Ismét ideiglenes szerverek nyílnak

• A hír adott:

Rengeteg izgalom az új ideiglenes szervereken

Itt lehet megosztani a véleményeiteket ezzel kapcsolatban.

A wikinken kicsit interaktívabban is áttekinthetitek az ideiglenes szerver leírását: Jerakeen szerver

Illetve a PvP bajnokság leírását is megtalálhatjátok, ez az új bajnokság eddig csak Tigerhoston volt: PvP bajnokság rendezvény.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Értem én, hogy új szerver és költs rá jó sok sé-t, meg kezd a 0-áról és szaladj fel 120-ra, de 60 napos medál/amulett+60 nap pet nem kevés érte egy kicsit?

Mert ugye ezek abszolút nem ritka dolgok hősi medált bármikor tudsz nyitni meg védelmező amulettet is.

Kinyitni/megvenni tárgypiacról ezeket a díjakt még mindig olcsóbb mint megnyerni egy tök új karival másokkal versengve.

60 ák zodi cuccokat értem még régről, egyedi, nagy szám, jól sebez stb., de amit ez az új event szerver semmi maradandót nem ígér amit nem lehetne idehaza is megvalósítani.

Hiába 60 nap ha a számítógép nem fog 60 napot egyfolytában menni és te nem fogsz egyfolytában előtte ülni, hogy rendesen ki legyen használva a jutalom és le tudd farmolni/ki tudd használni a valós potenciálját.

Szóval nem igazán hinném, hogy elég játékost sikerülne megfogni 2db 60 napos múlandó tárgyal.

Ez a mézesmadzag idén rövid és vékony lett :(

De az is lehet, hogy van itt még más is abban a tarsolyban amit még nem tudunk :/, de lehet jobb is így.

• Az a baj ezen nincs mit mesélni.. szánalmas és viccnek se nevezhető, főleg a jutalom, ez már kabaréba illő, német lengyel török barátainknak jó lesz akik a 800ezres fizubol rögtön ratolnak 300ezret, ennyi a kibeszélés

• Sziasztok lányok és srácok!

Már alig várom,hogy elinduljon a szerver,ez lesz a nagy visszatérésem!

Betolok pár 100k-t a kaszába.és én leszek az istenkirály!

Gyertek minél többen,legyen kit elpáholni.

Üdv.: fincsi, a valamikori közellenség!

• Fordítsuk le az eventet:

Csinálj egy karaktert, rakj bele 20-30-40-...k sét, hogy aztán legyen egy karaktered amit az eredeti szerveren töredéke annyiból felhúzol ( ha egyáltalán még kell), valamint kb 2-3k séből megvehető jutalom. #Megéri

• Igénytelen, nulla energiába kerülő "újdonság" ez is. Említésre sem méltó.

"Ha egyszer meghoztuk a döntést, a legjobb ellenérv előtt is be kell zárni a fület: ez az erős karakter jele. Tehát az ostobaság alkalmi akarása."

• Tudtam hogy mire vállalkozom és belevágtam a " Tigris erő " miatt.

Úgy rémlett hogy az előző ilyen szerőn sikerült párat ütni és aktiválni is ami egész szépen muzsikált.

Jelenleg levertem kb 100 metint eredmény? Gondolom kitalálható 0 azaz nulla .

Azt hittem már nem tud a metin csalódást okozni, Hát de :)

Röviden tömören senkinek nem ajánlom hogy belevágjon a többi kecsegtető ajánlatra fentebb megvan a válasz a Tigris erőre az esély meg kb 0, szóval ennek fényében kezdjen bele bárki :):)

Esetleg lenne valakinek bármilyen infója hogy :

1. Ven-e ezen a szerón event naptár és ahhoz hogyen lehet hozzáférni ? ( bármilyen nyelven jó )

2. Miért nem esik az a tetü "Tigris erő " ? bármihez kötve van annak a droppja ?

3. Miért nem akadályozzák meg hogy ennyi hackert kari legyen ? .)

Ja és nem mellesleg ma 09.15 kor volt egy szerver restart :)

Hozzászólásokat összevontam. Dreamy

Edited 3 times, last by krisi09: Esetleg lenne valakinek bármilyen infója hogy : 1. Ven-e ezen a szerón event naptár és ahhoz hogyen lehet hozzáférni ? ( bármilyen nyelven jó ) 2. Miért nem esik az a tetü "Tigris erő " bármihez kötve van annak a droppja ? Ja és nem mellesleg ma 09.15 kor volt egy szerver restart :) ().

• Perculia

Closed the thread.