Steam kérdések

• Amennyire sikerült utánna járnom, ez a megnövekedett Steames csalások 2018as retorziójának hozadéka, ami azóta is így van. Már bele is törődtem, hogy mivel steames fiókon csináltam anno a karimat ezért lemaradok a különleges ajánlatokról, egyszeri tárgypiaci tutiságokról, de most ez, hogy a kompenzációs tárgyakhoz se tudok hozzájutni, bár az új frissítéssel jött kellemetlenségek engem is ugyanolyan érzékenyen érintettek, annyira szíven ütött, hogy mégis tettem egy erőtlen próbát ezzel az írással.

Szóval a kérdésem, hogy nem tervez e a fejlesztő ezzel a helyzettel valamit kezdeni?

-Teszem azt a Steames tárgypiacot is biológus küldihez, esetleg szinthez (lvl 70felett pl) kötni.

-Vagy egy GF fiók összekapcsolása egy Steames fiókkal, ahelyett, hogy azt eredményezi, hogy a GF fiókban is a redukált tárgypiac lesz elérhető, pont fordítva, a steamen is elérhetővé tenné a tárgypiacot.

-Esetleg egyszerűen a steames fiók átvitele, vagy a karakter GF fiókra történő importálása

- vagy akármi

Ha pedig van már erre megoldás csak nem tudok róla akkor elnézést de minden infót köszönök.

U.i.: - "A steam már csak ilyen." Ezt Dalvintol már megtudtam és kezdem elfogadni, hogy így jártam, de azért érdekel, hogy a már csak ilyen az mennyire ilyen és ha már ilyen akkor így is marad-e. Lehet csak én örülnék a változásnak, lehet mások is, és lehet az se számítana. Szóval minden infót és véleményt, ötletet köszönök.

További, jó játékot és fórumozást mindenkinek.

Témát a Javaslatokból áthelyeztem. Téma címet módosítottam. Dreamy

• dreamy

Added the Label Kérdés
  • dreamy

Added the Label Játék
  • dreamy

Changed the title of the thread from “Steamről nem elérhetőek a kompenzációs tárgyak, egyszeri tárgypiaci ajánlatok.” to “Steam kérdések”.
  • U.i.: - "A steam már csak ilyen." Ezt Dalvintol már megtudtam

Dalvin szavára ezen a fórumon akkor érdemes adni ha szeretnél folyamatosan csalódni. A helyzet kedves témanyitó az, hogy a panaszok amiket megfogalmazol teljesen jogosak és az egyedüli indok amiért ezekkel nincs foglalkozva az a fejlesztő hanyagsága és nemtörődömsége.

A Steam verzió mióta megjelent használhatatlanul rossz. Nem azért amit kedves Dalvin kolléga mond, a Steam nem egy rossz platform és abszolút nem a Steam problémája az, hogy inkompetens emberek dolgoznak a cégnél. A probléma az, hogy a kedves Gameforge ebbe a játékba invesztálni már csak annyit hajlandó amennyi a fenntartásához abszolút szükséges. Vannak a játékban olyan hibák amelyek évek óta (!) jelezve lettek az összes fórumon viszont a mai napig nem lettek javítva. Hozzáteszem olyan hibákról van szó amelyeket unatkozó 16 évesek is képesek voltak kijavítani privát szervereken. Nem technológiai akadály volt ez soha, szimplán az akarás kérdése.

Reagálva a kérdésedre: egy dolgot tudsz tenni. Lenyeled. Nincs olyan platform, nincs olyan téma és nincs olyan játékos akinek a véleménye értékes lenne. Ez a játék már évek óta a kivezetés szakaszában van (szerver összevonások, szezonális lehúzá... event szerverek, stb.) Naivitás azt gondolni, hogy ez jobb lesz. Dalvin ezt úgy szereti megfogalmazni, hogy a "Steam már csak ilyen", mindenki más -aki tényleg játszik a játékkal- meg úgy, hogy a GF évek óta tesz mindenkire. Nem terveznek már ezzel a játékkal, ne számíts sok jóra. Ez az őszinte tanácsom és véleményem.

Figyelmeztetés! Dreamy

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Perculia

Closed the thread.