Felháborító már számomra

 • Nem tudom ki hogy van vele de számomra ez már érthetetlen és felháborító !


  Bármilyen új frissítés fejlesztés jön be, utána hetekig újabbnál újabb probléma keletkezik és ezt követően pedig a resik.


  A legújabb hogy már nem is jelzi senki ha karbantartás lesz. Sokan nem fogják érteni hogy ezen miért háborgok, Pedig egyszerű, szeretem ha emberszámba vesznek és nem ............ le.


  A lényeg hogy a fórumon mindenki jó helyre irjon és szépen szabatosan .  Attól, hogy kipontozod, attól a hozzászólásod trágár. Szépen is ki lehet fejezni magad, független attól hogy indulatos vagy épp.

  Legközelebb erre ügyelj! Igen, ez a fórum, ahol vannak szabályok.

  Dreamy

 • A magyar teamnek semmi haszna nincs ebbe a játékban mert semmiben nem jeleskednek. Minek vállalnak el valamit akkor ha nem tudják teljesíteni. Gfnek azért ezeket a dolgokat leírom magyar team nullák vagytok!

 • Igen, elég bosszantó hogy 4nap alatt 3 leállás volt és persze amit meg veszel SÉ-ér az ugyan úgy pörög. Legalább a leállás idejét vissza pótolhatnák de NEM!

 • Igen. A másik más országok team tagjai értesítik a játékosokat jelen vannak a játékban segítenek. Ezek a Szerencse csomag magyar team mit tesz *** se de a pénzt gondolom felveszik. Össze kéne fogni és lecseréltetni a *** őket mert hasznuk az egyáltalán nincs.  Trágár tartalom. Provokáció. Dreamy

 • dreamy

  Closed the thread.
 • A témát első körön nem szerettem volna bezárni, hisz mindenkinek jogában áll elpanaszolni a gondját, baját.

  Viszont a hangnem, amit egyesek megengednek maguknak, az nem idevaló.

  A magyar teamnek nincs köze a rendkívüli karbantartásokhoz, ha ezt előre nem közlik, akkor magyar team tag nehezen tudja publikálni.

  Ezen híreket a Coma szokta közzétenni, ha ennyire váratlan.

  Semmiféle pénzt nem kapnak a team tagok a tevékenységükért. Ezzel igen mellélőttél.  Témát zártam. Dreamy  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍