gameforge kliensbe, ablakzáró gomb.

• Sziasztok,

Aki több karizik biztosan tapasztalta már azt a gyakori problémát, hogy sajnos kifagy a karakter ablak, ilyenkor se kidobatni nem tudod, sem karicserézni semmi. Erre ugye azt mondanák: Ott a feladatkezelő zárd be. Ez amikor pár ablak van megnyitva ugyan megoldásnak látszik, de amikor éppen 10 van megnyitva, nehéz kisakkozni, melyik az, amelyiken az adott kifagyott kari van. Erre lehetne a gameforge kliensben az indító gomb mellett egy ablakzáró gomb is, ami bezárja az adott klienst. Nem tudom, ebbe belenyúlhatnak e a játékfejlesztői, remélem igen, és hogy sokan támogatják majd ezt az ötletet, hogy meg is valósulhasson.

• Erre lehetne a gameforge kliensben az indító gomb mellett egy ablakzáró gomb is, ami bezárja az adott klienst.

Tippek-trükkök Gameforge kliens

ez szerintem most is működik. Ugyanúgy a kliensben, újra elindítva ledobatható.

Személy szerint feleslegesnek tartom, a probléma megoldható.

Nem támogatom a javaslatot.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• dreamy

Added the Label Játék
  • A gond az, hogy sokszor úgy fagy ki a kliensben a kari, hogy tök boldog hogy kiválasztottam és annyiban is marad a történet. Amikor új klienst nyitok neki, akkor pedig nem ledobatom, hanem belépek mintha mi sem történt volna. Vissza nézve az előző ablakba, a kari még mindig csak örül magának hogy kiválasztottam. És tény hogy több kliens esetében 10 esetből talán 1x találom el azt a klienst, amit be szeretnék zárni. Ilyen esetekben tudnám értékelni azt a bezáró gombot, szóval én támogatnám a javaslatot.

• dreamy

Closed the thread.