Pánt vagy felszerelés? - testi harcos

 • Sziasztok!


  Egy "pánt vagy felszerelés" kérdéssel fordulnék hozzátok. Érdemes tudni, hogy egy 35-ös warival rendelkezem, akivel map2/ork középen/sivatagban "200-as tolvajjal " szoktam farmolni :harcos:. Jelenleg van +9-es halálos lemi (7optos, tp-s), Fms, ezüst karos , ébenfüli, bőr csizma +9-ek. Egyedül a nyakláncom nem +9-es, egy arany nyaki +6-om van.


  Jelenleg 12 wonom áll rendelkezésre :pump: és 2 dolgon gondolkodom. Pántot szeretnék venni, ugyanakkor 18-19%-osakat nagyon változó (4,5-től egészen 9 wonig kaptam ajánlatokat, utóbbinál például 92 tám. értékkel félember + mobosat) árban adják. Ugyanakkor ebből az összegből akár +9-es arany nyakit tudnék venni 5 optosat, meg 2k tp-s bőrcsizmát is 5 optosat.


  A kérdések a következők:

  - Pántra érdemes befektetni inkább, vagy a 2 felszerelésre?

  - Ha a pántra, akkor milyet éri meg venni, amit esetleg később tovább is lehetne értékesíteni?

  - Esetleg mást lenne érdemes venni? (pánt + talizmán?)

  - Hogyan osztanátok el az összeget inkább?


  Köszönöm a segítő szándékotokat előre is! :)  Témákat szétválasztottam, áthelyeztem, új témát megnyitottam. Dreamy

  Szint: 35 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G

  Szint: 57 Kaszt: S. Sámi Skillek: Áldás M10, Sárkány segítség M10, Visszaverés M7

 • dreamy

  Added the Label Harcos
 • Sziasztok!


  Továbbiakban is segítséget szeretnék kérni....


  Jeleneg frissítve van a karakterem, azaz:

  G3-as aura skillel rendelkezem. Arany nyakiból és bőrcsizmából is +9-es, 5 optost sikerült beszerezni Tp-vel, ájulással, tp reggel. Még a fülbevalón és a pajzson gondolkodtam, hogy 5 optosra cseréljem az alap +9eseket.


  Viszont a fő kérdés, hogy melyik éri meg jobban? Jelenleg egy 31% ÁK-s FMS-sel veretem. Viszont a piacon 11-12 wonba már lehet kapni 41% ák körüli FMS-t is. Viszont ez olyan magas árú, hogy jó kérdés megéri-e, vagy inkább vegyek egy pántot 19%-kal 7-8 wonért, vagy alap 19%-osat 5-6ért és próbáljak meg belerakni valami értelmeset 2-3 wonból? Jelenleg a 19%-osakban is 6-7% ák van pluszban, ami nem túl sok.


  Ti 14 won keretéig mivel fejlesztenétek a karaktereteket? Mire költenétek?

  Szint: 35 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G

  Szint: 57 Kaszt: S. Sámi Skillek: Áldás M10, Sárkány segítség M10, Visszaverés M7

 • Oroszlánkard 45ÁK + már pár wonban van, jó esélyel 10 ÁK s Pántot is csinálhatsz ;) Én mindenképpen pántban gondolkoznák előszőr. :)

 • Sziasztok!


  Köszönöm a segítséget, amit adtatok. Végül vettem 9 wonért egy 20%-os mesterpánott (egyedit). Kinézetre sem rossz és van benne 8%ák, valószínű FMS-ből. A plusz löket eléggé érezhető vele.


  Továbbá két kérdésem így is felmerült:

  Az alap tézis, hogy van 9,5 wonom plusz kb 8-9 optolóm (nem zöld) és 10-12 optcserém (kék).


  1. Az alap +9-es ötszögem, ébenfülim, és vas sisakomat magam optoljam? Ha igen, milyen sorrendben? Megéri? Inkább wonból vegyek előre "elkészítettet", és később magam optoljak jobb ékszert, ami talán jobban megéri? (mk +9, vért, fegyó, stb)
  2. jelenleg egy 31% ák-s FMS-sel robogok, amit legalább 40%-osra szeretnék "cserélni" (azaz venni). Fontossági sorrendben melyikkel kéne kezdeni, mert valószínű minden nem fér bele a "keretbe"?

  Köszönöm a segítségeteket újfent!

  Szint: 35 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G

  Szint: 57 Kaszt: S. Sámi Skillek: Áldás M10, Sárkány segítség M10, Visszaverés M7