Kiveszik a világjáró jegyeket

• Az vajon véletlen, hogy a világjáró jegyeket csak onnan veszik ki ahol szóbajött az összevonás? Román és Lengyel fórumon nem láttam róla hírt csak nálunk és a Cseheknél...

Témákat szétválasztottam. Új témát megnyitottam.

Az ehhez kapcsolódó hír:

Removal of Globetrotter Tickets

Dreamy

• Első sorban most úgy nyilatkozom, hogy én nem néztem meg a RO és a PL fórumokat, sőt még a CZ fórumot sem. Amit én gondolok, az az, hogy szerintem köze van ahhoz, amit már a Discordon is boncolgattak, hogy két olyan szervertől veszik el ezt, ahonnan a legtöbb játékos ment el. De ez még nem jelenti szerintem azt, hogy a szervereket egyesíteni fogják, vagy megszűntetik. Maradt még valamennyi játékos, pontos számokkal nyilván nem rendelkezünk erről, de nagyon sokan váltottak a PL vagy a RO szerverekre, amikor bekerültek újra a világjáró jegyek. Szerintem valahol épp itt az ideje, hogy aki a HU szerveren akar maradni, az maradjon, aki meg menni akar, még gyorsan tegye meg.

Egy dologra azonban érdekes figyelni: az a játék most biztosan megszűnik, hogy megveszek valamit olcsóbban a PL szerveren, és hozom a HU szerverre árulni, vagy felcuccolok ott, visszajövök, és ami elmaradt, azért visszamegyek... Magyarán: ez az ide-oda mászkálás megszűnik, ami szerintem jó.

Edit: Megnéztem a többi fórumot, és kint van a PL-n is. Íme: https://board.pl.metin2.gamefo…ostID=2215059#post2215059
    Szerintem a RO fórumra is kikerül nemsokára, ha már mindenhol máshol kint van. Hozzáteszem, hogy a nyugati klaszter fórumait is megnéztem, és az infó azokon is kint van, tehát a Metin2-t amblokk érinti ez az egész, nem csak minket.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Edited once, last by Varden ().

• dreamy

Added the Label Játék
  • dreamy

Added the Label Kibeszélő
  • Én amondó vagyok, hogy megszüntetik a mászkálást és mikor már olyan kevesen vagyunk, hogy nem érdemes közvéleményt kutatni bármiféle összevonásról akkor összevonnak egy szó nélkül.

Kicsit diktatorikus, de ez van.

• Hát jó is meg nem is ez az egész hogy kiveszik, végülis mindenki ment magyarról lengyelre és lengyelről hoztak cuccokat vagy mi vittünk ki oda, és az összevonás meg fog történni bárki bármit mond és még idén nyáron vagy tavasszal de be fog következni, én már nem játszok de ha összevonják felnézek azért mennyi a player de a magyar metin2 már halott és kuka jöhet ide bármiféle összevonás vagy ajándék 1k sé, már nincs közönsége

• Rövid és buta kérdés de itt már a GF-nél semmi sem biztos és info sincs:

A már megvett de fel nem használt világjáró jegyekkel lehet közlekedni vagy az is megszűnik akkor?

Gondolom igen de mi az az utolsó időpont amikor még használni lehet pl haza lehet jönni külföldi szeróról?

• dreamy

Closed the thread.
  • Témát zártam, a mai nappal visszakerültek.

Esetleges hozzászólásokat ebbe a témában lehet a továbbiakban írni:

Szerverösszevonások; ch-k számának növelése/csökkentése

Dreamy

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍