Metinláz

 • announcement_metin2_de_e9cf463dcf3e27c08474bdc41214f01d.jpg


  Figyelem! Hamarosan elönt mindent a Metinláz! Bátor hőseitekre egy hatalmas kihívás vár: pusztítsátok el a Metinköveket és szálljatok szembe veszélyes főszörnyekkel ezen a vadiúj rendezvényen – Beran-Setaou, Jotun Thrym, Titokzatos szerzetes és még sok más ellenség vár bőséges zsákmányt tartogatva nektek!


  * Kezdete: 10. 05. 14:00 CEST *

  * Vége: 10. 18. 23:59 CEST


  Ezen a rendezvényen 5 darab, szintetekhez közeli Metinkövet kell elpusztítanotok (30-as szinttől kezdve), melyért naponta 1 Kihívás tekercset szerezhettek. A tekercs segítségével egy különleges Metinkövet tudtok megidézni, amit el kell pusztítanotok, hogy szembenézhessetek egy rendkívül veszélyes ellenféllel.


  Ha legyőztétek a főszörnyet, vegyétek magatokhoz a zsákmányt, és egy kis szerencsével még egy Metinkő fog megjelenni, ami egy még erősebb ellenfelet hívhat életre. Ha őt is legyőzitek, rájöttök majd, milyen kegyetlen is tud lenni a Metinláz: jó eséllyel lassan egyre keményebb ellenfelekkel találjátok szembe magatokat, akik legyőzéséhez szükségetek lesz minden erőtökre! Természetesen nagyszerű jutalmak várnak!


  Tipp: A szerencse mellétek szegődik Yoharán – ott sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy még veszélyesebb főszörnyek jelennek meg.


  *Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez a rendezvény nem kerül megrendezésre az alábbi szervereken: Amber, Lyncirium, Kehribar és Jantar (Янтарь).