đ đą Ăj lovaglĂĄsi- Ă©s zsoldos rendszer đ - 22.0 verziĂł
-
- KibeszĂ©lĆ
- Jåték
- dreamy
- Closed
- Thread is marked as Resolved.
-
-
dreamy
Changed the title of the thread from âđ đą Ăj lovaglĂĄsi- Ă©s zsoldos rendszer đâ to âđ đą Ăj lovaglĂĄsi- Ă©s zsoldos rendszer đ - 22.0 verziĂłâ. -
azta mindenit de sok embert Ă©rdekel az az update is.. egy Ășjabb lehuzos dolog Ă©s megint csak nagyoknak, bĂĄr Ă©n nem jĂĄtszok mĂĄr fĂ©l Ă©ve de lĂĄtszik hogy magyarokat mennyire Ă©rdekli ez is..a kövi hĂr majd az összevonĂĄs lesz
-
ez mikor lesz benn, következĆ resivel?
-
azta mindenit de sok embert Ă©rdekel az az update is.. egy Ășjabb lehuzos dolog Ă©s megint csak nagyoknak, bĂĄr Ă©n nem jĂĄtszok mĂĄr fĂ©l Ă©ve de lĂĄtszik hogy magyarokat mennyire Ă©rdekli ez is..a kövi hĂr majd az összevonĂĄs lesz
Szerintem nem arrĂłl van szĂł, hogy nem Ă©rdekli az embereket, csak nagyon sokan vannak, akik mĂ©g nem Ă©rtĂ©k el a bajnok szintet, nekik egyĂĄltalĂĄn nem jelent ez fejlesztĂ©st, nem igazĂĄn van mihez hozzĂĄszĂłlni. AzonkĂvĂŒl ez egyelĆre egy olyan nesze semmi fogd meg jĂłl leĂrĂĄs, mert a legfontosabb dolgok nem derĂŒlnek ki belĆle.
Az Ășj lovat bajnok szint alatt egyelĆre Ă©rtelmetlen fejleszteni - legalĂĄbbis nekem a leĂrĂĄsbĂłl ez jön le -, mert nem biztos, hogy hozzĂĄ tudok majd jutni a kĂ©szsĂ©gkönyvekhez Ă©s a lĂł etetĂ©sĂ©hez szĂŒksĂ©ges tĂĄrgyakhoz. AzonkĂvĂŒl a leĂrĂĄsbĂłl az sem derĂŒl ki, hogy mĂ©gis milyen kĂ©pessĂ©gekre tehet szert a lĂł. Lehet-e hasznosabb mint a jelenleg nagyon nĂ©pszerƱ Manny vagy akĂĄr a harci vadkan? A lĂł rendszerhez amĂșgy nem most kellett volna hozzĂĄnyĂșlni, hanem Ășgy 8-9 Ă©vvel ezelĆtt. Nagyon sok embert ismerek, akinek abszolĂșt nincs lova, csak hĂĄtast hasznĂĄl. Most Ăgy ez alapjĂĄn a poszt alapjĂĄn nem hiszem, hogy rohannĂĄnak a lovĂĄsz inashoz paripĂĄt gyĂĄrtani.
A zsoldos rendszernĂ©l is nagyon sok a kĂ©rdĆjel. A zsoldos rendszerhez a belĂ©pĆ onnan indul, hogy le kell tudj verni egy fĆszörnyet YoharĂĄn. Ăn nem gondolom, hogy a bajnos szintƱek közĂŒl erre olyan nagyon sokan egyedĂŒl kĂ©pesek lennĂ©nek. Jelenleg nem lehet tudni, hogy a zsoldos engedĂ©lyek kereskedhetĆk-e egyĂĄltalĂĄn? Csoportban megszerezhetĆ-e? EgyĂĄltalĂĄn automatikusan a leltĂĄradba kerĂŒl vagy dobja a szörny? Ha valakinek ĂĄt akarod engedni, lemegy-e rĂłla a neved vagy sem (lĂĄsd szili)? Abban sem vagyok biztos, hogy az elmĂ©letileg offline is mƱködĆ zsoldos rendszer az offline shopok mintĂĄjĂĄra nem egy sĂ©s/sjs tĂĄrggyal tehetĆ offline mĂłdban mƱködĆvĂ©? Az se derĂŒl ki, hogy kell-e fizetni a zsoldosok hasznĂĄlatĂĄĂ©rt, kerĂŒl-e yangba pĂ©ldĂĄul egy-egy bevetĂ©s (a zsoldos szĂłbĂłl nekem ez következne)? Illetve a lĂ©nyeg, hogy mĂ©gis mit takar a "csodĂĄs jutalom" kifejezĂ©s? A TombolĂĄn is csodĂĄs jutalmak vĂĄrnak, de valahogy Ă©n ĂĄltalĂĄban potit kapok.
Egy szĂł mint szĂĄz, szerintem tĂșl kevĂ©s az informĂĄciĂł itt bĂĄrmilyen vĂ©lemĂ©ny alkotĂĄshoz. Ăn a magam rĂ©szĂ©rĆl hagyom, hadd örĂŒljenek maguknak, hogy "igen, ezt is megcsinĂĄltuk". AztĂĄn majd a gyakorlatban kiderĂŒl, hogy volt-e Ă©rtelme.
-
Sziasztok lånyok és sråcok!
Az a jĂł ezekben az Ășj dolgokban,hogy cseppet sem bonyolultak, Ă©s szinte mindenkinek elĂ©rhetĆ.
Nem jĂł irĂĄnyba mennek a fejlesztĂ©sek,ĂĄtlagos jĂĄtĂ©kosoknak esĂ©lytelen dolgok ezek. Sokkal inkĂĄbb cĂ©lravezetĆ lenne a jĂĄtĂ©kosok többsĂ©gĂ©nek elĂ©rhetĆ dolgokat berakni. Nem mondom,hogy mindenki szĂĄmĂĄra egyszerƱ legyen,kerĂŒljön akĂĄr pĂ©nzbe,vagy elĂ©rhetĆ legyen rengeteg rĂĄfordĂtott idĆvel,de az hogy egy marĂ©knyi jĂĄtĂ©kosnak fejlesztenek, az hogy is fogalmazzak,hogy ne banoljanak Ă©rte egy nagy rakĂĄs ........
Ădv.: fincsi a közellensĂ©g
-
Ez a frissĂtĂ©s nem ĂŒtötte meg azt a szintet, hogy Ă©rdemben hozzĂĄ tudjak szĂłlni bĂĄrmit is.
-
Nos: összegeznĂ©m, hogy mi is törtĂ©nik most Ă©ppen. Ărkezik a 22.0-ĂĄs verziĂł, azaz egy olyan frissĂtĂ©s, amely megint csak kiknek jĂł? Na mondjuk ki egyszerre! A BAJNOKSZINTưEKNEK. Ăn Ă©rtem Ă©s Ă©rtĂ©kelem, hogy manapsĂĄg mĂĄr minden a Yohara körĂŒl forog, de azĂ©rt valahol nonszensz, hogy a GF egyĂĄltalĂĄn nem gondol bele abba, hogy vannak kisebb szintƱ jĂĄtĂ©kosok is. Nagyon kevĂ©s szerintem az a rĂ©teg, aki jĂłl, de legfĆkĂ©ppen egyedĂŒl tud boldogulni a nagy Yohara-univerzumban. Ahogyan fentebb mĂĄr leĂrtĂĄk, szĂĄmos kĂ©rdĂ©s merĂŒl fel - pontosan ugyanazokat tudom Ă©n is feltenni, amit Mesmira mĂĄr leĂrt nagyon szĂ©pen.
A lĂł rendszerhez amĂșgy nem most kellett volna hozzĂĄnyĂșlni, hanem Ășgy 8-9 Ă©vvel ezelĆtt.
Ez a mondat egyĂ©bkĂ©nt megragadta a figyelmemet. Szerintem sem most aktuĂĄlis bepĂłtolni azt, ami mĂĄr hosszĂș Ă©vek, Ă©vtizedek Ăłta vĂĄrat magĂĄra. De persze... Gondoljunk csak bele. KapĂłra jön ehhez is a Yohara. ManapsĂĄg a GF mĂĄr mindenhez ezt a kĂ©t dolgot hozza fel pĂ©ldĂĄnak.
Nekem ez megint csak nem tetszik, Ă©s tudom, hogy majd most jönnek azok a kommentelĆk, akik azt mondjĂĄk, hogy "haladni kell a korral", Ă©s ezerrel kell fejlĆdni bajnok 30-ra, mert hĂș de jĂł, Ă©s hĂș de szĂ©p. Szerintem ennek nem ez a mĂłdja. De ez persze senkit sem fog meghatni. Kezdem kicsit Ășgy Ă©rezni, hogy mĂ©g idĂ©n ki fogjĂĄk bĆvĂteni ezt a bajnok 30-at 60-ra, mert manapsĂĄg mĂĄr minden Yohara körĂŒl forog. Ăljen ez a csodĂĄlatos MAP!
-
ez mikor lesz benn, következĆ resivel?
Facebookon azt ĂrtĂĄk ki, hogy igen, a terveik szerint a jövĆ hĂ©ten bekerĂŒl.
-
A megjelent våltozåsok jegyzékét is itt megtårgyalhatjåtok:
VĂĄltozĂĄsok jegyzĂ©ke a 22.0-s frissĂtĂ©shez
NĂ©meten van hozzĂĄ egy kiegĂ©szĂtĂ©s mĂĄr:
https://board.de.metin2.gamefoâŠostID=3232234#post3232234
ez is érdekes.
-
Akkor ha jĂłl Ă©rtelmezem a kiegĂ©szĂtĂ©st mĂĄr a CH cserĂ©lgetĂ©ssel nem lehet kijĂĄtszani a vĂĄrakozĂĄst? Ez elĂ©ggĂ© kellemetlen lehet azoknak akik folyamatosan hidrĂĄt farmoltak
ami valĂłszĂnƱleg azzal is fog jĂĄrni hogy a lĂĄdĂĄk ĂĄra is felfog menni amint a felhalmozott kĂ©szletek csökkenek.
-
egy Ășjabb nagyszerƱ gf-es hĂșzĂĄs hova lejjebb? szĂĄnalom szĂĄnalom hĂĄtĂĄn.. taps
-
Au Ășj lovas Ă©s zsoldos rendszerrĆl pĂĄr gondolat:
Lovad kb 3-4 nap alatt fejlĆdik 1 szintet szĂłval egyelĆre ezzel vĂĄrnĂ©k
Zsoldosok
Zsoldos engedĂ©lyz az elsĆ 3-4 map bossaibĂłl nem kapni, lehet elgondolkodni mennyi ilyen engedĂ©ly lesz
Ha nincs engedĂ©lyed nincs csak 1 zsoldosod amit nem is tudsz mĂĄsik nĂ©lkĂŒl fejleszteni. Sztem egyelĆre kb 10-15 embe r van aki tudja farmolni az engedĂ©lyt dobĂł bossokat. Igen ezt a fejlesztĂ©st nem a magyar szerĂłra talĂĄltĂĄk ki :).
SzĂłval egyelĆre ölbe tett kĂ©zzel vĂĄrunk
( Hisz Ășgy sincs szerĂł
-
Az a 10-15 ember magyar szerveren kb 4 , akiknek jo jatekot kivanok a tovabbiakban,mi meg folytatjuk a jatekunk azon a szinten ami megszokott
-
Mindig mikor a GF hĂrlevelet kĂŒld be fogok lĂ©pni Ă©s elolvasom miket raknak be a jĂĄtĂ©kba. A vĂ©lemĂ©nyem az ami az elmĂșlt kĂ©t Ă©vben: nem hallgatnak mĂ©g mindig a közössĂ©gre, nem foglalkoznak azzal, hogy mit szeretnĂ©nek a jĂĄtĂ©kosok Ă©s a fejlesztĂ©sek semmi mĂĄsrĂłl nem szĂłlnak csak arrĂłl mint az összes Gameforge jĂĄtĂ©k: csinĂĄljunk egy nagyjĂĄbĂłl okĂ© fejlesztĂ©st, vegyĂŒk ki belĆle a jĂł rĂ©szeket Ă©s rakjuk be egy paywall mögĂ©, majd csodĂĄlkozzunk, hogy hĂłnaprĂłl-hĂłnapra kevesebben jĂĄtszanak az összes jĂĄtĂ©kunkkal.
KĂłkĂĄny banda, megĂ©rdemlik ami vĂĄr rĂĄjuk nĂ©hĂĄny Ă©ven belĂŒl. A frissĂtĂ©s pedig szĂĄnalmas, emlĂtĂ©sre sem mĂ©ltĂł ebben a koncepciĂłban.
-
Sziasztok!
Megnyitom a FB-t, szembeköszön velem a GF reklĂĄmblokkja Szemet szĂșr az offline szĂł. Ez most tulajdonkĂ©ppen csak clickbait (kattintĂĄsvadĂĄszat) akar lenni, avagy a GF valĂłban gondolkodik egy offline lehetĆsĂ©gen???
Ha az utóbbi, akkor az irtó sok kérdést vet föl:
- Mégis hogy?
- Mi lesz a mĂĄsik 2 birodalommal, amit nem vĂĄlasztottam?
- AI-k lesznek netĂĄn benne?
- Mi lesz a megszerzett javakkal
- Hogy lesz a serverfile ĂĄtĂŒltetve, hogy offline is tudjon mƱködni a jĂĄtĂ©k?
... Ăs mĂ©g lehetne sorolni a kĂ©rdĂ©seket.TĂ©mĂĄkat összevontam. Ez a zsoldos rendszer reklĂĄmja, ami mĂĄr benn van a jĂĄtĂ©kban. Dreamy
-
2-3 napja azon gondolkodunk cehben honnan szerzunk gyogyszert a serult zsoldosoknak, erdekelt volna mint minden ami ujdonsag. Az ingyen kapott 5 db gyogyszer elfogyott, serult zsoldost meg nem lehet kikuldeni. Probaltam vigyazni, felderito kuldetesre inditottam el, ahol a logikam szerint nem serulhetett volna meg, de valoszinu beleesett egy ork fogaba. 6 kuldetesbol 3 sikeres volt ami nem rosz arany , de a jutalmakat latvan....mit mondhatnek? Veletlen kincseslada? Amibol nyitsz majd egy ezust kulcsot?
Ez valami vicc ugye? Tehat usd le Yohara legerossebb bosszait a zsoldos engedelyert ( az elso 4 mappon nem esik ) , hogy majd a jutalmam egy lvl 30 as karinak megfelelo legyen ?
Koszonom, ujabb csalodas.
-
mit vĂĄrtĂĄl amĂșgy?:D ez itt GF... nem csodĂĄlom hogy sjĂ©rt is kapjuk a 25 Ă©rceket meg a piros kĂ©k potikat akkor itt se lesz nagyobb jutalom.. hiĂĄba yohara hiĂĄba bajnok szint meg mittudomen, a lĂ©nyeg hogy a GFnĂ©l beraktak valami Ășjat Ă©s kĂ©sz jutalom meg nem kell:D *************************, adnak valamit de a mĂĄsik kezĂŒkkel meg elveszik a duplĂĄjĂĄt. KĂSZĂNJĂK SZĂPEN ELĂG VOLT A GFBĆL. **************************** KĂSZĂNTEM
MegelĆzĆ idĂ©zetet töröltem.
FigyelmeztetĂ©s: A fĂłrumon semmifĂ©le politikai hasonlatnak nincsen helye! Erre mĂĄr többször felhĂvtuk a figyelmed.
Politikai tartalom törölve.
Dreamy
-
GFnĂ©l beraktak valami Ășjat Ă©s kĂ©sz jutalom meg nem kell
HosszĂș Ă©vek Ăłta ez jellemzĆ. A free-to-play verziĂł ebben a jĂĄtĂ©kban csak dĂsznek van bent. Tiszta jĂĄtĂ©kkal, irgalmatlan pĂ©nzköltĂ©s nĂ©lkĂŒl itt semmit nem lehet hasznĂĄlni. Mondom ezt Ășgy, hogy nĂ©hĂĄny Ă©ve Ă©n is szĂłrtam a szĂĄzezreket minden hĂłnapban amĂg ez is kevĂ©ssĂ© vĂĄlt. NyĂlt titok ez Ă©vek Ăłta, hogy vannak jĂĄtĂ©kosok ezen a szerveren is akik minden Ășj szerver indulĂĄsakor sĂșlyos szĂĄzezreket tolnak bele egy-egy karakterbe, hogy majd kĂ©sĆbb ex-csapattagok segĂtsĂ©gĂ©vel ĂĄruljĂĄk a megszerzett tĂĄrgyakat Ă©s Yangot Facebook-csoportokban. Nincs itt mĂĄr semmi Ășj a nap alatt, aki jĂĄtszott ezzel a jĂĄtĂ©kkal az pontosan tudja mirĆl beszĂ©lek.
Minden frissĂtĂ©s (Ăgy ez is) egyetlen dologrĂłl szĂłl: rakjunk be valamit, hogy lehĂșzzunk mĂ©g egy bĆrt arrĂłl a minden hĂłnapban zsugorodĂł jĂĄtĂ©kosbĂĄzisrĂłl akik mĂ©g elĂ©g
osto... kitartĂłak! ahhoz, hogy folytassĂĄk a jĂĄtĂ©kot az eredeti szerveren. Mindenki mĂĄs mĂĄr Ă©vek Ăłta vĂgan Ă©s örömtelien jĂĄtszik (Ă©s költ pĂ©nzt) mĂĄs jĂĄtĂ©kokban vagy privĂĄt szervereken ahol gondolkodĂł Ă©s kevĂ©sbĂ© kapzsi emberek ĂŒlnek a vezetĆi szĂ©kben.Nem fognak ezek mĂĄr vĂĄltozni soha, hiĂĄba vagyunk itt mĂ©g sokan akik szĂvesen jĂĄtszanĂĄnak a jĂĄtĂ©kkal. Ăletem legjobb napja lesz amikor vĂ©gre elismerik ezt Ă©s lekapcsoljĂĄk az utolsĂł eredeti Metin2 szervert is, mert nem termel mĂĄr eleget. Nincs mĂĄr szerintem Ă©lĆ ember aki ĆszintĂ©n szeretnĂ© ezeket a frissĂtĂ©seket, a legtöbben kizĂĄrĂłlag rĂ©gi emlĂ©kek/fĂŒggĆsĂ©g miatt vannak mĂ©g itt Ă©s költenek pĂ©nzt. Nincs Ășj a nap alatt ma sem, hiĂĄba vĂĄrunk nyĂlt karokkal Ă©s pĂ©nztĂĄrcĂĄkkal. A GF bekötött szemmel Ă©s sĂŒket fĂŒllel szalad a jĂĄtĂ©k megölĂ©se felĂ© Ă©vek Ăłta. SajnĂĄlom.
-
-
PĂ©nzlehĂșzĂĄs terĂ©n a gf kreativĂtĂĄsa hatĂĄrtalan. Gondolom nemsokĂĄra Ă©rkezik a zsoldosok kereke, lĂĄdĂĄja Ă©s Ă©rdemes figyelni a vilĂĄm ĂĄtverĂ©seket is.