Új szerverek indulnak! - kibeszélő

• ***TARTALOM TÖRÖLVE***

Ez egy privát fórum, saját szabályzattal. Ha a témához nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor inkább ne is tedd. Perculia

• Újabb hír került ki: Új szerverek indulnak!

Az új szerver event kalendárium oldala eléggé tetszetős lett sztem. :)

Itt találjátok:

https://hu.metin2.gameforge.com/ranking/calendar

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• off: kedves perculia hozzászoltam érdemben mi a probléma?

on: egy újabb pénzlehuzás az egész:) tessék ez már jó érvelés? minden külföldi szerónak jo lesz ez mert tömik a gf pénzét tehát én kibeszéltem ezt a témát mert ez a véleményem és kérlek ne töröld mert ez is egy vélemény érdemben szóval örülnék neki köszi

Provokáció ~ Perculia

• Nagyon régen nem játszottam GF metinen, mert nem-költő játékosként elveszett a játékélmény, miután a közösség is máshogy kezdett állni a játékhoz, még a legelején. Odalett kis szinten a csapatjáték, a BO partyk, a közös farmolás, a közös fejlődés, a hülyéskedés közben vagy két agyabugyálás között. Nem jött már senki, mindenki maga játszott, vagy sokkal többet, vagy pénzzel, ezért a maradék is mindig nagyon lehagyott. Ha akadt is hozzám hasonló néhány "nyomi", vagy ők vagy én estünk ki, ami elkerülhetetlen, de kis létszámú csapatként egyenlő a végével. :fie:

Hiányoznak az idők, amikor még +6-os cuccokban is elszórakoztunk, mert a közös játékélmény volt a lényeg, nem a számok meg a versengés. Amikor fórumon is megosztottunk minden mókás vagy épp bosszantó pillanatot ezekkel a retro "szmájlikkal". (azt a kedvenc szívecskéset pont nem lelem) Bár a bosszantó máshogy volt az, mint most. Csak pár butagyerek, nem kemény valós üzletpolitika. Röhögtünk egy jót, tömegverekedtünk egy jót (csak semmi komolyság), és mentünk tovább...

Sajnos ezt azóta máshol sem kaptam vissza, de lehet csak rossz játékokat találtam, vagy én vagyok túl viráglelkű hozzájuk.

Úgy szeretném hinni, hogy van valahol az éterben 1-2 ember, aki a nosztalgia kedvéért játszogatna megint, aki nem játszik napi sok órát, vagy költ, mert az meg két nap alatt úgy elhagy, hogy utána ha akarna se tudna közösen mit csinálni. Dehát ez senkinek nem hibája, manapság MMO-nak nem érdemes kicsi időkerettel vagy zsozsó nélkül nekiállni. :blackeye:Csak úgy megszerettem a 2009-2010-es éveket, amikor még ez még nem volt kőbe vésett szabály! Sokat jelentett az a pár év.

Mindig reménykedem, mert ha én itt vagyok, csak nem az egyetlen "nyomi" vagyok. De annyiszor estem már arcra ezzel, hogy már reménykedni meg próbálkozni se nagyon merek. Pedig olyan jó lenne visszakapni ezt a szeletet kamaszkoromból. :hail:

De vannak dolgok, amik ennyire megváltoznak...

Üdv minden régi motorosnak, aki még felnéz ide, egy menthetelenül szentimentális, nosztalgikus csajszitól.

• Nekem az egyetlen bajom ezzel az egész metin dologgal, hogy több account használata is engedélyezett egyidőben.
    Sámánoknak kb. semmi értelme, mert akinek kell buff az csinál magának, mióta bejött ez az autó támadás is egy csomó helyen látok ninjákat akik autóznak és teljesen befolglalnak 1-1 fejlődős helyet akár napokig, hetekig.
    Nem kéne engedélyezni a több kliens futtatását egyidőben, nagyon irritáló, hogy én próbálkozok egy karakterrel, valaki meg 10 kliensből játszik és nekem teljesen esélytelen az ilyen emberekkel szemben a játék.

• Igen, a hasonló dolgok miatt sem merészkedtem vissza ide évek óta, pedig a szívem mindig visszahúzott. De jó ideig a gépem vagy épp a netem sem bírta, hogy több klienssel játsszak, amikor pedig megadatott mindkettőből a jobb és kipróbáltam milyen kicsit hajtósabban játszani, nem tartott soká, mert nem az én stílusom. Ha már játszom valamivel, nem oda se figyelve kattintgatni akarok néha, 10 mp alatt lecsapni egy követ és csak azt nézni, vajon mit dobott a századik, hanem élvezni a karaktert, a történést. Nekem az jelenti a játékot. <3

Nyilván erre vannak manapság más játékok, csak sosem sikerült elengedni, hogy a metin is megadta ezeket a legelején, aztán meg, bár nekem még mindig, másnak már nem, és így sosem volt többé teljes az élmény. Nehéz elfogadni ezt, sok élményt és barátot kaptam tizenévesen. Hányan mondták, hogy engedjem el, és valóban, az élet ilyen, változnak a dolgok, de valahogy sosem sikerült. Nem sikerült mindent kiélvezni annak idején, mindig repültem utána már ezekben a rossz időszakokban is, de azt a közösségi élményt sosem kapjuk már vissza, mert aki hasonló is, elmenekült szerintem rég, mert elfogadta. Ami meg materiálisabb, és el lehetne érni, teszem azt egy villámsámi, csak mert kölyökkoromban vágytam rá, annál is hamar elmúlik a lelkesedés megfelelő társaság nélkül. Vagy meglesz a csilivili sámi, de társaság nélkül csak áll ott, skillezek párat, rácsodálkozok, hogy igen, ezt akartam kölyökként, de aztán ugyanolyan szomorú, hogy jé, meg van, mégsem tudom kiélvezni, nincs kivel. :blackeye:

És igazad van, most már nem csak a társaság hiánya kaki itt, hanem hogy vagy botok szaladgálnak, vagy autozók. Vagy ha kicsiként nincs mit farmolni, mert már nem kell senkinek kicsit híján.

Bocsánat a panaszkodásért, de évek óta kavargott ez bennem, már le kellett írjam. Láttam, hogy lesz megint új szerver, megint kavarogtak bennem ezek a dolgok, és gondoltam újabb adag morfondírozás helyett inkább kihányom ide végre, hátha legalább megkönnyebbülök. :cookie:

• A szerver elindult.

A neve Lyncirium lett, ezen a néven találjátok meg az indítóban.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Jó téged olvasni. Mintha én írtam volna ezeket. Jó belegondolni, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a játék tizenéves korban felejthetetlen éveket adott, de a minőség romlásával egyre távolabb lökött magától, elengedni viszont sosem tudtam. Mindig vissza-vissza néztem, aztán csalódottan letöröltem. Volt, hogy pár nap után, volt hogy csak 1-2 hónap után. :)

• Kíváncsiságból minhárom biribe regeltem egy karit, nem kellett csalódnom. Bot kari hátán bot, mindenhol futnak hegyen mindenen át, köpizés közben már meg is ölik a mobokat, rángatóznak mint egy epilepsziás és halnak a mobok körülöttük. Tényleg tiszta old school feeling.

Ha már annyi energiát fektetnek abba, hogy valami új dologba burkolják azt, hogy: fizess, költs minden vacokra, legalább erre az időszakra több illetékest, gm-et is igazán oda csaphattak volna. Számomra vicc kategória ez az egész. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki jóízűen tud még ezen nevetni, erre pont jó ez a szerver. :)

• Kipróbáltam én is, rettenetes a játékélmény. Nem lehet hol normálisan fejlődni, mert a botok elviszik a mobokat. Természetesen a boltokban már tonnaszám megtalálhatóak a botok által farmolt itemek. Sajnálom, pedig örültem volna, ha ez a szerver legalább ebben más lett volna, mint a többi. :(

• Kíváncsiságból minhárom biribe regeltem egy karit, nem kellett csalódnom. Bot kari hátán bot, mindenhol futnak hegyen mindenen át, köpizés közben már meg is ölik a mobokat, rángatóznak mint egy epilepsziás és halnak a mobok körülöttük. Tényleg tiszta old school feeling.

Ha már annyi energiát fektetnek abba, hogy valami új dologba burkolják azt, hogy: fizess, költs minden vacokra, legalább erre az időszakra több illetékest, gm-et is igazán oda csaphattak volna. Számomra vicc kategória ez az egész. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki jóízűen tud még ezen nevetni, erre pont jó ez a szerver. :)

Én nem jutottam el a botokig. Felmentem, városban körbenéztem, mindenféle csiri-biri mounton ültek a kis 10 -20 -as karakterek. Röhögtem egy jó, hogy "ez oldschool?" aztán léptem is ki. :)

• legalább erre az időszakra több illetékest, gm-et is igazán oda csaphattak volna.

Jelenleg minden Team tag (beleértve a csoportban szereplő más országok Team tagjait is) Lyncirium szerverre van irányítva, ahol a feladatait látja el az ideje nagyobb részében. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a mi részünkről, de sajnos, ez külső szemmel nem így látszik. Remélem, minél előbb sikerül visszaszorítani a botokat.

sirmusrsig.jpg

Sig by: IsidarMithrim

• Kipróbáltam én is, rettenetes a játékélmény. Nem lehet hol normálisan fejlődni, mert a botok elviszik a mobokat. Természetesen a boltokban már tonnaszám megtalálhatóak a botok által farmolt itemek. Sajnálom, pedig örültem volna, ha ez a szerver legalább ebben más lett volna, mint a többi. :(

Ö rájuk gondoltál?!

Ezek nem BOT-ok, csak be van nyomva az auto vadászat.
    Áldás, meg átok is, hogy ott vannak. Az tény, hogy a map-nak a nagy részét lefedik, viszont megoldást nyujtanak az 'acc yangot' problémára. Ugye ismerős a téma, amikor anno valaki mindíg yangot kunyerált?! Jómagam is nem egyszer összeszedem körűle a yangot-droppot. Jól jön az a kis plussz yang.
    Na most aki ezt a minimális fáradtságot se veszi, hogy innen összeszedje a yangot, és a droppot, az mit vár?! Húzzam fel a kariját, meg a cuccait +9-re?!

Edited once, last by FONYTON ().

• Az uj szerver SZORNYU A JATEK ELMENY !!!!!!! Mindenhol a hackkereck a karaktereik utes nelkul fejlodnek.a korulottuk levo szornyeket LEOLIK UTES NELKUL. A GM EK NEM ERTEM HOGYNEM VESZIK ESZRE BARMERRE JAROK FOLYAMAT LATOK CSALOT. Tegnap sikerult utnom egy jo ribet elkezdtem hirdetni egy srac alkudut ra kozben map2 kerestem a metin kovet,erre mibe botlok az a srac aki megakarja venni a ribet utes nelkul oli a szornyeket nem egy csoport hanem a szokasos teljes kepernyot oli.mondtan neki angolul ez szegyen en beleolom a valos penzt rengetegett mar 400 angol fontot o meg itt csal.irtam neki igazabol en vagyok a hulye mert valos penzt rakok ebbe a jatekba . Ez a mondatom utan elkezdet irogatni es leirta orankent 6 millat ut minimum.na ekkor fogadtam meg en ebbe a jatekba tobb valos penzt nem rakok.ertelmetlen.Egy utolso megjegyzes az uj szerverrol. NEM ADJA VISSZA A REGI ELMENYT .EN JATSZOTTAM AURIGAN TUDOM MILYEN VOLT ES AKKOR KB 30 EVES VOLTAM NEM 7-10 . NAGYON NEM JOTT OSSZE .A GM EK DOLGOZATOK JOBBAN.

• Tudod, a probléma az, hogy ha ki is bannolnak egy account-ot, csinálja tovább egy másik accounttal. Ezzel a hack-el 1 nap alatt folytathatja onnan, ahonnan kibannolták.
    Mi lenne a megoldás?!
    1. Nem kliens, hanem server oldali hack védelem. Ugyanis a kliens oldalit simán meg lehet kerülni. (mint a mellékelt ábra mutatja)
    2. Nem csak a csaló account-ot kellene bannolni, hanem az összes többi acc-ot, is, amivel kereskedik. Ugyanis a zsákmány sosem marad a csaló acc-on, hanem megy tároló, vagy boltos acc-ra.
    3. Az a bizonyos 'szégyenfal' amit a GF 7 pecsétes titokként kezel. Account név - bann dátuma - tiltás oka.
    4. Talán még az IP bann is javítana valamit, de az VPN-el megkerülhető. Viszont IP bann-al nem csak adott IP-t, hanem tartományt is lehet bannolni, Tehát előbb-utóbb bezárul a kör!

UI.: A kérdés költői: Tulajdonképpen mi ellen is véd a cheat blocker??? mert hogy a hackerek ellen nem, az tuti.

UI2.: Az igazi nosztalgiát valóban SEMMI nem adja vissza. Én Pegán kezdtem Aquila-n folytattam. Kibuggyannak a könnyeim, ha visszagondolok azokra az időkre.

• Ez úgy lenne igazi nosztalgia szerver ha sem a pánt, sem az alkímia, sem pedig petek nem lennének elérhetőek. 14-15:00 tól mindenhol hecker van, fejlődni nem lehet rendesen.

• Undorito az egesz !!!!!! Mindenhol a hackkerek es nem tortenik semmi !!! MAP2MAP1 ORKOK barmerre megyek a rangatos hackkerek olik az egesz mappot.a lathatakan hackerek akik felveszik a targyakat es a yangot eselyed nincs talalni semmit a foldon de ez nem akkora baj legfeljebb utok magamnak.az arak az egekbe mert a hacckerek csomo yangot ossze loptak!!!! Ez a szerver egy borzalom !! REMELEM AKINEK MEGJOTT AZ ESZE AZ NEM KOLT VALODI PENZT ERRE BORZALOMRA!!!

• És ez vajh legális? Az a játékos, aki így szerez yangot, nem rizikóztatja vele a saját account-ját is? És egyátalán mi garantálja, hogy meg is kapom a yangot a pénzemért????

Map2-n a másik jómadár:

Edited once, last by FONYTON ().

• Ez egy spambot.

Az ilyeneket lehet jelezni ebben a témában a megfelelő módon:

Hackerek, spambotok jelentése

És egyátalán mi garantálja, hogy meg is kapom a yangot a pénzemért????

Nyilván költői a kérdésed...

Ha ilyenek is vannak, célszerű a súgást tiltani azon a mapon.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍