Auto vadászat

• Sziasztok.

Ma próbáltam volna ki először az auto vadászatot (prémium nélkül)

Olyan problémába ütköztem hogy ahogy aktiválom egy ideig (változó néha 20mp néha 3perc) normálisan támadja a szörnyeket majd utána megáll a mobok életének a fogyása és ledob a szerverről a bejelentkezési ablakba. Minden ch-n ezt produkálja.

Valaki találkozott már hasonlóval, esetleg tud rá megoldást?

• dreamy

Added the Label Játék
  • Én is találkoztam egy ilyen problémával, erről akartam írni ide de talán észre fogják venni. Az én problémám olyan, hogy mindig befagy a kép, tovább üt a karakterem, fejlődik, mint ha semmi se történne, de a leltáron és a többi ablakomon kívül magát a játékot nem tudom figyelni. Persze felvenni így amit droppolnak a mobok nem tudom, illetve ha valami nagyobba ütközök relogolnom kell, hogy megtudjam ölni. Nagyon változó, hogy mikor jön be, van amikor már attól is, hogy rákattintok valamire auto támadással, de van hogy órák múlva.

• A sima "ingyenes" autoval, nekem annyi problémám van, hogy hiába is kapcsolja be az ember a kis hatókört olyan szépen elcsatangol a kari, mint a pinty.

Igen ez is megvan nálam. Az igaz, hogy egy kari csere megoldja.

• Sziaztok!

Nekem is ilyen problémám lenne hogy elinditom egy ideig üt rendesen aztán befagy a kép a kari egy helyben ugrál és minden ablak amit megnyitok ott marad.

Elhúzva pedig kitölti a képernyőt és semmit se látni.

Változó hogy milyen időnként jön elő van hogy percek de van hogy egy óráig is birja,

Nem tudom mi okozhatja de a prémium autónál is fenn áll ugyan ez a helyzet szóval nagy a probléma.

Továbbra is mozog és öl a karakter de a karakter és a mobok is egy helyben maradnak nem látni semmit igy nem tudom felvenni a tárgyakat sem.

A tegnapi frissitéssel kicsit javult a helyzet igy tovább birja volt hogy30 percig is autózott és nem akadt be.

Viszont sajnos a probléma továbbra is fenn áll.

Kérem hogy javitsák ezt a problémát mert igy az autózás teljesen használhatatlan nem számit hogy prémium vagy sima.

Köszönöm.

És még valami ha kari cserézek vagy kilépek a szerver választáshoz és vissza továbbra is beragadva marad a játék.

Csak akkor áll helyre ha bezárom és ujra megnyitom a klienst.

De persze autózás alkalmával megint csak elő jön a probléma.

Valamint azt vettem még észre hogy ha egérrel mozgatom a karaktert akkor is elő szokott ez jönni nem vagyok biztos benne hogy csak akkor ha hosszan nyomom a gombot vagy akkor is ha csak 1 szer kattintok egy helyre és megindul oda a karakter.

De volt hogy igy is beragadt a játék.

Ennyit vettem még észre remélem segit.

Köszönöm.

Hozzászólásokat összevontam. Dreamy

• oroszgergo Felesleges hétről-hétre jelezni ezt a problémát, évek óta sajnos létező jelenség egyeseknél.

És sajnos varázsütésre (egy rendszeres heti karbantartástól) nem javul meg.

Véletlenül nem AMD processzorod van?

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• De AMD viszont nem értem hogy ez miért probléma ha pedig évek óta fenn áll a probléma és még mindig nem sikerült megoldani akkor nem is foglalkoznak a dologgal.

Ha használhatatlan az autó vadászat akkor inkább vegyék ki a játékból...

• De AMD viszont nem értem hogy ez miért probléma ha pedig évek óta fenn áll a probléma és még mindig nem sikerült megoldani akkor nem is foglalkoznak a dologgal.

Ha használhatatlan az autó vadászat akkor inkább vegyék ki a játékból...

Szia! Régen amd fx procim volt és mindenféle hiba elöjött auto bekapcsolásakor. Mióta váltottam amd ryzen 3600xre azóta teljesen jó. Sajnos a játék nem szereti a régi amd procikat. Írtam is régen erről a fórumon ahol azt tanácsolták vegyek intel procit :D Hiába írsz bármit nem érdekel senkit és nem fogják kijavítani. Szóval vagy törödj bele vagy válts újabb procira.

• évek óta fenn áll a probléma és még mindig nem sikerült megoldani akkor nem is foglalkoznak a dologgal

nem fogják kijavítani

https://gameforge.com/hu-HU/play/metin2

Egyértelműen a Metinnél a rendszerköveleményeknél feltüntetik, hogy intel javasolt.

Más GF játékoknál az AMD-t is írják.

Írtam is régen erről a fórumon ahol azt tanácsolták vegyek intel procit

Igen, valószínűleg pont ezért, amit fentebb írtam.

2019 és 2020-ban te is ezt javasoltad a játékosoknak ;)

Amd gép kérdés

Milyen konfigurációval érdemes játszani?

Azért azt jó olvasni, hogy van olyan AMD, amin hiba nélkül fut. :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• CPU típusa HexaCore AMD Ryzen 5 3600X, 4400 MHz (44 x 100)

MSI MAG B550 Tomahawk

Alaplapi lapkakészlet AMD B550, AMD K17.7 FCH, AMD K17.7 IMC

Crucial Ballistix 2x8gb 3800mhz cl16

Vga : asus-rog-strix-rx5500xt

• Elég gáz hogy a Witcher 3 pl full grafikán könnyen elfut de a metin 2 meg ilyen problémákat hoz elő :D

Egy metinért nem fogok más procit venni inkább hagyom a francba a játékot köszi :D

• Srácok én ma engedtem szabadon a karim kis hatókör, Eddig nem ment ki a teremből. Akár SD Akár bari. Most meg 4 teremmel arrébb szedtem össze. Az aztán kis hatókör. Ediig ez legalább működött. Most ez sem megy.