Nem mennek az állandó eventek egy hete! - lesz kárpótlás?

• Sziasztok!

Kérlek osszátok meg ti is a tapasztalataitokat, vagy csak én érzem azt, hogy semmiféle event (az évfordulóson és a főszörnykaszálón KÍVÜL) nem fut, aminek amúgy rendszeresnek kellene lennie, vagy épp a januári listában van?

A karácsonyi mellék-rendezvények január 4-én értek véget, addig semmi zsákmányvadászatos event nem futott, de ezt leírták.

Elvileg az ez utáni hírekben:

Újévi rendezvények

és

Ünnepeljük a 15 éves Metin2-t

nem jelezték, hogy deaktiválva lennének az állandó dobás eventek, illetve pl. a pénteki szupermetin.

De egye fene, az 5-e és 9-ei dobás rendezvények miatt, nyilván nem mentek a zsákmányvadászatok.

DE január 10-e óta én semmiféle zsákmányvadászatot nem láttam, és a 15-ére kiírt szupermetin sem ment (a visszajelzéseitek alapján).

EDIT: valamelyik ment, de hogy a pénteki vagy a szombati azt nem lehet tudni (forrás : discord csatorna)

Januári eventek

Tehát elmaradt:

• minimum 7 fejlesztő hátas dobás,
    • és az összes állandó event (finom kelme, cor draconis, zöldbab, metineső (állandó))
    • sztem a 8-án esedékes állandó (minden hónap 2. szombatján) holdfény dobásnak is mennie kellett volna - de ebben ugye egy picit bizonytalan vagyok :)

Kaphatunk valami kárpótlást az elmaradt zsákmány-vadászatokért?

Kérlek jelezzétek, ha ti is ezt tapasztaltátok, hogy nem volt a héten semmiféle zsákmány-vadászatos event!

Remélem bepótolják!!!!!

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok lányok és srácok,szia dreamy!

Lehet úgy gondolták bőven elég a születésnapi event,zászló esik garmadával,csak épp szinte értelmetlen összeszedni.

Napi megszerezhető 7 érme :thumbsup: Még az elvakult fanatikusoknak is ....... ér! Ha jól emlékszem régen talán a 10. évfordulóson ettől nagyobb volt az érmék vásárló értéke,vagy csak a "régi szép idők" beszélnek belőlem?

Üdv.: fincsi a közellenség!

• Dreamy én se tapasztaltam az eventeknél, hogy működnének bár direktben nem szoktam csak erre ráfeszülni. Főleg azért nem, mert szinte mindenhol ezerrel farmolnak az ilyen alkalmakon, tehát jócskán lehetnek olyanok, akik elestek jó pár lehetőségtől! Remélem valahogy kompenzálva lesz. Kíváncsi leszek 23-án a manwoo-ra az is elmarad-e, mert viszont arra kifejezetten készülök, ki szeretném üríteni a leltáraimat :) Fincs, a zászló is, az érme is rakizható, tehát ha épp azt szeretnéd minden kariddal vehetsz 7 érmét minden nap

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Sziasztok!

A 9-i tárgyodbás után, ami valami okból 11-éig tartott én sem tapasztaltam semmi metin/boss drop eventet. Sem hátas sem a szokásos eventek nem voltak. Egyedül az EXP event ment. És még szuper metinekkel sem találkoztam, bár nem is kifejezetten kerestem őket. De sokfelé szoktam járkálni azért rendszerint belefutok ha van. De zavaró, hogy senkinek nem szúrt még ez szemet úgy comagaslatokban.

Bezzeg ha a tárgypiacon nem okés valami azt folyamatosan ellenőrzik és azonnal javítják.

• vagy csak a "régi szép idők" beszélnek belőlem?

Igen :) Semmi nem változott a kereskedőnél az 5 év alatt és maga az event sem.

én se tapasztaltam az eventeknél, hogy működnének

A legegyszerűbb ugye, ha a minitérkép mellett az E betűt kinyitja az ember.

Adott időkben nem volt a szokásos "zöld doboz" ;) , ami a zsákmány-vadászatos eventeket jelenti :)

Bár én a múlt héten nem nagyon voltam gépközelben, de mikor épp felnéztem pont nem ment egyik sem. De úgy tűnik a közösséget nem érdekli ez a dolog :)

Így nehéz bármit is elérni, pedig más nemzeteknél egy-egy ilyen bibinél, ha a közösség leírta a gondolatait, bepótoltak sokmindent.

Lásd: görögök téves "újévi rendezvényei" - ezt az információt köszönjük Varden -nek.

No mindegy IS :)

Jó hátas vadászatot 7-től, márha javítják és lesz...

Részemről ennyi, akár zárhatja is az illetékes moderátor.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nem szerettem volna ehhez a témához ennyire részletekbe menően hozzászólni, de most még is megteszem. A GR szerveren nem futottak helyesen az újévi rendezvények. Akit bővebben érdekel a téma, itt olvashat róla: https://board.gr.metin2.gamefo…&postID=240888#post240888

Nincsen nagy közösség, potom 3 CH, összetartó kis család az egész GR közösség. De mégis ha van valami, kultúrált módon jelzik azt a fórumukon, a Discordon szobájukban, ahogyan most dreamy is megtette, és a CoMa minden korrektséggel elnézést kért, és pótolta azt, ami nem lett aktiválva. Tudjátok, amikor a játékban felgördül az a kis üzenet, hogy "Mindig friss hírek és információk a fórumon és a wikipédián"... No, az nem véletlenül van! A fórumoknak pontosan az a lényege, hogy a közösség visszajelzést adjon arról, hogy az adott eventek műküdnek-e vagy sem. Hogy van-e valami hiba, vagy nincsen. Mindenki ismeri azt a végtelenségig ismételt mondást, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Dreamy jelen esetben tényleg csak segíteni szeretett volna, mert nem feltétlenül egy bajnok szintű, vagy 100+-os karakter látja kárát ennek az egésznek, hanem a kisebbek, vagy azok, akik esetleg nem tudnak SÉ-t költeni, hogy megvegyék a legcsilivilibb paripát a Tárgypiacról (pl.).

19.00... nem látom a szerveren az üzenetet, hogy elkezdődött volna a hátas dobás, pedig tudtommal ilyet ki kellene, hogy írjon a szerver.

Amit még mindenképpen meg szerettem volna említeni, mert nem tudok szó nélkül elmenni, az a dolgok HOGYANJA. Mindent lehet kultúrált módon, és világi paraszt módjára kommunikálni. Sokszor azt gondolom, hogy nem azzal van a probléma, AMIT mondunk a másiknak, hanem azzal, AHOGYAN tesszük azt. Ha úgy jövünk ide, hogy elkezdjük ócsárolni a CoMa-t, a közösséget, beleértve a local teamet, akkor lehet is várni a megváltást. Lehet ám mindent tisztelettel is közölni. Ez most speciel annak szól, akinek már el lett tüntetve a kommentje ebből a témából.

Végezetül pedig: nincs szükség másra, csak tényleg szép szóra és összefogásra. Végtelenségig lehet ismételgetni, hogy "ez nem jellemző a magyarokra"... Persze... De tudjátok, amit nem is akarunk...:)

Dreamy, neked pedig külön köszönet a témáért, most keresem a hátast kis karakterrel több MAP-on, és később visszajelzést adok, hogy működött-e, avagy sem. De nem hiszem, hogy a válasz IGEN-leges lesz.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• De most komolyan, csak akkor van érdemben kompenzálás, ha kellően hisztikézünk miatta? Erre jó lenne valami érdekképviselet...

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• De most komolyan, csak akkor van érdemben kompenzálás, ha kellően hisztikézünk miatta?

Jogos. Sosem értettem ezekben egy igen csak triviális dolgot: miért nem ellenőrzi a CoMa azt, hogy az adott országban az eventek, amiket a GF szervezne, azok rendesen működnek is... A játékosok jönnek csak ide, de ez megint csak azokban az országokban ér időben célhoz, amelyekben a CoMa beszéli is a nyelvet. Most Darcoon nagyon sokat megért gondolom ebből, ami itt megy - bár lehet, hogy lefordítózza, nem tudom, nem ismerem.

Az érdekképviselet maga a csapat és a játékosok szerintem. Ez minden országban így van, én még nem láttam olyat, hogy külön csapat foglalkozna azzal, hogy az eventek megfelelően lennének lebonyolítva, és minden flottul megy-e avagy sem.

most keresem a hátast kis karakterrel több MAP-on, és később visszajelzést adok

Nem esett hátas, pedig korábban is 25-ös karakterrel ütöttem MAP2-n a köveket. Értelemszerűen 30-as, 35-ös köveket keresgéltem, de nem jártam ezúttal szerencsével. Volt, hogy a Fekete metinjét is levertem, mert csak abba futottam bele, de az még annyit sem adott, mint a másik imént említett kavicsok. És ismét kiemelek egy dolgot.

19.00... nem látom a szerveren az üzenetet, hogy elkezdődött volna a hátas dobás, pedig tudtommal ilyet ki kellene, hogy írjon a szerver.

20.00-kor meg olyan üzenet szokott lenni, hogy a hátas dobás véget ért, kapd el holnap, ha lesz szerencséd. Na ilyet se láttam kiírva. De ez már csak egy kis kukacoskodás.

Köszönöm szépen annak, aki továbbította, hogy problémák voltak, remélem, hogy végre minden helyre áll. Ma már ez az üzenet fogadott, remélem, kapunk is majd hátast.:)

Hozzászólásokat összevontam. Dreamy

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Szerintem nem kell köszöngetni semmit, elég szomorú, hogy 8 napig nem ment egy event sem ami állandó. A téma is ahogy olvasom azért jött létre, hogy ne csak sunyin bekapcsolják, hanem be is pótolják ezeket.

• A drop eventek már mennek.

De kárpótlásról egy kanyi szó sem esett. Sem egy bocsi vagy valami, hogy véletlenül nem ment, vagy akármi.

Az meg kifejezetten lelombozó, hogy egy ilyen kb mindenkit érintő témában, ami vagy 8 napon át volt aktuális, összesen 6 embert érdekelt annyira, hogy koptassa a pici száját rajta.

SC.

UI: javaslom akik panaszkodtak kapjanak kárpótlást, a többieknek meg kutyafüle pocokorral.

• Perculia

Closed the thread.