Sziasztok!
Kérlek osszátok meg ti is a tapasztalataitokat, vagy csak én érzem azt, hogy semmiféle event (az évfordulóson és a főszörnykaszálón KÍVÜL) nem fut, aminek amúgy rendszeresnek kellene lennie, vagy épp a januári listában van?
A karácsonyi mellék-rendezvények január 4-én értek véget, addig semmi zsákmányvadászatos event nem futott, de ezt leírták.
Elvileg az ez utáni hírekben:
és
nem jelezték, hogy deaktiválva lennének az állandó dobás eventek, illetve pl. a pénteki szupermetin.
De egye fene, az 5-e és 9-ei dobás rendezvények miatt, nyilván nem mentek a zsákmányvadászatok.
DE január 10-e óta én semmiféle zsákmányvadászatot nem láttam, és a 15-ére kiírt szupermetin sem ment (a visszajelzéseitek alapján).
EDIT: valamelyik ment, de hogy a pénteki vagy a szombati azt nem lehet tudni (forrás : discord csatorna)
Tehát elmaradt:
- minimum 7 fejlesztő hátas dobás,
- és az összes állandó event (finom kelme, cor draconis, zöldbab, metineső (állandó))
- sztem a 8-án esedékes állandó (minden hónap 2. szombatján) holdfény dobásnak is mennie kellett volna - de ebben ugye egy picit bizonytalan vagyok
Ma épp az 50% exp az megy....
Kaphatunk valami kárpótlást az elmaradt zsákmány-vadászatokért?
Kérlek jelezzétek, ha ti is ezt tapasztaltátok, hogy nem volt a héten semmiféle zsákmány-vadászatos event!
Remélem bepótolják!!!!!