Kalandvágyó december

 • announcement_metin2_de_548e70388953ccba13abab9cbcb269a8.jpg  Az év lassan a végéhez közeledik, de nem lesz nyugalom és csendes éjszakák – legalábbis nem a Metin2-ben! Bemutatjuk a Kalandvágyó decembert, ahol akciódús rendezvényekbe merülve temérdek értékes zsákmányt zsebelhettek be!

  Metin2 Adventi kalendárium

  Jelentkezzetek be a játékba minden nap, és látogassátok meg a Tárgypiacot, hogy felfedjétek az Adventi kalendárium meglepetéseit! Minden ablak mögött egy véletlenszerű tárgyat tartalmazó Adventi ládát találhattok, ami segít a kalandjaitok során.

  Megjegyzés: A kalendáriumot csak azok a játékosok tudják kinyitni, akik teljesítették az "Orkfog" küldetést 11. 30-ig.

  • Rendezvény kezdete: 2021. december 1. 0:00 (CET)
  • Rendezvény vége: 2021. december 24. 23:59 (CET)

  Karácsonyi rendezvények

  Valakik ellopták a Télapó zoknijait. Ő viszont azokban szerette volna elrejteni az ajándékait. Találjatok meg neki annyit, amennyit csak lehet! Segítsetek megmenteni a karácsonyt, és gazdagon meg lesztek jutalmazva közben:

  Gyönyörködjetek a csodásan feldíszített Karácsonyfában, ami nagyobb és szebb, mint eddig bármikor, ahogy a piactéren tündököl ünnepi fényében.

  • Rendezvény kezdete: 2021. december 1. 0:00 (CET)
  • Rendezvény vége: 2022. január 7. 23:59 (CET)

  Ünnepi Okey rendezvény

  December elejétől ismét elérhető lesz a népszerű Okey kártyajáték is, a karácsonyi változatában. Vadásszatok szörnyekre, szerezzétek meg az Okey kártyáikat, és rakjatok össze egy nyerő paklit!

  • Rendezvény kezdete: 2021. december 1. 0:00 (CET)
  • Dobás vége: 2021. december 21. 23:59 (CET)
  • Rendezvény vége: 2021. december 22. 23:59 (CET)

  Metinláz

  Vigyázat, hamarosan elönt mindent a Metinláz! Ebben a hónapban 3 alkalommal lesz, mindegyik Metinláz rendezvény egy advent vasárnapra esik majd. Pusztítsátok el a Metinköveket és szálljatok szembe veszélyes főszörnyekkel – Beran-Setaou, Jotun Thrym, Titokzatos szerzetes és még sok más ellenség vár bőséges zsákmányt tartogatva nektek!

  Rendezvény időtartama:

   1. december 5. 0:00 és 23:59 (CET) között
   1. december 12. 0:00 és 23:59 (CET) között
   1. december 19. 0:00 és 23:59 (CET) között

  5 darab, szintetekhez közeli Metinkövet kell elpusztítanotok (30-as szinttől kezdve), melyért naponta 1 Kihívás tekercset szerezhettek. A tekercs segítségével egy különleges Metinkövet tudtok megidézni, amit el kell pusztítanotok, hogy szembenézhessetek egy rendkívül veszélyes ellenféllel.

  Ha legyőztétek a főszörnyet, vegyétek magatokhoz a zsákmányt, és egy kis szerencsével még egy Metinkő fog megjelenni, ami egy még erősebb ellenfelet hívhat életre. Ha őt is legyőzitek, rájöttök majd, milyen kegyetlen is tud lenni a Metinláz: jó eséllyel lassan egyre keményebb ellenfelekkel találjátok szembe magatokat, akik legyőzéséhez szükségetek lesz minden erőtökre! Természetesen nagyszerű jutalmak várnak!


  Tipp: A szerencse mellétek szegődik Yoharán – ott sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy még veszélyesebb főszörnyek jelennek meg.