A Kereskedő üveg/Kasmír csomó csomag ajánlatok

 • Kedves Játékosok!


  Szeretnénk tisztázni a zavaros helyzetet a Kereskedő üveg/Kasmír csomó csomag ajánlatok közelmúltbeli változásaival kapcsolatban.


  A Kereskedő üveg korábban prémium tárgy volt, amely a boltban Sárkányérméért volt kapható. Még akkor, amikor a Kereskedő üveg hibás volt, úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk az ajánlatot a boltból, és 1:1 arányú konverzióval elérhetővé tesszük Sárkányjegyért. Mivel ez egy gyakran használt tárgy, nem akartuk teljesen eltávolítani, és szerettük volna, ha továbbra is elérhető marad a játékosok számára anélkül, hogy Sárkányérmét kellene fizetni, mivel néhány játékos technikai problémákat tapasztalt.


  Miután a tárgyat kijavítottuk, nem állítottuk vissza a Sárkányérme-ajánlatot, és a Sárkányjegy-ajánlatot hagytuk meg a boltban, így a játékosok továbbra is hozzájuthatnak a tárgyhoz anélkül, hogy Sárkányérmét kellene költeniük rá, annak ellenére, hogy a technikai problémákat kijavítottuk.


  Közel egy év elteltével úgy döntöttünk, hogy visszaváltunk az eredeti Sárkányjegy-ajánlatra. Néhányan erre a változásra is panaszkodtak, mivel a tárgy már nagyon régóta elérhető volt sárkányjegyért, talán elfelejtkeztek arról, hogy miért is történt ez a változás. Sajnos egy hiba miatt a 7 napos kereskedő üveg rossz áron került a boltba, 39 SÉ helyett 50 SÉ-vel, ami tovább növelte a panaszokat. Ezt a hibát már kijavították. Az árat megváltoztattuk, és a Sárkányérme különbözetet visszafizettük.


  Ennek ellenére figyelembe vettük a visszajelzéseiteket, és május 5-től kezdődően egy további, SJ-ért kapható Kereskedelmi Üveg ajánlatot teszünk ki a boltba. A termék 7 napos időtartamú lesz, és 39 SJ-ébe fog kerülni. Havonta kétszer (május 1-jén kezdődik a 30 napos számláló) lehet majd megvásárolni fiókonként. Ezen kívül a Kasmír csomó csomagot is visszatettük a Tárgypiacra az eredeti 9 SJ-s ajánlattal.  Köszönjük a visszajelzéseket!


  A Metin csapat