[SZAVAZÁS] Lehetséges szerver egyesítés HU+CZ

• Sziasztok!

Remélem attól, hogy összevonnak minket nem fogják elvárni, hogy csak angolul vagy németül chat-eljünk azaz továbbra is mindenki használhatja a saját anyanyelvét a kommunikációra. Legfeljebb lesz olyan aki nem érti mit ír a másik. Ha lesznek dolgok amiknek lemegy az áruk az nem is baj nem mindenki tud 0-24-be itt farmolni. Viszont az is igaz, hogy kevesebb lesz a hely. Remélem ch számot meg emelik és nem 1 5ch-s szervert kapunk 2 országra.

Üdv egy "őskövület" játékos.

• de amennyire lehet, mégis késleltetném az összevonást.

Az a baj, hogy szerintem erre már előre megvan egy dátum, ami nyilván nem 2021 év hátralevő részében lesz. Ha terveznek is valamit, akkor szerintem az első negyedévben ez meg is lesz. Szerintem itt nem kérdés a húzás-halasztás, szerintem mindenképpen lesz majd összevonás, nem lehet halogatni.

Ha csatlakozunk egy másik szerverhez, valóban több lesz a játékos,

... az elején. De ahogy olvastam az előző szálat, ott is volt már, aki mondta, hogy ő biztosan abbahagyja akkor a játékot. Elképzelhető, hogy többen lesznek ezzel így, és akkor meg aztán végképp nem biztos a több játékos.

a pvp elég mostoha gyerek itt Magyarországon

Igen ám, csak ez a GF-et nem érdekli. A lehetőség mindenkinek ott van, hogy készítsen magának megfelelő PVP cuccokat, amikkel megküzdhet. Igen, az eddig lepacsizott helyek most nem lesznek annyira lepacsizottak, mert jön egy másik, egy erősebb, és biztosan kiáll majd azért, hogy ő is ott farmolhasson, szintelhessen.

És végezetül. Valóban azt gondolom, hogy Keydorannak igaza van, de a legnagyobb igazság ez:

De amit a GF akar az mindig eggyel több

Szavazhatunk, tiltakozhatunk, de biztos vagyok abban, hogy a GF-nek már kész tervei vannak a jövőt illetően.

Edit:

Remélem ch számot meg emelik és nem 1 5ch-s szervert kapunk 2 országra.

Erre pont Dalvin már válaszolt az előző szálban, mert felvetettem ott én is ezt az opciót. Íme az ő gondolata erről:

Szerintem egy összevonásnak leginkább az erőforrások felszabdítása lehet az oka. Úgy gondolom, csehekkel összevonva megmaradna a csehek 6 ch-ja, és azon osztoznánk velük. Ezt a lehetőséget én olyan felemás megoldásnak látom. Nyilván jobban férnénk a térképen mint a lengyeleknél, cserébe a sokak által várt csodabazár sem lenne annyira csoda.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Gondolkodtam, hogy írjak -e még ebbe a témába, hisz egy ideje nem vagyok a magyar közösségnek része, így nem teljesen érzem magaménak a döntés jogát a szerver jövőjét / sorsát illetően. (bár igazából édesmindegy, mert mint írtam korábban, ez csak formális gesztus a GF részéről) Viszont egy valamit szeretnék megemlíteni, mint személyes tapasztalat. Sok ember rigolyái között szerepel ez a " jajj nem lesz hely farmolni, fejlődni " dolog... Egyet mondhatok; ez a félelmetek a tapasztalataim szerint alaptalan. Logikus elgondolás lenne, hogy ahol több ember játszik, ott a farmra alkalmas helyek száma is kevesebb. Pedig nem. Ez a negyedik hónapom a lengyel szerveren. Ezen idő alatt 5 db HF eventen vettem részt aktívan, nem farmosként, hanem testőrként. Ugye egy ilyen népes szerveren, ahol ennyi játékos van, pláne az egyik legkeresettebb event közben mindenki arra számítana, hogy óriási a felfordulás pl. egy SD3-ban. teljes káosz, termekért vergődés van, üres terem pedig egyáltalán nincs. Aha. Hát nem. Kivételesen nem a rendhagyó módon farmolni mentem oda, hanem vérontást, mészárszéket keresve a legjobbak legjobbjai ellen. Csalódtam. Mindegyik eventet elkerülte a harc, mindenki békésen, nyugodtan farmolta a ládáját. Üres termeket minden CH-n találtam legalább 5-6-t (az 9 CH esetében elég soknak mondható). Nagyobb, őrző, - védő karaktereket alig lehetett látni. Egyáltalán, maga a terem "foglalás" és a "foglaló" karakterek eszmeisége is alig volt jelen event közben, nem hogy napokkal az event előtt, mint magyaron, ahol már foglalós karakterek javában bent állnak.. (ugye ahogyan én is, meg mindenki más csinálta..) A magyarok sokkal vérmesebb, agresszívabb magatartást tanusítanak egymás felé egy HF alatt, mint mondjuk a lengyelek. Ők lazán veszik. Szilizős helyeket is ki lehet tölteni, mindig találok üreset ha épp nem egy csaló bot gazdálkodik ott. Polska játékosai nagyon jól fel vannak szerelve, inkább PvM-re (a PvP sajnos itt is halott és veszett ügy), emiatt a játékosok döntő többsége már hidrát és meleyt játszik, soloban, duoban. Őket pl. a Yohara is nagyon motiválttá tette, azokat a mapokat is aktívan játsszák. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy az ilyen kaliberű játékosok, akik egy napi hidra és meley farmolással 20-40 wont tisztán ki tudnak szedni rohadtul nem fognak bemenni egy pókos terembe csapkodni az 1 millás ládát. Megveszik piacról, mert annyi wonjuk van hozzá, amennyit elképzelni sem tudtok. Ezzel magyarázható, hogy egy nagyobb, vonzóbb eventen is teljesen nyugiban ütnek végig, üres helyek mellett, hajtépés és idegeskedés nélkül.

A helyetekben az előző postban Lengyelországi csatlakozást erőltettem volna. A lengyel játékosok ugyanis kedvesek, közvetlenek az idegenekkel is. A románokat nem szeretik, de a magyarokat imádják. Kommunikációra, közös nyelv használatára az angolt érdemes használni. Nem mindegyik fog tudni angolul, de én elég jó arányban megtaláltam azokat a játékosokat, akik értelmes mondatokat tudtak megfogalmazni. Sokszor megesett, hogy elkezdtem valakivel írni angolul normál chatben és fél óra elteltével már ott nyüzsgött 10 ember is, akik szintén becsatlakoztak a kommunikációba. Vannak bohócok, természetesen, de nincs egy olyan közösség, amely ne rendelkezne a saját udvari bolondjaival. Őket elég ignorálni, vagy jól megverni aztán már tisztelni fognak.

rB8KHTB.gif

• Sziasztok!

Remélem attól, hogy összevonnak minket nem fogják elvárni, hogy csak angolul vagy németül chat-eljünk azaz továbbra is mindenki használhatja a saját anyanyelvét a kommunikációra. Legfeljebb lesz olyan aki nem érti mit ír a másik. Ha lesznek dolgok amiknek lemegy az áruk az nem is baj nem mindenki tud 0-24-be itt farmolni. Viszont az is igaz, hogy kevesebb lesz a hely. Remélem ch számot meg emelik és nem 1 5ch-s szervert kapunk 2 országra.

Ha ezt nem is várják el, szerinted egy esetleges nézeteltérést, hogy fogsz megbeszélni? Ha nem magyar GM lesz fent, hogy fogsz vele kommunikálni? Tovább megyek, hogy fogsz üzletelni a csehekkel?

Nem tudom, hogy a csehek, hogy állnak az idegennyelvek terén, de a magyarok híresen rosszul. Azt hiszem azt bátran kijelenthetjük, hogy 2021-ben nem a szédületes grafikája vagy az "ingyenessége" miatt játszanak sokan a metinnel, hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy ilyen jellegű játék nincsen magyar nyelven másik. Persze vannak a mindenféle ideig-óráig működő privát szerverek, de aki tartósan szeretne kezdeni valamit a szabadidejével és a befektetett pénzét/idejét biztonságban tudni, az itt játszik.

Sajnos igaza van Vardennek, még kevesebben leszünk jövő ilyenkor már. :(

• Teljesen mindegy nekem hogy mikor kivel vonak össze... Igenel szavaztam viszont én is inkább a lengyelekkel szeretném az össze vonást......

Akik meg azt írják hogy a piac halott az nagyon téved nem halott a piac egyáltalán csak nem fogjak meg venni kb 10 wont nem érő 100wonba kirakott méreg kardokat és minden más cuccot mert egyszerűen minden túl van árazva.... Én eddig se vettem észre hogy halott lenne a piac bármit kiraktam mindent megvettek... Ha nem akkor lejjebb mentem az árba de akkor is megveték......

Inkább gondolkozatok el a tulárazot cuccokon is és akkor nem lesz halott a piac 48 50ak méreg kard 50 wonál többet nem ér mégis kint van piacon 100-200won között minnek jó hogy éveket árulják ha túl van árazva lengyel vagy román szerveren egy ilyen fegyo 30won......

Mi magyarok tettük tönkre az egész szervert mert mindenki mindent drágán árul olyan cuccok vannak kint boltokban hogy 5wont nem érnek mégis 40 wonba van kint..... Katasztrófa az egész.... Remélem lesz össze vonás viszont még mindig az volna a legjobb ha magyar szerver bezárna és mindenki kapna világjáro jegyet és saját maga döntene melyik szerver neki a szimpatikus......

• Ha ezt nem is várják el, szerinted egy esetleges nézeteltérést,

Most ezt ne vedd kötözködésnek, de hogy lesz nézeteltérés, ha nem is biztos, hogy szót fogtok érteni? Haha...:D:D

Ha nem magyar GM lesz fent, hogy fogsz vele kommunikálni? Tovább megyek, hogy fogsz üzletelni a csehekkel?

Ez a helyzet nem lenne máshogy akkor sem, ha a lengyelekkel vagy a románokkal vonnának bennünket össze: valamilyen világnyelven, pl.: angolul vagy németül. Így lehetne egymással szót érteni. Az már megint egy másik kérdés, hogy ki mennyire beszéli ezeket az idegennyelveket, mert valaki mondott nemrég egy nagyon humorosat, hogy a magyarok még magyarul sem tudnak jól megnyilvánulni...:D Hát ezen piszok jót nevettem, megmondom őszintén, de sajnos igaz.

Amúgy a csapat részéről nem kell annyira túlmisztifikálni a dolgot, én pl. [GM]Cavius*-sal nagyon jót beszélgettem erről a helyzetről a minap DC-n, és mérhetetlenül kedves volt, és jól is beszéli az angolt.

Remélem lesz össze vonás viszont még mindig az volna a legjobb ha magyar szerver bezárna és mindenki kapna világjáro jegyet és saját maga döntene melyik szerver neki a szimpatikus......

Azt hiszem, te vetetted fel ezt a múltkor is, de már akkor is megmondtam, hogy előbb lesz szerverösszevonás, mint ingyen világjáró jegy osztogatás. Ez az item 1140 SÉ-t ér. Jelenleg, mert tőlünk minden más szerverre ennyibe kerülne az utazás. Ennyit nem fog áldozni erre a GF, ez hatalmas pénzkiesés lenne, inkább összevon két szervert, mert abból nem lesz akkora vesztesége.**

Edit:

*[GM]Cavius a cseh csapatban egy team tag.

**S egy piszok nagy érdekesség. SunCo éppen azt fogalmazta meg, hogy az angol szervernél talán a francia kihaltabb. Az előző szálban. S lám csodát, mi fogadott, amikor kíváncsiságból meglestem a francia fórumot?!

-> https://board.fr.metin2.gamefo…C3%A9tique-future-fusion/

Tehát már ott is készül valami.:)

HTLbUaQ.gif

• Azt hiszem, te vetetted fel ezt a múltkor is, de már akkor is megmondtam, hogy előbb lesz szerverösszevonás, mint ingyen világjáró jegy osztogatás. Ez az item 1140 SÉ-t ér. Jelenleg, mert tőlünk minden más szerverre ennyibe kerülne az utazás. Ennyit nem fog áldozni erre a GF, ez hatalmas pénzkiesés lenne, inkább összevon két szervert, mert abból nem lesz akkora vesztesége.

Hát igen meglepő lenne ha egy ilyent csinálna.......

Viszont ha már ennyire össze vissza vonnak mindent akkor rakjanak már be egy google fordított vagy szöveg másolot vagy valamit hogy tudjunk normálisan értekezni legalább ki tudom másolni a szöveget majd le fordítom stb stb....

Viccesen hangzik de én örülnék ennek viszont tudom hogy sose lesz ilyen 😀

Angolul valamennyit tudok de az tök mindegy.... Egy biztos össze vonás ha meg fog történni fura lesz más közönségel játszani főleg úgy hogy egy szót nem tudok a nyelvükön..... De meg kell szokni mert nem ez lesz az első össze vonás.....a metin2 napjai már meg vannak számlálva..... Előbb utóbb minden közönség kihal mivel nem nagyon látok olyan játékost se nagyon aki most kezdte volna el...... Sőt kis szinten farmolni már elég lehetetlen kb ahogy regisztrál valaki ide már kezdetektől vagy költ ide vagy semmit nem ér el a játékban se.... Sajnos a gf már lvl 1 es karaktertől is pénzt vár el....... Bezzeg a sok bugg meg hibákat nem tudja kijavitani......

• Ez egy eléggé megvalósíthatatlan felvetés, hogy beraknak a játékba egy fordítót. Kettős érzések vannak még mindig bennem ezekkel a nyelvi hátrányokkal kapcsolatban. Egyfelől oké, mert hány játékot tudunk, ahol az angol a nemzetközi nyelv, és mindenki úgy kommunikál egymással, mert nincsen minden országnak saját szervere. Másfelől meg nem oké, mert ha annak idején csináltak egy magyar nyelvű szervert, akkor nehogy már elvárás legyen egy játékostól, hogy tudjon idegennyelven. Most tudom, hogy magam ellen beszélek, mert eddig támogattam ezt a projektet, és persze ezt továbbra is tartom, csak belegondolok most azok helyzetébe, akik nem tanultak, vagy nem beszélnek semmit a magyaron kívül. Hát... Majd megnyitnak egy böngészőt, Google Fordító, aztán gyorsan lépkednek az ablakok között... Más dolgot nem tudok kitalálni rá.

HTLbUaQ.gif

• Ez egy eléggé megvalósíthatatlan felvetés, hogy beraknak a játékba egy fordítót. Kettős érzések vannak még mindig bennem ezekkel a nyelvi hátrányokkal kapcsolatban. Egyfelől oké, mert hány játékot tudunk, ahol az angol a nemzetközi nyelv, és mindenki úgy kommunikál egymással, mert nincsen minden országnak saját szervere. Másfelől meg nem oké, mert ha annak idején csináltak egy magyar nyelvű szervert, akkor nehogy már elvárás legyen egy játékostól, hogy tudjon idegennyelven. Most tudom, hogy magam ellen beszélek, mert eddig támogattam ezt a projektet, és persze ezt továbbra is tartom, csak belegondolok most azok helyzetébe, akik nem tanultak, vagy nem beszélnek semmit a magyaron kívül. Hát... Majd megnyitnak egy böngészőt, Google Fordító, aztán gyorsan lépkednek az ablakok között... Más dolgot nem tudok kitalálni rá.

Hát igen de egyszerű lenne ha volna egy kis Fordító és már egy nagy segítség volna..... pl a hívóba amikor a csehek beszélgetnek saját nyelvükön és ezt a Fordító le fordítaná magyara amit meg mi beszélünk azt meg csehre meg ilyenek....

Tuti nem csak nálunk vannak ezzekel gondok ugyanúgy náluk is....

Valaki hirdet valamit hívásba azt se tudjuk mit hirdet....

Még azt mondom ha angolok lennének oké mert akkor mindenki angolul beszélgetne stb stb nem egy nehéz nyelv viszont számomra a cseh nyelv az amolyan kínai :crazy:

• Közben meglestem, hogy hogyan is áll a cseheknél ez a véleményszál, és azt látom, hogy nem repesnének annyira annak, ha lenne összevonás. Sokan közülük arra hivatkoznak, hogy a nyelvi hasonlóságok a cseh és a lengyel között vannak, így velük kéne inkább összevonni őket, nem pedig velünk. Na már most... Nyilván van benne logika, de kétlem, hogy erre alapozva a GF majd összevonja azt a két szervert. Itt most sokkal inkább tényleg arról van szó, hogy a két kevésbé népesebb csapatot teszik egybe.

Egyébként azon gondolkodott már valaki, hogyha lenne egy szerverösszevonás, mi lenne a két országból keletkező egy új szerver neve? Ugye az Europa már foglalt, ahogyan Carpathians is létezik. Vajon mit találna ki a GF ami mindkét oldalnak megfelel?

pokolisrac92 Amúgy a chatet tudod személyre szabni most is, és ki tudod iktatni azt, amit nem kívánsz látni.

Egyébként egy zárójeles tapasztalat, észrevétel. Amikor felmentem a cseh szerverre, és átállítottam a nyelvet magyarra. Vártam, amíg hívóban valaki betekintés üvegével próbál eladni egy tárgyat, és a tárgy neve egyébként magyarul jelent meg. Nyilván az utána levő írás már nem, de szerencsére azért tudunk majd tájékozódni nagyjából.

HTLbUaQ.gif

• Sziasztok lányok és srácok!

Véleményem szerint a legnagyobb probléma egy összevonás kapcsán a nyelv,sokan vannak itt akik azért kezdtem magyar szerveren játszani mert egy idennyelvvel nem boldogulnának. Többek között mikor én is kezdtem,fő szempont volt a magyar nyelv! Egy egyesítés a magyar játékosok további lemorzsolódását fogja eredményezni.

Volt idő mikor még menthető lett volna a magyar szerver,de ez a hajó már elment,vagyis már elsüllyedt. A GF nem tehet már mást a halódó szervereket összevonja.Csak azt nem értem miért kell egy ugyancsak haldoklóval összevonni? Annak szinte biztos,hogy ismét elnéptelenedés lesz a vége.

Üdv.: fincsi a közellenség!

Edited once, last by fincs ().

• A magyarok sokkal vérmesebb, agresszívabb magatartást tanusítanak egymás felé egy HF alatt, mint mondjuk a lengyelek. Ők lazán veszik. Szilizős helyeket is ki lehet tölteni, mindig találok üreset ha épp nem egy csaló bot gazdálkodik ott.

Sajnos ez így van 2 3 termet visznek és azt hiszik az övék minden......

Multkor is volt a forgatás dobás.... Köveztem nyugodtan erre a másik jött és írta se szó semmi csak annyit írt (EBBŐL BAJ LESZ) most őszintén mért lesz baj mert 115 szinten farmolok abból lesz baj? :crazy:

Egyszerűen rühellem már az ilyen játékosokat mért nem lehet nyugisan farmolni és nem bele kötni másnak a játékba.....

Volt rá példa én is bele ütem másnak a kövébe vagy uralkodóba mert nem láttam hirtelen hogy ott van valaki de voltam olyan ember hogy bocsánatot kértem mert van bennem emberség ami magyar szerveren nincs meg sok emberbe.......

Ha mindenki normalisan játszana nem jutottunk volna el idáig csak az irigység a gyűlölködés a magyar embernek a vérében van másnak tönkre tenni az eventét a játékát stb stb......

Tudom harci játék de hagyjunk másnak is helyet érvényesülni legalább mi felnőttek......

Csak sajnos a magyarok hiába felnőttek attól még normálisan játszani nem tudnak......

Továbbra is támogatóm az össze vonást de nem Cz-vel.... Max lengyelekel :)

• Igenel szavaztam viszont én is inkább a lengyelekkel szeretném az össze vonást......

Már itt sem értettem, hogy miért szavaztál akkor igennel :) ,

Továbbra is támogatóm az össze vonást de nem Cz-vel.... Max lengyelekel

de ez a mondatod után végképp.

Ebben a szavazásban kizárólag a cseh-magyar összevonás sorsa a kérdés.

Ezért írtuk minden platformon, hogy jól fontoljátok meg, mit választotok.

Természetesen változhat az ember véleménye, de sajnos a szavazatot nem lehet módosítani a leadás után.

Esetleg valaki látja, hogy a másik nemzetnél mi az arány, és megosztaná velünk?

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok!

Ha össze akarnak minket vonni egy chat másolási funkciót beépíthetnének a rendszerbe. Meg valahol egy CZ karakter kód táblát megoszthatnának a közönséggel. Itt arra gondolok, hogy bizonyos különleges karaktereket, hogy lehet előhívni amik nincsenek rajta a billentyűzeten. Biztos lesznek olyan angol/német rövidítések amiket mindenki ér pl.: FMS (telihold kard), de ez sajnos nem fedi le a tejes tárgy listát amit a játék használ. Betekintés üvege meg nem lesz mindig mindenkinél. Egy szótár funkciót soknak tartok, de egy ctrl+c / ctrl+v funkciót csak nem olyan bonyolult betenni. Ha félnek a csalásoktól akkor csak kifele lehessen másolni, vissza fele ne.

https://board.cz.metin2.gamefo…C3%AD-server%C5%AF-cz-hu/

A témát megtaláltam az állást viszont nem látom csak az hogy összesen 72-en szavaztak nálunk 74.

• A témát megtaláltam az állást viszont nem látom

Igen :) , ezért kérdeztem úgy, hogy aki látja, ott is csak regisztráció és már leadott szavazat után látható az eredmény, ahogyan nálunk.

CZ karakter kód táblát

az interneten fellelhető :)

Én nem tudom miért fontos ennyire a chat/hívó. Persze én nem vagyok híve annyira a hívóból való vásárlásnak.

(Pl. 2 napig hirdeti valaki, hogy 30 rovaros talizmánt venne, holott a piacon, a hirdetése idejében éppen 5 db is volt. )

A piacra kitett boltokhoz nem kell ismerned semmit, az a pár dolog amit meg hívóban szoktak árulni (exp gyűrű, bátorság köpeny) azoknak a nevei akár a wikiről is megnézhető.

Másrészt lehet ennek előnye is, mint az életben a boltokban : vásárolj magyar terméket , magyar "gazdától" ;) .

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Én nem konkrétan csak a kereskedelemre gondoltam, egy run (dt, dc, nemere, stb) meghívót nem tudsz piacra kitenni, vagy egy cég belépőt epx leadás céljából vagy esetleg hosszabb távra. Elnézés a ez ha dolog így jött le.

• Sziasztok lányok és srácok!

Mindig ez a "magyarkodás"! Az itteni játékosok semmivel sem mások,mint sok nemzet gémerei!!! Mindig is voltak és lesznek harcos kedvű játékosok,nem csak farmerek! Szerencsére a játék lehetőséget ad mindkét játék stílusra.

Az összevonással kapcsolatban csak ismételni tudom magam,ne egy szintén haldokló szerverrel rakjanak össze minket,mert annak előbb utóbb, úgyis ismételt egyesítés lesz a vége!

Üdv.: fincsi a közellenség!

• Én nem konkrétan csak a kereskedelemre gondoltam, egy run (dt, dc, nemere, stb) meghívót nem tudsz piacra kitenni, vagy egy cég belépőt epx leadás céljából vagy esetleg hosszabb távra. Elnézés a ez ha dolog így jött le.

Szerintem a dt-dc runt ott is úgy mondják ;)

De ezzel talán ez a feleslegesnek tartott funkció is végre hasznossá válna: Csoport keresés

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ebben a szavazásban kizárólag a cseh-magyar összevonás sorsa a kérdés.

:hail:

Magam sem értem, hogy a magyar-lengyel, magyar-román esetleges szerverösszevonást akarók miért szavaznak IGEN-nel egy olyan kérdésben, ahol világos, hogy a magyar-cseh szerverek összevonását kérdezi a GF a játékosoktól. Egyet kell értenem dreamy -vel, szerintem sokan itt félreértettek valamit. Ha az IGEN-re nyom rá valaki, akkor azzal azt kívánja kifejezni, hogy a CZ közösséggel kerülne összevonásra a HU szerver. Semmi mással!

Esetleg valaki látja, hogy a másik nemzetnél mi az arány, és megosztaná velünk?

Igen, érkeztem is a friss adatokkal.:)

Eddigi szavazatot leadók száma: 73

IGEN-nel szavazók: 18 (24%)

NEM-mel szavazók: 56 (76%)

Ha gondoljátok, 24 óránként megoszthatom, hogy milyen állás van a CZ oldalról, mert ott is napról-napra egyre többen szavaznak, viszont látható módon ott a közösség túlnyomó része egyáltalán nem kívánja támogatni ezt az összevonást, ők a lengyelekkel szeretnének egy közösséget alkotni - írásaik alapján.

HTLbUaQ.gif