Amennyire sikerült utánna járnom, ez a megnövekedett Steames csalások 2018as retorziójának hozadéka, ami azóta is így van. Már bele is törődtem, hogy mivel steames fiókon csináltam anno a karimat ezért lemaradok a különleges ajánlatokról, egyszeri tárgypiaci tutiságokról, de most ez, hogy a kompenzációs tárgyakhoz se tudok hozzájutni, bár az új frissítéssel jött kellemetlenségek engem is ugyanolyan érzékenyen érintettek, annyira szíven ütött, hogy mégis tettem egy erőtlen próbát ezzel az írással.
Szóval a kérdésem, hogy nem tervez e a fejlesztő ezzel a helyzettel valamit kezdeni?
-Teszem azt a Steames tárgypiacot is biológus küldihez, esetleg szinthez (lvl 70felett pl) kötni.
-Vagy egy GF fiók összekapcsolása egy Steames fiókkal, ahelyett, hogy azt eredményezi, hogy a GF fiókban is a redukált tárgypiac lesz elérhető, pont fordítva, a steamen is elérhetővé tenné a tárgypiacot.
-Esetleg egyszerűen a steames fiók átvitele, vagy a karakter GF fiókra történő importálása
- vagy akármi
Ha pedig van már erre megoldás csak nem tudok róla akkor elnézést de minden infót köszönök.
U.i.: - "A steam már csak ilyen." Ezt Dalvintol már megtudtam és kezdem elfogadni, hogy így jártam, de azért érdekel, hogy a már csak ilyen az mennyire ilyen és ha már ilyen akkor így is marad-e. Lehet csak én örülnék a változásnak, lehet mások is, és lehet az se számítana. Szóval minden infót és véleményt, ötletet köszönök.
További, jó játékot és fórumozást mindenkinek.
Témát a Javaslatokból áthelyeztem. Téma címet módosítottam. Dreamy