Utazás a Túlvilágba és sok más!

 • announcement_metin2_pt_c41251b38f824bf87a5ba355ccb30e76.jpg  Lépjetek be baljós kazamatákba az Utazás a Túlvilágba során, győzzétek le Asmodeust, és szerezzetek fantasztikus jutalmakat a bátorságotokért! Sőt, szerezzetek még fantasztikusabb díjakat a Metinláz és a Tengernyi zsákmány rendezvényeken!

  Utazás a Túlvilágba

  Utazzatok el a Túlvilágba, és álljatok helyt a négy pokoli próbán: szálljatok szembe a Túlvilág négy követével, hogy megküzdhessetek végül a Kárhozat urával! Az út során értékes alapanyagokat szerezhettek az új Kárhozat pajzshoz vagy a Megváltás főnixéhez.


  Az Utazás a Túlvilágba rendezvény minden játékosnak elérhető a 90. szinttől. Két részből áll:

  1. rész

  Kezdete: 2022. május 25. 0:00 (CEST)

  Vége: 2022. június 1. 23:00 (CEST)


  A rendezvény első felében, amikor meggyengül a Túlvilág határa, a második részhez szükséges tárgyakat szerezhettek szörnyek legyőzésével és Halálláng gyűjtésével. Ezek beválthatók Asmodeus kulcsra, Fekete levélre, Életvízre és Halott lélekre. Ennek a résznek a végén elérhetővé válik a Túlvilág portál, és átmehettek a másik oldalára.

  2. rész

  Kezdete: 2022. június 2. 0:00 (CEST)

  Vége: 2022. június 8. 23:59 (CEST)


  A második részben keresztül kell küzdenetek magatokat a Túlvilágon. Itt lesznek segítségetekre azok a tárgyak, amiket az első részben gyűjtöttetek. Négy követet kell legyőznötök, hogy megküzdhessetek Asmodeusszal. Már ezen harcok során is lesz lehetőségetek néhány nagyszerű jutalmat szerezni. Ha sikeresek vagytok, és legyőzitek a hatalmas Asmodeust, akkor beléphettek a Megváltás isteni termébe, ahol jutalom vár rátok.

  Belépés a kazamatába
  • A Túlvilág egy pokoli hely, amin át kell jutnotok, mielőtt szembeszálltok Asmodeusszal, a Túlvilág királyával. A Túlvilágba a Sárkánytűz-fokon található portálon keresztül utazhattok. A portálon való belépéshez 3 Fekete levél szükséges. A Túlvilág négy teremből áll. Ezután minden teremben meg kell küzdenetek annak követével.

  • A Kárhozat az ítélethozás helye – itt küzdhettek meg az utolsó ellenféllel, Asmodeusszal. Halott lelkek használatával gyengíthetitek Asmodeust. Ezenfelül jelentős előnyre tehettek szert a harcban, ha viselitek a Kárhozat szettet. A Túlvilág talizmán szintén segítséget nyújt Asmodeus sötét ereje ellen. A Túlvilág uraként Asmodeus sosem győzhető le véglegesen ezen a helyen; gyorsan visszatér a halálból, miután legyőztétek, és így ismét megküzdhettek vele. Minél gyakrabban sikerül legyőznötök, annál nagyobb jutalmat szerezhettek.

  Rendezvény tárgyak
  • A Fekete levél segítségével léphettek be a Túlvilágba. Ez megszerezhető 1 Halállángért (80% eséllyel).
  • Az Életvíz lehetővé teszi, hogy újraéledjetek a Túlvilágban. Ez megszerezhető 5 Halállángért (80% eséllyel).
  • A Halott lelkek lehetővé teszik Asmodeus maximum TP-jének csökkentését. Ezek megszerezhetők 10 Halállángért (80% eséllyel).
  • Az Asmodeus kulcs lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Kárhozat térképre jussatok, és szembenézzetek Asmodeusszal. A használatával kihagyhatjátok a négy próbatételt és nem kell legyőznötök a követeket. A kulcs megszerezhető 99 Halállángért (80% eséllyel) vagy az alábbi módon:
  Tengernyi zsákmány

  Tiétek lehet a Kárhozat kulcs+ főszörnyekből és Metinekből minden nap 4 órán keresztül! A kulcsokat 18:00 és 22:00 között lehet megszerezni.


  Kezdete: 2022. június 2. 18:00 (CEST)

  Vége: 2022. június 8. 22:00 (CEST)

  Metinláz

  Vigyázat: hamarosan elönt mindent a Metinláz! Pusztítsátok el a Metinköveket és szálljatok szembe veszélyes főszörnyekkel – Beran-Setaou, Jotun Thrym, Titokzatos szerzetes és még sok más ellenség vár bőséges zsákmányt tartogatva nektek!


  Kezdete: 2022. május 28. 0:00 (CEST)

  Vége: 2022. május 31. 10:00 (CEST)


  5 darab, szintetekhez közeli Metinkövet kell elpusztítanotok (30-as szinttől kezdve), melyért naponta 1 Kihívás tekercset szerezhettek. A tekercs segítségével egy különleges Metinkövet tudtok megidézni, amit el kell pusztítanotok, hogy szembenézhessetek egy rendkívül veszélyes ellenféllel.


  Tipp: A szerencse mellétek szegődik Yoharán – ott sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy még veszélyesebb főszörnyek jelennek meg.