Bányászat

• este tettem ki ébenfát 30k/100db és kvarc ércet 20k/100db áron, elvitték reggelre, van kereslet. Végre egy céh már épített céh házat, remélhetőleg most a kohó jön:) És akkor sok magas szintű kék fogja magát fejleszteni ércekkel:)

:P jú . hát ez jó hír..... akkor ezért megy mostanába jobban a bolt/és nekem meg keveseb idóm van bányászni :cursing: /........ ébenfa ha tele lenne a raktárom elmenne/kevés van belóle/....... gyémánt, arany, jádé nem nagyon kell, de azért az is elmegy.... :rolleyes:
    :D ha nem mindenki hagyhatja a gépét egész éjszaka bekapcsolva..... ;):love:

• Én mostanában átkozottakhoz járok bányászni.A múltkor egymás mellett volt 4(!) ér.Kár hogy elfelejtettem lekapni:D

• Én mostanában átkozottakhoz járok bányászni.A múltkor egymás mellett volt 4(!) ér.Kár hogy elfelejtettem lekapni:D

ups és nem ugrotak neked az átkozot álatok? :P:love:

• ups és nem ugrotak neked az átkozot álatok? :P :love:

De igen.:D:D
    Nehéz volt bányászgatni mert folyton nekem jöttek:S:D

• Leírnám a tapasztalataimat a bányászatról:

1.A bányászati könyv olvasása igen hasznos véleményem szerint a százalékos javulást nem tudom de érezhető...
    2.Egyenlőre gyémántot érdemes bányászni:-mert ilyne kohó van 60%ban sikerül az érc olvasztása.
    -és az olvasztott gyémántból lesz gyémánt és ezzel lehet foglalatot csinálni az ékszerekbe.
    3.A többi érc bányászata is aránylag kifizetődő, de kevésbé mint a gyémánté, mert csak 30%ban sikerül az olvasztás és kell minden 100db-hoz 0ás 1es vagy 2es szellemkő.

U.i.: sztem érdemes próbálkozni vele, mert egyre több kohó lesz és mindenki szereti a plusszokat a cuccaiban:D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szint: 4X (Testi harcos)

Képességek:
    M3 Kard Aura
    M4 Forgókard
    X Száguldás

• Sirály a topic! Eddig azt hittem, hogy majd nagy kereslet lesz az ércekre (legalábbis a kicsiktől :rofl: ) DE most már tudom, hogy nem így van gyakorlatban is. :thumbdown: De legalább ideg levezetőnek jó legalábbis nekem. 8)

Név:kaszika2233
    Birodalom:Chunjo
    Kaszt:testi
    Ellenség: :minigun: kovács :missilelauncher: :pillepalle:
    Pár:még nincs

• Sirály a topic! Eddig azt hittem, hogy majd nagy kereslet lesz az ércekre (legalábbis a kicsiktől :rofl: ) DE most már tudom, hogy nem így van gyakorlatban is. :thumbdown: De legalább ideg levezetőnek jó legalábbis nekem. 8)

Név:kaszika2233
    Birodalom:Chunjo
    Kaszt:testi
    Ellenség: :minigun: kovács :missilelauncher: :pillepalle:
    Pár:még nincs

:P hát nem tudom, Dracón , Jinoba elégé kereset az érc.... jó nem ment fel az ára az egekik, de keresik, fóleg ébenfát és gyémántot. De a tobbi is simán megy. A kibányászot ércból sohse fogsz meggazdagodni :D .... más kérdés az olvasztot érc, azt már drágában adhatod, de nálunk még nem anyira kereset dolog/lehet aki használja, maga bányásza, vagy valamelyik céhtársa...tehát nem veszi/.De azért el megy..... :rolleyes::love:

• hy-hy

Én nem régóta bányászok (most 32 vok) de már jó élményeim voltak vele.

Egy kérdésem lenne (meg még 1 pár). Az aurigán van, vagy lesz Kohó? mert ha a draco-n sincs akk nem tudom minek bányászok.

A topicot még nem olvastam végig (de végig fogom :thumbsup: ).

Ezért azt se tudom, hogy ha teszem azt ércből mondjuk réz ércből rezet csinálok akk annak mi értelme van? XD

Például ébenfát olvasztok csinálhatok ébenfa felszerelést?

De a legfontosabb válasz az Aurigai kohóra kéne, mert a többit valószínűleg megtalálom a topicban.

Én még csak rezet (rezet? XD) és ezüstöt bányásztam

külföldön/és MOB földön (szép szokásom a birodalmak területét külföldnek, a semleges területeket meg MOB földnek nevezni 8) ) még sose találtam ércet de lehet én vagyok NOOB -.-

Kongo

• hát látni hogy nem olvastad végig a topicot.... na már a drácón is vannak kohók, a sárgáknál volt elószor/jó a pirosakat nem tudom/, de nálunk a kékenél már van 2db, egy ébenfa és egy gyémánt kohó.... de korul szeretenék nézni a tobbi céhteruleten is, mi is van ott náluk.... a olvasztot ércet beleteszed a z ékszeredbe/igaz elószor gyémánt keretet kell neki készíteni/, ezzel az erejét noveled/na nekem még nem sikerult beteni, így nem tudom, mitt és menyit .../... ébenfát ében fába, rezez réz ékszerbe stb.....
    map1 és map 2 súrún szoktak lenni érc erek, de csak korán regel, vagy késó este..... de találsz mindenhol másut is, csak figyelned kell a térképet is :D
    az aurigán aakkor lesz kohó ha valamelyik céh vesz céhteruletet és felépíti.... de az nem olyan egyszerú Játék Céhekről általában itt sokmindent megtalálsz... :love:

• Nekem nincsenek túl jó éményeim a bányászattal kapcsolatban -.-

34-es vagyok és eddig csak:

108 aranyat

442 rezet

30 ébenfát

59 megkövesedett fát

552 gyémántot

szereztem.

Viszont jó élmény, hogy egyszer egy gyémán ér közel 400 gyémán követ dobott :thumbsup:

Kongo

• :cursing: Kongo nem azért, de ha így széthúzod a írásodat, hát az ember az elsó sor után elunja olvasni..... légyszives írj normális módon szépen kérem...... :S
    És nem értem, mitt vársz a bányászatól, olvasd már át az egész topicot, jó..... ezen senki se gazdagodik meg :love:

• En a missziohoz banyaszok csak tobbet nem nem eri meg

meg nem lessz koho addig en azt mondom nem eri meg csak ha pont utba van es nem sietsz

de egyhamar tuti nem lessz koho

a koho az menyibe kerul az epitese???

azt tom h egy terulet 50m jo draga de akoho menyibe kerull ???:D

• Azt szeretném megkérdezni h mi történik ha a csákányom eléri a 6000 / 6000 pontot? El kell vigyem a favágóhoz vissza és emel egy szintet rajta? Szal úgy kezeljem majd mint a pecabotot? Van már valakinek a Pegán +-os csákánya? Én most 5400 / 6000 körül járok :-)) :rolleyes:

Szint: 6X (Kard Sura)
    Képességek:
    M9 S Örvény
    M7 Újjcsapás
    M6 Elv.vértezés
    X Var.kioltás

• Helló!

Remélhetőleg kb 2 hónap és megépül a kohó az aurigán is.

• Azért jó, ha már most bányászol, mert amikor kelleni fog, akkor már lesz miből :D
    Gyémántkővel tudsz foglalatot tenni az ékszerekbe (max. 3), a foglalatba pedig az ércből olvasztott "golyót". Mindkét művelet lehet akár sikertelen is. A behelyezett golyók további bónuszt adnak a tárgyhoz (pl. egy ébenfa fülbevalóban egy golyó +1 erőt és asszem +150 TP-t). Viszont tudtommal ezek a golyók nem tartósak...
    Egyébként Aurigán még telket sem láttam, úgyhogy a kohó még messze van :D (Telek -> főépület -> kohó)

• az auriga nemrég indult, még várni kell a kohókra(hátmég a céhtelekre) :cursing: de ha útba esik és pont ráérek akkor az ébenfát és a gyémántot azt énis kibányászom :D

• Czukor igen, ha 6000/6000-es a cskányod elviszed a favágónak és felteszi +1-re. Amúgy a cskányom 8300/12000 pontos, és +1-es:) De draco szerveren vagyok:)

• én mindig kibányászom ami a 33 és 34es küldihez kell, azokat még viszonylag jó pénzért el lehet adni így is h még telke sincs senkinek. a sákányom kb 510/6000 szóval le vagyok maradva :D bányászati könyvet meg majd akkor olvasok ha én találok vagy ha vki 100k körül kirakja piacra (: ...szóval még nem olvastam egyet se (:

aurigán meg nem lehet olyan messze a telek, ha van rendes céh, akkor az már jóadag yangot begyüjthetett adóból. főleg ha nem kell nekik a legdrágább, pl kimennek "map3" sarkába (gondolom az már eléggé külváros :D)

• hasznos dolog... viszonylag olcsón lehet olvasztani, és ha belerakod az ékszerbe, majdnem mintha húztál volna rajta egyet. csak sok idő ezzel vacakolni, de akik nem szeretnek egész nap fejlődni, annak tökéletes elfoglaltság, a maradék megveszi piacon.