Azt hiszem itt igazából, (Dalvin kérlek ne vedd sértésnek) a kérdés arról szól hogy kikkel.... Nem arról, hogy akrunk-e vagy miért akarunk, vagy miért nem.
Szerintem meg pont, hogy Dalvin a miértekre várja a választ elsőként.
1: Szeretnétek-e összevonást, és ha igen, ezt mennyire tartjátok sürgősnek?
2: Véleményetek szerint melyik szerverek egyesíthetőek (regionális csoporton belül) és miért?
3: Véleményetek szerint melyik szerverek NEM egyesíthetőek, és miért?
Csak háromból kettő kérdésnél van ott, hogy magyarázzuk is meg. Ha valaki jól alátámasztott érvekkel ragaszkodna amellett, hogy maradjon meg a mi szerverünk, akkor biztosan kiállna érte a csapat. Emlékezzünk csak vissza, hogy a csatornákért is volt tüntetés, a csapat sem nézte jó szemmel, vissza is kaptunk annyit, amennyit. Viszont azt is gondolom, hogy valahol legbelül ezt a GF már tényleg eldöntötte. Különben nem is merült volna fel senkiben ez a kérdés.
Amit Tomi9612 ír, az pontosan úgy van. Alig-alig van termék a piacon. Egy kezdő játékos sehol nem engedheti meg magának azt, hogy kiad 4-5 wonokat alap felszerelésre, amit 30 szinttel később cserélhet le egy másikra, majd egy másikra, majd megint egy másikra... Egyszerűen irreális. A külfödi piacok ebből a szempontból sokkal jobb helyzetben vannak, ez nem kérdés. Én elsődlegesen nem csak a piac miatt tartok ott, hogy azt mondom, legyen az, hogy csapjanak össze bennünket. Valaki említette fentebb, hogy egy DT runra órákig megy hívóban, hogy jön-e valaki. Teljesen triviális, de még arra SE megy senki, csak hosszas könyörgés után. Ebből a szempontból még a cseh szerver is aktívabb, ha most kifejezetten csak ezt nézzük. Hozzáteszem, hogy nem egy bajnok szintű játékost láttam, amikor MAP1-en mentem végig gyorsan, szóval akik nagy szinten vannak, nekik sem válna annyira kárukra, hogy lenne egy-két másik bajnok szintű játékos, akivel közösen bíbelődhetnek Yoharán.
Kicsit el kellene gondolkodni a magyar árakon hogy az új játékos kedve ne menjen el 2 nap után
Mindezt mondod több nagyszintű karaktereddel a birtokodban. De egy picit gondolj most bele abba, amit írtak. Ha teljesen előről kellene kezdened, akkor hogy érné meg? Egy olyan piaccal, runokkal rendelkező szerveren, ahol pörög az élet, és viszonylag megfizethetőek az árak, vagy egy olyanon, ahol SÉ töltés, és hosszas farmolás nélkül lenne csak meg az, amit akarsz.