Bányászat

• Én orkoknál szoktam bányászni..... mert nincs olyan sok ember... :D de persze ahol találok ércet ott bányászom meg :chinese:

• ;( na elment a kedvem a bányászatól... az ércek olcsók ,piacra dobni nem nagyon érdemes.... na és kohóba csinálni belóle olvasztot ércet :cursing: hát zsinórba 6x nem sikerult. Hogy a kvarc érc nem sikerul a kristályérc alkimistánal, vagy a menyei kony érc a ében alkimistánál azt értem, dehogy a ében ne sikeruljon a ében alkimistánál/2x egymás után/ a kristály a kritály alkimistánál... és még a céh alkimistánk is eltolja a gyémánt készítését... hát ez már sok. /és még nemis egy nap, egy karakterel próbáltam a dolgokat/ Szóval elegem van... pedig szeretek bányászni, de egy idóre elsujesztem a csákánt, még ércet se akkarok látni :fie:

• Árulja már el nekem valaki... hogy ha M1es a bányászásom, mért ugyanolyan mértékben bányászik mintha alap lenne?
    Semmivel nem jobb... Ugyanúgy sok a "Sikertelen..." és nem is kapokk több ércet!
    Illetve ha 2es lesz a csákány.. nagyobb esély a sikeres bányászásra? Vagy hogy van ez?

• Árulja már el nekem valaki... hogy ha M1es a bányászásom, mért ugyanolyan mértékben bányászik mintha alap lenne?
    Semmivel nem jobb... Ugyanúgy sok a "Sikertelen..." és nem is kapokk több ércet!
    Illetve ha 2es lesz a csákány.. nagyobb esély a sikeres bányászásra? Vagy hogy van ez?

Az M1-es bányászat csak az olvasztott érc beillesztését növeli.A csákány szintje határozza meg mennyi érc és mijen időközönként esik.

• Köszönöm a választ! De azért akkor elég furcsán van meghatározva... Mivel a Bányászat mester megfogalmazást... én a bányászásra értem!
    De mindegy! Köszönöm!

• A dísztárgyhoz az van írva,hogy foglalatot ad gyémánthoz.Ez csak firkálmány,vagy tényleg bele lehet tenni?És, ha igen mi lesz belőle?
    Előre is köszi.

• A dísztárgyhoz az van írva,hogy foglalatot ad gyémánthoz.Ez csak firkálmány,vagy tényleg bele lehet tenni?És, ha igen mi lesz belőle?Előre is köszi.

Ez így van. Ha a gyémántot ráhúzod az egyik ékszeredre, foglalat lesz benne, de persze van hogy ez sem sikerül. Ugyanolyan üres hely lesz ott, mint pl. fegyverben vagy vértben. Ide az ékszerrel megegyező olvasztott ércet lehet beletenni. Ez sem biztos hogy sikerül, ilyenkor üres marad. Az érc növeli az ékszer alap bónuszait.

Egy ékszerbe 3 ércet lehet tenni. Az első 24, a második 12 és a harmadik 6 óra után tűnik el belőle. (Nem biztos hogy így van.) És ilyenkor újra fel kell ércezni.
    A gyémánthoz 100 db érc + 10k yang kell. Olvasztás esélye: 60%
    Minden más érchez 100 db érc + 3k yang + 0-ás / 1-es / 2-es szellemkő. Olvasztás esélye: 30%.

"...and when darkness finds you, you will face it alone..."

• Ez így van. Ha a gyémántot ráhúzod az egyik ékszeredre, foglalat lesz benne, de persze van hogy ez sem sikerül. Ugyanolyan üres hely lesz ott, mint pl. fegyverben vagy vértben. Ide az ékszerrel megegyező olvasztott ércet lehet beletenni. Ez sem biztos hogy sikerül, ilyenkor üres marad. Az érc növeli az ékszer alap bónuszait.
    Egy ékszerbe 3 ércet lehet tenni. Az első 24, a második 12 és a harmadik 6 óra után tűnik el belőle. (Nem biztos hogy így van.) És ilyenkor újra fel kell ércezni.
    A gyémánthoz 100 db érc + 10k yang kell. Olvasztás esélye: 60%
    Minden más érchez 100 db érc + 3k yang + 0-ás / 1-es / 2-es szellemkő. Olvasztás esélye: 30%.

még hozá teszem az olvasztot érc csak akkor használódik ha hordod az ékszert.... és úgy vetem észre hogy amilyen képesége van az ékszernek azt noveli ....
    ja és ahol már vannak kohók, ott majdnem minden ércnek van alkimistája, csak korul kel járni a teruletet.... van aki a szomszédba is elmegy korul nézni. Mert ha mondjuk ébent csinálsz, akkor jó ében alkimistánál, kristályt kristály alkimistánál..... és így továb. nagyob az esély/bár mint fent is duhongve írtam, néha elront mindent. De az a orom ha sikerul, és az ékszerbe a megfeleló érc kerul :rolleyes: / :love:

• eddig nekem csak gyémántgyártás volt sikeres, de a gyémántalkimista ezt is mindig elszurja xD mást nem sikerült előállitani.

• En eddig csak jadet probaltam de az osszejott...
    :)

• eddig nekem csak gyémántgyártás volt sikeres, de a gyémántalkimista ezt is mindig elszurja xD mást nem sikerült előállitani.

:P hát ugye ehez is szerencse kel, és van aki szerencsés, mert elég sok olvasztot ércet látok a piacon. csak én szeretem magam csinálni .....és ha nem sikerul akkor duhongok :D

• Nekem a bányászattal semmi gondom, inkább az olvasztás idegesít rettenetesen: eddig 5-ször próbáltam gyémántot és 3-szor ébenfát olvasztani de egyszer sem sikerült!

• :S mna ma megkaptam a játékba egyik nagyon okos játékos társamtól hogy csokent értelmú vagyok, nem értetunk egyet aba, milyen alkimistáink is vannak a birodalomba/a vic csak az , hogy én már eddig is végig jártam a terepet , az "okos" játékosunk nem/... de így eszembe jutot nem lenne rosz leírni Draco szerver , Jinno birodalmába hol is vannak kohók. Jól jonne a sárga, vagy a piros kohók leírása is. Tehát Draco Jinno:
    lent délen , a tenger mellet , fehér eskuk birodalmába van One Way-Fehérarany és melete a Paracore-gyémánt alkimistája . észak felé /a sziget elót / megtaláljuk MamasNPapas-ezust és Spider Ghost-ében alkimistáját. Fent északon a fehér esku birodalmába,van No Clan-Gyongy alkimistája.Kágán birodalmába találjuk meg MNB -menyei kony és STI kvarc alkimistáját. Az oreg ember felé a Weol emlékmú meleti teraszon van Scythia -menyei kony alkimistája.Lent az úton az oreg ember felé van Vox -ében és a Melon kristályalkimistája.
    Ez a alkimisták jegyzéke a mai napig Draco ,Jinno teruletén. Tudom jól hogy nem a legjob helyzet leírás, azért is csatoltam mindegyikhez a céh nevet is. Így elég megnézni a térképet és tudjuk hova menjuk :love:

• Sziasztok,

tudna vki segíteni abban, hogy ametisztet merre találni?

előre is köszi,
    kau

• Igen, ez is becsapós, mint az Ég Könnye-Mennyei Könny páros. Ametiszt ékszerekhez Kvarc ércet kell keresni (és olvasztani), abból lesz ametiszt kő. :) Amerre találni: Yongbi-sivatag, Sohan-hegy, Seungryong-völgy, Doyum-(?) :D és Whang Templom. Ezeken a helyeken láttam eddig, nem tudom hol fordulhat még elő, valószínűleg máshol nem nagyon van. Ha tévednék, javítsatok ki. ;)

"...and when darkness finds you, you will face it alone..."

• Téma inaktív, zártam, archiváltam.
    [d]Dreamy[/d]

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Tévhit: Az ércek P-s bányászattal kevesebbet adnak mind 0-s bányászattal. Nem igaz, ugyanis 0-s bányászattal egy érc kb 100-150, jóesetben 200 érc. P-s bányászattal 400-500, jóesetben 800 érc.

témák szétválasztva, eredeti témába összevonva. Dreamy

Edited once, last by dreamy ().

• Tévhit: Az ércek P-s bányászattal kevesebbet adnak mind 0-s bányászattal. Nem igaz, ugyanis 0-s bányászattal egy érc kb 100-150, jóesetben 200 érc. P-s bányászattal 400-500, jóesetben 800 érc.

Nos a bányászati képességnek elvileg a sikeresség arányát kéne növelnie nem az érc mennyiségét, de amikor P-s bányászattal egymás után 16-szor azt látod sikertelen kicsit úgy érzed feleslegesen olvastad a kk-t. Az érc mennyisége a csákány nagyságán múlik elvileg azaz ha fejleszted a csákányod nagyobb mennyiségeket tudsz kibányászni, de szerintem ez sem fedi teljesen a valóságot.

• Igen Szeder, igazad van, én írtam rosszul :)

• Sziasztok.

Én úgy tudom, hogy a P bányászat csak arra van hatással, hogy mennyire sikeresen tudsz kohózni. És az, hogy mennyi ércet dobál, az tényleg a csákány nagyságától függ.Nekem 1es a csákányom, de nem az az életcélom, hogy 5ös vagy 6os legyen. :D /Bár van olyan, aki a soksoksok bányászat hatására szép csákánnyal rendelkezik. De én kitalálok valami jobb progit inkább, ritka az, ha kapálni támad kedvem. /