Új szerverek húsvétra - kibeszélő

 • Úgy tűnik, hogy új szerverek nyílnak jövő héten csütörtökön.


  Nem is tudom, hogy mit fűzzek hozzá. Látom, a GF-nek most nagyon tetszik ez az új lovaglás rendszer, hiszen egy komplett szervert épít erre - többek között.


  Adjatok bele mindent, és érjétek el a Küldetés ranglista csúcsát.

  Mintha régebben erre nyílt volna már egy szerver. De javítsatok ki, ha tévedek. A koncepció ott is hasonló volt. Az események pedig... Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ezért nem biztos, hogy érdemes majd belevágni. A csalókról pedig már nem is nyitok semmit, mert lesz itt, dögivel.

  ᴡʜᴇɴ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʀᴜɴɴɪɴɢ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴡʀᴏɴɢ ᴅɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴ ᴛʜᴇʀᴇ ɪꜱ ɴᴏ ꜱᴇɴꜱᴇ ɪɴ ɪɴᴄʀᴇᴀꜱɪɴɢ ᴛʜᴇ ꜱᴘᴇᴇᴅ.

 • dreamy

  Added the Label Kibeszélő
 • dreamy

  Approved the thread.
 • Hihetetlen, hogy milyen keményen dolgoznak azon, hogy ne foglalkozzanak azzal amiket évek óta kérünk. Lesz új szerver viszont. Nem tudom kinek és miért. Évek óta várok az indokra, hogy végre visszatérjek, szerencsére ez sem hozott közelebb ehhez a ponthoz. Kapcsolnák inkább le az összes szervert a fenébe ha ennyire nincs kedvük foglalkozni vele, ez szimplán szánalmas már ezen a ponton.

  "Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

 • Valahol egyet kell értenem veled. Nekem már nagyon nevetséges, hogy évről-évre megnyitunk egy szervert-összevonunk egy szervert, megint megnyitunk, megint összevonunk. De tudod... mindaddig, amíg 1 ember is költ az új szerverre, a GF-nek érdeke lesz ez az egész. Vannak olyan klaszterek (törökök, nyugati régió) ahol biztosan lesznek olyanok, akik majd kipróbálják ezt a szervert, és izgatottan várják a kalandokat. Kezdem azonban azt érezni, hogy a játékosállomány döntő többsége már inkább nem költ a folyamatosan nyíló szerverekre, hiszen a már meglévő karakterüket szeretnék inkább fejleszteni - köszönhető az újabbnál újabb tartalmaknak (amiknek zöme szintén csak úgy érhető el, ha a játékos pénzt fektet bele).:)

  ᴡʜᴇɴ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʀᴜɴɴɪɴɢ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴡʀᴏɴɢ ᴅɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴ ᴛʜᴇʀᴇ ɪꜱ ɴᴏ ꜱᴇɴꜱᴇ ɪɴ ɪɴᴄʀᴇᴀꜱɪɴɢ ᴛʜᴇ ꜱᴘᴇᴇᴅ.