Bányászat

• Én pont nem ezt tapasztaltam, hanem az ellenkezőjét. Szerdához közeledve egyre nehezebben fellelhető, és mintha kevesebb lenne.
    (persze lehet hogy ez is csak szerencse kérdése)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Az ércek felbukkanása egy meghatározott koordinátákon belül véletlenszerű.
    A gyakoriságuk pedig a szerdai szerverfrissítéshez közeledve lesz permanens.
    A frissítést követő kb 2 napban az ércek minden ch-n szinte egyszerre jelennek meg, és tűnnek el, 2 nap múlva ez elcsúszik. Így ebben az időszakban bányászva nagyobb esélyed van arra, hogy valamely ch-n biztosan találsz ércet.

• Én azt tapasztaltam , hogy a frissítés után szinte nem találok ereket, de ez következő napra már beáll , és szépen sorban jelennek meg. Sohanon nem szoktam bányászni de DC előtti részen meg a DT felé teljesen szabályosan jönnek a frissítést követő napon egészen a frissítésig. Frissítés napján már meg se próbálok bányászni.

• Sziasztok!

Összeírná nekem valaki tapasztalt bányász, hogy merre éri meg bányászni a templom elején és végén kívül? X mapon belül körülbelülre lennék kíváncsi, mint például "x úton, területen", "Y NPC körül". (Piros, de akár bármelyik) Map1-től kezdve a Templom más részein át Tűzföldig bezárólag bármi érdekelne! :)

Köszönöm!

Ailbhe :red:

"Csak hasonlók társaságában nem állunk egyedül."

"Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet."

• Templomon kívül a legjobb bányászhely Sohan. Mennyei és Ébenfa is megtalálható a térkép egész területén, ha van lv55 körüli karid az egyik legjobb farmhely is egyben, mert a térkép közepén megtalálhatóak az Ördög metinek, ha meg nincs metin akkor lehet keresni ércet.

• Jaj, lehet rosszul fogalmaztam. Tudom, hogy minden térképen bárhol lehet, de vannak térképenként olyan helyek, ahol általában biztosan van, esetleg több is. Tehát szeretett !környék! az ércek körében. Mint a templom első terme, vége, vagy Shinshoo map1 Fehér esküs sarka. Ezeken a kisebb területeken szinte mindig, minden ch-n van érc (persze resi után érdemleges idővel), néha több is. Akinek vannak ilyen térkép-!részekre! vonatkozó észrevételei, azt szívesen fogadom.:-) Ha pedig nincsen több ilyen szerintetek, akkor azt a tapasztalatot is. Egy idő után újra kitapasztalom majd, de gondoltam rákérdezek, hátha megspórolhatom a kísérleti időszakot.

Mindenesetre köszönöm a válaszotokat!

"Csak hasonlók társaságában nem állunk egyedül."

"Mindig az újrakezdés az igazi folytatás, és ugyanazt folytatja minden igazi kezdet."