Kis szinten (LVL 30+) is tudjanak a játékosok értékes cuccokat farmolni

 • Sziasztok!


  A játékkal kapcsolatos észrevételemről szeretnék nyilatkozni.

  Ahogy a visszatérésem óta észrevettem, a játékban kisebb szinten hónapokig tart összeszedni komolyabb összeget jó persze lehet szilánkokat gyűjteni amit mellesleg nagyobb szinten ismételten csak könnyebb csinálni .X/ Az új játékosok részére gondoltam olyat, hogy érdemes legyen ismét a kisebb bossokat is farmolni, hogy kerüljenek be a ládáikba komolyabb, értékesebb cuccok. Gondolok itt (átadható ördögűző tekercsre, 1%; 5%-os pántokra, Cor draconis-ból mondjuk olyanra ami már metszett-et is adhat, 50 SÉ utalványt) Szerintem nem nagy kérések ezek és dt-t is érdemesebb lenne farmolni pl ha ilyeneket is adna a kaszás láda nem csak pár millás cuccokat aminek a jelentősége 95ös map után egyre kisebb és szinte a fekete ruhákat is már mindenki inkább kidobálja hiszen esik nagyobb szinten +7esen és valljuk be 1milla nem pénz érte.

  Továbbá máshol már láttam ilyen DT-re visszavonatkoztatva 9. emeletre javasolnám hogy rakják be mind a 3 kovácsot miután a kaszást lenyomtuk, de csak az egyik félén lehessen cuccot húzni vagy esetleg 1-szer mindhárom kovácson. Ezek a javaslatok szerintem kicsit színesebbé tennék a játékot, nemhiszem hogy csak én lennék úgy vele, hogy már utálok szilánkokat ütni automatán, vagy bányászni tempolmban egynhangú lett az egész és 95 alatt szinte lehetetlen másból pénzt csinálni (Én is szoktam SÉ-t tölteni, de szinte ott is már csak a tolvaj kesztyűt éri megvennem amivel könnyebben tudok szilánkokat ütni, mást egyszerűen értelmetlen).;(


  Ha tetszettek az ötleteim Kérlek terjesszétek, hogy felkeltse a Team figyelmét is és esetleg valamivel színesebbék tehessük a saját játékunkat is.

  Köszönöm, hogy elolvastad;)

  Üdv Forcemaster


  Ez kimaradt:


  Ha lenne még javaslat ládában található dolgokra vagy egyéb dologra írjátok.


  Birodalom Jinno  Hozzászólásokat összevontam.

  Megkérlek, ha eszedbe jut valami, akkor ne új hozzászólást írj, hanem editáld az előtte levőt.

  Dreamy

 • Ahogy a visszatérésem óta észrevettem, a játékban kisebb szinten hónapokig tart összeszedni komolyabb összeget jó persze lehet szilánkokat gyűjteni amit mellesleg nagyobb szinten ismételten csak könnyebb csinálni .X/

  Miből gondolod, hogy könnyebb? Szerintem pl. sokkal kényelmesebb és gyorsabb is dt-ben kiütni kiskarival az 50 szilit, mint erdőbe bemászni(megtalálni a templomban őrt, ami sokszor fél óráig nem bújik elő), és ezt több karival eljátszani ugyanígy, vagy ott a 110-es map, ahova megint csak sokkal drágább és több eszköz szükséges, mint kis szinten.


  érdemes legyen ismét a kisebb bossokat is farmolni, hogy kerüljenek be a ládáikba komolyabb, értékesebb cuccok. Gondolok itt (átadható ördögűző tekercsre, 1%; 5%-os pántokra, Cor draconis-ból mondjuk olyanra ami már metszett-et is adhat, 50 SÉ utalványt) Szerintem nem nagy kérések ezek és dt-t is érdemesebb lenne farmolni pl ha ilyeneket is adna

  Azzal egyetért valószínűleg mindenki, hogy kis szinten elég kevés már a content(vagyis tulajdonképpen hosszú évek óta nincs), de ez nagy eséllyel így is marad, mert a kis szintű játékba kell belefektetni a legkevesebb pénzt, azaz a kesztyűn kivéve szinte semmit, ezért se fektet bele sok energiát a GF.

  Viszont az szerintem igazságos, hogy ilyen kevés erőforrást igénylő helyeken nem farmolhatsz hasonló dolgokat, ha már nagyszinten bele kell áldozni többszáz/többezer wont a szettedbe, hogy ezeket megszerezd.. ha egy ilyet megcsinálnának, akkor ezeknek is lemenne az ára a béka feneke alá, mert a nagyszintűek is rástartolnának, na meg farmolható sé utalvány? rögtön elvágnák az összes bevételüket, nem fog megtörténni ^^


  A dt kovácsos ötleted viszont reális és valóban így kéne eleve működnie

 • A könnyebségét úgy gondoltam, hogy nagyobb szinten kaphatsz egyből metszett követ is ha jól tudom tehát időben is kevesebb még pl kis szinten csak a nyers játszik és mire metszeted lesz arra is van hogy 4-5 nyers is elmegy, tehát a napi szilánkos küldidből van 1 metszeted, de jó. Az hogy nagy szinten több ezer won kell a cuccokra igaz, azonban ha el is adod a kis szintű cuccaid abból sem fogsz egy nagyobb szintű pl 45ák-s mérget tudni venni mivel az egekbe az ára annak is. Lehet lejjebb menne a pántok ára, de szerintem ez me gnem is lenne akkora baj. Jelenleg is a 19%-os pánt üresen 9 won ami szerintem rohadt drága és ebbe még egy alkalmas fegyvert is vegyél ami lehet hogy 3szor annyiba fog kerülni. 120-asként lehet könnyű kifarmolni pár száz wont de nekem na legnagyobb karim 83-as azzal elég nagy szenvedés még 5 wont is elérni (Szilánkozni meg ne haragudjon a világ de nincs folyamatosan kedvem). Nem csak a DT-vel vagyok így más bossok ládájába (Azrael-t is ki veri manapság?) is kellene valami plusz nem feltétlen az amiket mondtam de szerintem nem ártana korszerűsíteni ezeket is. Ha pl valaki visszajön a régiek közül szerintem a kedve is elmegy főleg ha a régi karaktere meg sincs mert törölték. Na visszatérve szerintem kellene ezeken frissíteni mivel tényleg értelmetlen és ezek a Runok mára szinte teljesen kihaltak. Páran még kovi miatt 6-ra felmennek de érdemi dolgot onnan nem tudsz kihozni.


  ezért se fektet bele sok energiát a GF.

  Pont azért írtam ide mert, ha elég sokan érdeklődnek az újítás után akkor a GF megkapja a javaslatot. Legalább esély lenne rá, hogy valamit lépnek az ügyben. Az más kérdés miért éleződött ki ennyire nyereségközpontúvá a rendszer és nem is ide tartozik.  Hozzászólásokat összevontam.

  Megkérlek, ha eszedbe jut valami, akkor ne új hozzászólást írj, hanem editáld az előtte levőt.

  Dreamy

 • Hülyeség,amúgyis a játékosok döntik el mi mennyit ér pl egy lómedál lehetne 10milla is de a kereslet/kínálat dönt.Nem támogatom

  Te aztán gondolom elolvastad miről írtam. Ennek a mondatodnak semmi köze ahhoz ami le van írva. :DAz hogy a ládákba kerülhet a értékesebb dolog vagy a kovácsos részt. Lehet te lv 120on meg bajnok szinten vered a hidrát meg 30 milláért adsz el egy ládát, de ha nem tűnt volna fel ezeket csak ti tudjátok csinálni. Cuccot egy jelenleg kezdő játékos hol tud venni mikor 7-8 won egy halálos lemezvért +9

  Meg egy normális fms is 2-3 won nektek nem pénz de kezdetek új karit semmit ne dobáljatok át a nagykariról aztán hajrá megnézem mit értek el fél év múlva.

  Ha meg érdemben nem tudsz hozzászólni akkor inkább ne tedd. Köszi

 • dreamy

  Closed the thread.
 • A témára vonatkozólag, nem árt, ha elolvasod a nem realizálható ötleteket:

  Droppal kapcsolatos bármilyen előterjesztés;
  Nem rajtunk múlik, és indítványra sem fogják megváltoztatni.

  A boss ládák tartalma is egyfajta drop, és a fenti mondatot figyelembe véve, nem nagyon szeretik az ilyen javaslatokat. Ha változtatni akartak volna ezeken, már megtették volna. Másrészt az elvárásaid, amiket leírtál a kis szintű bossok ládáinál irreális, és olyan dolgok még a nagy bossok ládáiban sem találhatóak.

  (De ha van rá igény, felőlem beszéljétek át, egy új témában, majd meglátjuk a pro-kontra érveket).

  Ha egy témán belül többféle javaslat kerül megfogalmazásra, a téma zárásra kerül; egy javaslat - egy téma.

  Sajnos, te nem egy témát írtál le, és ez így ömlesztve nem jó.

  A kovácsos témád is esetleg megérne egy misét, bár ha mindenki belegondol, ezt minden játékos végigcsinálta, az izgalmakkal teli dt-runt, amikor még nem egy ember vitte az egészet, hanem csapatokkal, sőt birodalmakkal összefogva sikerült csak feljutni, olyan felszerelésekben, amit a mostani kicsik kinevetnének. Tehát a "nagyoknak" sem volt könnyebb, sőt, megkockáztatom, hogy most egy kicsi hamarabb megcsinálja az egészet, a kovács pedig lutri.

  Nem hiszem, hogy ezen változtatnának, hiszen manapság már minden a randomitásról szól. (pl random értékek, optok). De ha szeretnéd, akkor egy KÜLÖN témát nyithatsz erről az ötletedről.


  lehet szilánkokat gyűjteni amit mellesleg nagyobb szinten ismételten csak könnyebb csinálni

  Ezzel nem értek egyet. 30-35-ös szinten sokkal könnyebb szilánkot farmolni, vagy akár még 75-ös szinten is, mint nagyobb szinten, de ezt Amandoll helyesen kifejtette.

  kerüljenek be a ládáikba komolyabb, értékesebb cuccok. Gondolok itt (átadható ördögűző tekercsre, 1%; 5%-os pántokra, Cor draconis-ból mondjuk olyanra ami már metszett-et is adhat, 50 SÉ utalványt)

  Szeretném akkor én is, hogy a nagyobb bossokéba is legyenek ilyenek....

  pár millás cuccokat aminek a jelentősége 95ös map után egyre kisebb és szinte a fekete ruhákat is már mindenki inkább kidobálja hiszen esik nagyobb szinten +7esen és valljuk be 1milla nem pénz érte.

  Az már 90-es map után megtörtént, mert ott esnek a metinekből.

  Továbbá máshol már láttam ilyen DT-re visszavonatkoztatva 9. emeletre javasolnám hogy rakják be mind a 3 kovácsot miután a kaszást lenyomtuk

  Fentebb leírtam erről a gondolataimat, én nem sajnálnám senkitől, ha azonnal a 3 kovi ott lenne, de a dt pont ezért dt, hogy nem tudhatod előre mi lesz a kovácsnál.

  A könnyebségét úgy gondoltam, hogy nagyobb szinten kaphatsz egyből metszett követ is ha jól tudom tehát időben is kevesebb még pl kis szinten csak a nyers játszik és mire metszeted lesz arra is van hogy 4-5 nyers is elmegy, tehát a napi szilánkos küldidből van 1 metszeted

  Nagyobb szinten is csak a nyers játszik. Teljesen mindegy milyen kari.

  nekem na legnagyobb karim 83-as azzal elég nagy szenvedés még 5 wont is elérni

  83-as szinten azért, a mai játékkörülmények megengedik, sőt... régen 83-ason még megindulni se mertünk szinte setaouk felé, hogy a barlangban farmolj 70-es fegyvert. Ha kitartó vagy elég szépen lehet több 10 milliókat kihozni naponta. (azaz 10 nap alatt kifarmolsz 5 wont kb, de legyen 15)

  Vagy akár 75-től dc, a yangfarm, és ott sem kell nagy tudás beállítani autóba a karit, hogy essen a pénz.

  Egy 83-as karakter szerintem már nem kicsi.

  Lehet te lv 120on meg bajnok szinten vered a hidrát meg 30 milláért adsz el egy ládát, de ha nem tűnt volna fel ezeket csak ti tudjátok csinálni.

  Nem túl sok ember van aki veri, sőt szerintem kevés. És a többség 90+-os, még csoportban sem győzi le, mert annyira megerősítették. Csoportban meg haszonról ne is beszéljünk, mert tapasztalat, hogy minél többen vagytok a hidra runon, annál kevesebb láda eshet, van hogy 0!!! Oda pedig sd belépő is kell. No és rengeteg ráfordított won a karakterre.

  Cuccot egy jelenleg kezdő játékos hol tud venni mikor 7-8 won egy halálos lemezvért +9

  Kis szinten főként azért kellene farmolni, hogy magad próbáld meg a holmijaid fejlesztését. Persze, hogy nem tudsz megvenni azonnal egy nagy értékű cuccot. De a nagyok sem azonnal 9-es holmiban farmoltak, amikor elkezdték a játékot. Sőt.... milliárdokat költöttek egy-egy epic vértre, csak azért, hogy egy fekete vértet átváltsanak epic-ké. Te magad leírtad, ma már 1 milla sincs egy hetes. Akkor ki van előnyösebb helyzetben? A nagyok milliárdokat költöttek, és akkor még nem volt ennyi yangforgalom a játékban, keményen meg kellett szenvedi minden yangért. Nem volt dc, max vörös vége volt, ahol ha már elérted azt a szintet reménykedtél, hogy egy feka+1-es esik majd , amit keservesen talán 9-re viszel, hogy milliárdokért átváltsd.


  Én úgy gondolom egy 30-asnak rengeteg lehetősége van, ahol sok pénzt kereshet:

  - halászat (igen, már ezzel is lehet csilliárdokat keresni)

  - bányászat

  - szili

  És ezek a mindennapos dolgok.

  Az összes eventnél (pl okey láda) ugyanolyan esélyed van jót nyitni min egy nagynak, nem különböztet meg a játék senkit.

  Halkirakósnál is ugyanez a helyzet, a láda ára pedig elég magas.

  Bányászatból is szépen meg lehet élni, hisz a kohók horror árban mennek, és igen, vannak akiknek nem számít és pont a kicsiktől megveszik, mert megtehetik.

  És még egy szösszenet a boss ládákra:

  attól, hogy a hidra láda (szinte egyedüliként) tartalmaz olyan holmikat amik nagy értékűek, az nem jelenti azt, hogy általánosságban mindegyik.

  Nézz meg egy nemere vagy razador ládát, ami kb semmit nem ér, mégis az egyikhez csapat is kell, méghozzá az sem mindegy milyen kaszt, a másikhoz pedig sd belépő. No és szint.


  A játék úgy épül fel, hogy a 0-ról eljuss valahova. Mindenki így kezdte. És mégegyszer mondom, a mostani nagyok, illetve az "öreg" nagyok sokkal de sokkal rosszabb körülmények között játszottak, mint most egy kezdő, aki alig, hogy beregel, már kap egy olyan fegyvert, amivel könnyen tud játszani, és mindezt több 10 szinten át, vagy olyan tárgyakat, amik a fejlődését könnyítik.


  Ha meg érdemben nem tudsz hozzászólni akkor inkább ne tedd. Köszi

  Végezetül: mindenkinek joga van hozzászólni, attól, hogy nem egyezik meg a te véleményeddel, nem kell kioktatni, és rendre utasítani senkit sem :)
  Legvégül pedig:

  Ha úgy érzed, felőlem mindkét ötleted mehet 1-1 külön témába (tehát nyiss 2 témát, az egyik a kis szintű bossok ládáinak megreformálása, a másik téma meg a dt kovácsos legyen).

  Így ömlesztve semmiképpen nem jó, és szabályzatba ütközik.


  Tehát ezt a témát zártam.
  Dreamy


  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍