Bm surával fejlődés 95+

  • BM surával 95 felett hol és hogyan lehet fejlődni? Kicsit reménytelennek és feleslegesnek érzem a BM surát tovább fejleszteni. Olyan érzés, hogy minél nagyobb a szintje annál jobban kezd elhalni, elgyengülni. Úgy a szívemhez nőt, de érdemes vele foglalkozni? Vannak nagy szinten BM surák? Még nem találkoztam 120-as BM-el.


    Témákat szétválasztottam, áthelyeztem, új témát megnyitottam. Dreamy

  • 95 fölött könnyebb fejlődni mint addig elvarázsolt erdőben sokkal több exp jön mint a bariban. Vagy betámasztod autózni vagy a metineket csapkodod vele ez a Te döntésed meg a cuccodé.

  • dreamy

    Added the Label Sura
  • Valóban erdőben jobban jön az exp . Hiába az 42ÁK a pet az alki a harmat a P skilek, ha valami lejár megesznek a mobok. Metint ütni 90-es mappokon szoktam ám mire leverek egy metint más már a másodikat üti. Jól fejlesztett kari a cuccai sem jobbak, sem rosszabbak mint másoké, mégis úgy érzem le van gyengülve. Sámánok 90+-on erősödnek meg, míg a BM elsorvad 90 felett. Van BM sura 120-as? Arra lennék kíváncsi hogy érte el. Tanácsoltak, hogy csináljak egy WP-t és azzal huzzam pffff :) Valahogy mindenki halott dolognak érzi a BM-el való fejlődést. BM nem jó semmire csak kis szinten warozni meg pvp-re. Tényleg így van?

  • Nagy hulyeseg az egesz 115os bmem van:) legi matt rubin es jadem volt fent ugy fejlodtem 95tol a romboloknal auto farmal 97% szel def illetve 128%ordogom volt ha jol emlekszem ugyan ugy fejlodik mint a tobbi kaszt a sotet der miatt alig sebeztek a mobok teny hogy en is csak 6-7k alapot utottem a rombolokra de annyira nem lenyeges. 95-115 12nap auto volt. 110ig rogton az erdo elejen fejlodtem onnan mentem a rombolokhoz(szimplan kenyelemsebb volt 110ig az elejen nem kellett annyi szel def poti alki stb) az igaz hogy nagy szinten veszit a varazsabol a bm kaszt viszont ha most azt nezzuk hogy valaki rak fel bm ellen x magia defet kasztos ekszereket stb es pl utana ninja ellen pakol igy fel egyeltalan nem fog tobbet sebezni mint a bm ezzel azt akarom mondani hogy minden cucc es alki fuggo nyilvan vannak elonyok minden kasztnal bmnel a sotet def+lang lelke ninjanal az utes gyorsasag stb ha neked csak ez a kaszt tetszik szerintem ne add fel:)