gwang síkságon, aki el tudja készíteni az övet.

  Mágikus támadóérték

  Eltartott egy darabig, de most a 6. és 7. bónuszok, melyek a mágikus támadó bónuszotokat növelik, végre megfelelően működnek. A bónusz megjelenik nektek a karakter áttekintésében. A bónusz igazodik a mágikus támadáshoz. Például fegyvereknél minél magasabb az alap mágikus támadás, annál nagyobb a 6. és 7. bónuszok további mágikus támadás bónusza.