Bányászat

• Phoney, ezt csak megerősíteni tudom... Nálunk én bányászom főleg, férjemuram pedig olvaszt és árul. A haszon tetemes volt és villámgyorsan gyűlt össze. :D Emellett pedig csákánydédelgető bányarém vagyok, de a bányák meg sajna ijedősek, és hamar visszabújnak a földbe.
    A Sohanon van egy terület, ahol érről érre lehet járni, sokszor két lépés a különbség, illetve sokszor felmerül a dilemma, hogy "Most melyiket üssem?"

• ;) és nem minden érc bányászódik olyan lassan, meg atol is fug hol van elhelyezve..... de akkor is, minnél tob pontos a csákány/és ezt csak bányászatal éred el, mert ércet lehet hogy nem mindig bányászol ki, de a pontok nónek/annál hamaríáb van az érc kibányászva..... és ugye a drágakó, arany, ezust ,jádé, fehér arany hamar meg van. a réz, kagyló, ébenfa, megkovesedet fa, hát itt egy kicsit meg kell dolgozni. Kvarc kristály és menyei kony egészen jól bányászódnak, ha talász és nem egy lehetetelen helyen van ledobva a templomba......... :) de úgy mint a halászat, a bányászat se mindenkinek jó, kipróbálod, nem megy, el adod a csákányt, és ha kell veszed az ércet..... draco jinóba még nincsenek kohók/de vannak chunjoba, és már járnak oda néhányan/, de fejlesztheted addig a csákányod..... a konyvek, hát nem tudom mirre is jók.... hamarab megtalálni az eret? :P

ez tetszet, majdnem 200 db erecet kibányásztam belóle /cca 5 perc, de a csákányom már 2015 pontos volt akkkor/

http://kepfeltoltes.hu/090905/…_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Üdv mindenkinek, kicsit szét néztem a wiki-n és ezt találtam:

-Map1: Gyémánt ér, Megköv. Fa ér, Arany ér, Ezüst ér, Réz ér

-Map2: Gyémánt ér, Megköv. Fa ér, Arany ér, Ezüst ér, Réz ér, Ébenfa ér, Jáde ér

-Imha: Gyémánt ér, Ébenfa ér, Jáde ér, Kristály ér, Fehér Arany ér, Kagyló Lerakodás

-Sohan: Gyémánt ér, Ébenfa ér, Kristály ér, Fehér Arany ér, Kagyló Lerakodás, Kvarc ér, Mennyei Könny ér

-Doyyum: Kristály ér, Fehér Arany ér, Kagyló Lerakodás, Kvarc ér, Mennyei Könny ér, Gyémánt ér

-Hwang: Gyémánt ér, Ébenfa ér, Kristály ér, Fehér Arany ér, Kagyló Lerakodás, Kvarc ér, Mennyei Könny ér, Arany ér

-Yongbi: Gyémánt ér, Ébenfa ér, Kristály ér, Fehér Arany ér, Arany ér, Jáde ér

-Seungryong: Ébenfa ér, Jáde ér, Fehér Arany ér, Arany ér, Kagyló Lerakodás

-DT, Lungsam, Kigyó rét, Vörös szellem erdő, Óriások földje, Lélek barlang, Majom Kazik, Pók Kazik: ---

• Üdv!
    Exile nem tudom hogy nézted meg a lélekbarlagot hogy van-e ott valami ér mivel mé
    g nincs berakva :lol:
    Wikin meg hogy jöttél rá a lélekbalrang nevére?Na meg az ércek nevére?Nekem még fordítóval se ment :pinch:

És hogy ne legyen off:Ti mit találtatok a temploban mert én fabéka katonán kivül nem sok mindent.

• :P Hát ha a sotétség templomáról van szó sárkányvolgybe, én ott már bányásztam kagylót, meny kony ércet, ébenfát,kvarc kristályt........ látam gyémántot, de az nem érdelkelt..... itt csak egy probléma van, hogy a ér ledobás bugos, tehát vagy a párkányra dobja ahova nem tudsz menni, vagy a altánba, oda se enged a játék.... a legjob mikkor az oszlopba dobja. Na azt még nem is láttod , csak ha nagyon kertesed....... :cursing::love:

bár így olvasva a béka katonát, ez nem az lesz...... van még más templom is???? :P

• Ha már a Hwang-templomról van szó, bányásztam már ott Kvarcot és Kagylót.

Off: A Fabékák a Hwang-templomban vannak, kissebb rokonaik az emelkedő szinteken, a nagyok középen (Ott szoktam ércet bányászni :) ).

Még egy kérdés: Egyáltalán van vki akinek van +1-nél nagyobb csákánya? :D Mert elég laasan lép szintet...

• Nálunk én bányászom főleg, férjemuram pedig olvaszt és árul. A haszon tetemes volt és villámgyorsan gyűlt össze.

Dejó nektek hogy itt megéri olvasztani:D UK-n valami nagy rejtély folytán általában olcsóbb volt a kész áru, mint amennyi ércből kijöt...:D

Még egy kérdés: Egyáltalán van vki akinek van +1-nél nagyobb csákánya? Mert elég laasan lép szintet...

Hallottam olyanokról akiknek igen, és nekem is majdnem, mert egy buggal (fogalmam sincs hogy jöttek rá, értelmetlen és összetett:D) lehetett rá 20.000 pontot rakni, de Deckbae csak 6.000-rel fogadja el.... :D De ahogy már valahol leírtam, kb 1 éve még azt írták, semmilyen bányászati fejlődés nincs megcsinálva a játékban.. sem a könyv nem használt, sem a csákány+...

• lehet hogy OFF:de Ruf képzeld uk-n ismerős magyarnak van +2-s csákány :) ő szlogenje abból lehet megélni :) nem a huntingból (vadászat).. ki tudja lehet igaza van :)

• Hallottam olyanokról akiknek igen, és nekem is majdnem, mert egy buggal (fogalmam sincs hogy jöttek rá, értelmetlen és összetett:D) lehetett rá 20.000 pontot rakni, de Deckbae csak 6.000-rel fogadja el.... :D De ahogy már valahol leírtam, kb 1 éve még azt írták, semmilyen bányászati fejlődés nincs megcsinálva a játékban.. sem a könyv nem használt, sem a csákány+...

Vagyis bányászkönyvre felesleges kidobni a yangot, max ha lvl 99 vagyok, minden másban már perfekt? És a pontszámokat a csákányon továbbra is csak arra használom, hogy "ekkor volt a mohácsi vész"? Nofene, akkor lehet, jobban járok, ha a +1 csákányt eladom 1 milkáért. :D A pegás árak mellett még kifejezetten olcsó is lesz...

• lehet hogy OFF:de Ruf képzeld uk-n ismerős magyarnak van +2-s csákány ő szlogenje abból lehet megélni nem a huntingból (vadászat).. ki tudja lehet igaza van

Végülis +0 csákánnyal is csinálhatsz nagy pénzeket..:D az ember sokszor százszor jobbnak látja az eredményeket, hogyha "elvileg javulniuk" kellett:D (pl mert most már új csákánya van, én is így vagyok néha. Pl mikor teljesen úgy tűnt, hogy szabad módban sokkal több könyv sikerül:D)

Vagyis bányászkönyvre felesleges kidobni a yangot, max ha lvl 99 vagyok, minden másban már perfekt? És a pontszámokat a csákányon továbbra is csak arra használom, hogy "ekkor volt a mohácsi vész"? Nofene, akkor lehet, jobban járok, ha a +1 csákányt eladom 1 milkáért. A pegás árak mellett még kifejezetten olcsó is lesz...

Lehet hogy megcsinálták, csak épp nem hiszem. Nagyon kevés embernek van fejlesztett csákánya, és nem is túl feltűnő a hiba (lásd amit előbb írtam, ha akarom, jobbnak tűnik:D)...ennél szinte mindig vannak sürgősebb bugok. Én biztos eladnám jó pézért, ha összegyűlik rajta valamennyi pont, aztán vennék újat.

• ;) hát lehet benne valami, mert igaz hogy +1 a bányászatom, de néha elég sok errót kell fel használnom még valamit kibányászok, hm, de a csákányom meg +0 :D na de honnét tudjuk hogy milyen lesz késób, utána meg késó bánat...... ;) gondolom mindenki maga donti el, hogy mi a jobb el adni, megtartani. Nálunk Dracón még nem lehetne túl drágán el adni, mert ugyan Chunjoba van kohó, és a piacon már meg is jelent az olvasztot arany, de valahogy nem nagyon tud/a tobség /mitt kezdeni vele..... hm, gondolom az alchymistán/aki olvaszt/ még ékszerészre is szukség lenne, nem? Mert ki tudja megcsinálni a gyémánt foglalatot amibe a olvaszot ércet rakjuk..... gondolom az ékszerész???? Valaki okosab leírhatná még egyszer az egész folyamatott , megkoszonném... :hail::love:

• Én biztos eladnám jó pézért, ha összegyűlik rajta valamennyi pont, aztán vennék újat.

Körülbelül hány pontot javasolsz, és mennyiért? Kicsit van kevesebb, mint 2900 pont, talán elviszem a 3000ig, mert mégis jobban néz ki, esetleg kapósabb is... :D Erkölcs ruha+6 vagy +7-re gyűjtök, jól jönne a finom yangocska. :D

• amikkel én taliztam az csak: ébenfa érc ezüst érc arany érc megkövesedett fa érc a többi nem jut eszembe... :D

• ;) hát lehet benne valami, mert igaz hogy +1 a bányászatom, de néha elég sok errót kell fel használnom még valamit kibányászok, hm, de a csákányom meg +0 :D na de honnét tudjuk hogy milyen lesz késób, utána meg késó bánat...... ;) gondolom mindenki maga donti el, hogy mi a jobb el adni, megtartani. Nálunk Dracón még nem lehetne túl drágán el adni, mert ugyan Chunjoba van kohó, és a piacon már meg is jelent az olvasztot arany, de valahogy nem nagyon tud/a tobség /mitt kezdeni vele..... hm, gondolom az alchymistán/aki olvaszt/ még ékszerészre is szukség lenne, nem? Mert ki tudja megcsinálni a gyémánt foglalatot amibe a olvaszot ércet rakjuk..... gondolom az ékszerész???? Valaki okosab leírhatná még egyszer az egész folyamatott , megkoszonném... :hail: :love:

Szerintem egész egyszerűen csinálsz gyámántot a gyémánt ércből azt fogod ráhúzod az ékszerre és máris van foglalatod, majd a fejlesztéshez is olvasztatsz ércet és mint egy követ belerakod (gondolom az se mindíg sikerül... ) Ez csak az én véleményem, lehet butaságot mondtam.

• :( na ami totál ki tud akasztani..... ha bányászni akkarok, és egy ideig bányászok is, pontok is nónek, de nem ad semmit :cursing: és egyszercsak eltúnik a ér..... úgy máskulonben azért is méreg, mert pont pár percel azelót eset az orom elé, és mégis ures..... X(

• Körülbelül hány pontot javasolsz, és mennyiért? Kicsit van kevesebb, mint 2900 pont, talán elviszem a 3000ig, mert mégis jobban néz ki, esetleg kapósabb is... Erkölcs ruha+6 vagy +7-re gyűjtök, jól jönne a finom yangocska.

Ennek nincs igazán fix értéke, próbálgatni kell...a 3000 jó ötlet, aztán adnak amennyit adnak, akár 1-2 milliót is megpróbálhatsz, képtelen árakat is kifizetnek bizonyos értékesnek vélt dolgokért..sőt néha akkor tartják a legtöbbre, ha sokba kerül:D

(Aztán ne engem akassz fel, ha azóta mégis működik a fejlesztett csákány:P)

• Még egy kérdés: Egyáltalán van vki akinek van +1-nél nagyobb csákánya? :D Mert elég laasan lép szintet...

Isten666-nak van (kékeknél van).

• Ennek nincs igazán fix értéke, próbálgatni kell...a 3000 jó ötlet, aztán adnak amennyit adnak, akár 1-2 milliót is megpróbálhatsz, képtelen árakat is kifizetnek bizonyos értékesnek vélt dolgokért..sőt néha akkor tartják a legtöbbre, ha sokba kerül:D

(Aztán ne engem akassz fel, ha azóta mégis működik a fejlesztett csákány:P)

2 millió eszembe se jutott, már az 1 milkát is képtelenségnek éreztem. :D Igazán fel tudod deríteni az ember napját, már keresgélem a hozzászólásaid, mert vagy jótanács, vagy félóra röhögés vár benne. Mellesleg é-hél-je-hen a bányászat, sallalla!

Mostanság az első pár csákányütésnél fordul elő, hogy a következő menet elindításakor azzal kezdi, hogy "A bányászat befejeződött." Pár lépés és újrakezdés megoldja a gondot, de mi lehet ilyenkor a gond? Az előző menetről már kiírta, hogy "bányászat nem sikerült" vagy "érc kapott".

Az akasztásról lemondok, de idézek Druon Vaskirály című kötetéből :D :
    "kerékbe töretik, elevenen megnyúzatik, kih3r3'ltetik, lefejeztetik és felakasztatik"

Mivel az ítéletet a kihirdetés sorrendjében hajtják végre, láthatod, az akasztás már igazán nem zavarna akkor sem, ha esetleg mégse tudnék ellenállni. :P

• :P "A bányászat befejeződött." , lehet hogy elmuzdult a karaktered/akkár lag miat, akkár te mozdítotad az egeret...../ ez nekem is elófordul...... ami még szuper, mikkor veled egyut bányászik más játékos, csak azt látod hogy rángatózik a feje felet a csákány, nem uti meg az ércet , de a érc ki van bányászva :D /tudom hogy csak az én szemszogemból néz ki így, de vicces....... :P /...... :love:

• Az ércet 0-val szedem fel, a bányán kívül másra nem kattintok, arra is biztos, hogy csak egyszer, csak a lovam mozog ilyenkor. Általában nekiáll legelészni az ércet, nehogy bányászhassak, szaporán kiváltva a "Kolbász, sicc!" című hőskölteményt és kevésbé zengzetes társait.
    Vannak még ötletek, hogy a lovak mért szeretik az érceket ennyire? :D Valaki szerint a vashiányukat kezelik ilyenkor, de pl. az ébenfánál Kolbász különösen alattomos.