Bányászat

• :P gondoltam itt leírhatnák a tapasztalatainkat, mivel találkozunk ércek kibányászásánál. Azért jutot eszembe, mert ugye kohók még nincsenek/bár nem tudom a pegaszuson már nem e készul/, de van érc ami kell a kovácsnak és van ami csak majd a kohókba lesznek jók. A piacon láttam minden féle árat, olyan ércet is amelyik sok ideig csak a helyet foglalja ,de haszon nincs belóle.......

;) tehátBányászat kell hozzá legaláb lvl 30, kell 1 db csákány/ kapható Deobatnál a map2 80000 yangért, van a piacon is , de ha ott veszitek és drágáb 80000 yangnál, csak akkor éri meg ha már van pontja, vagy a szintje +1 //bár ki tudja van e már a játékban olyan/// / kozelebit itt lehet olvasni Játék Kezdő kérdések , na és sok sok turelem.....

érdemes befejezni a bányászatot még ha azt is írta hogy sikertelen a bányászat, mert a pontok a csákányon akkor is nónek ..... és 1 sikeres bányászatra kell bizony cca 6-7 sikertelen is. Persze van olyan is hogy nem bányászol ki semmit, mert már elóted bányásztak, csak nem fejezték be..... így érc már nem, csak kó maradt. Nekem tortént már olyan is, hogy megtalláltam az ércet , eló húztam a csákányt..... ;( és egyszere nem volt már elótem semmi 8| . A legbiztosab addig bányászni, amíg már nincs semmi amibe a csákányunkat bele vághatnánk, így tudjuk hogy már ott nincs érc.

Addig amíg nincs kohó, addig csak olyan érceket érdemes bányászni, amelyek kuldihez kellenek a kovácsnak..... a kereskedó csak 1000 yangot add 100 db-ért az meg nem éri meg az idót és fáratságot. tehát csak gyémántot , aranyat, ezustot, ébenfát,rezet, kagylót , kristály ércet érdemes kibányászni
    Ezek egy 32,33 lvl es kovács kuldihez kellenek a kristály ércen kívul ,az 53 lvl es yonah kuldihez kell

Arany, ezust,gyémánt, réz,ébenfa található a map1, map2 .... aranyat találtam sárkányvolgyben és a sivatagban is. A kagylót orkfoldon találtam , de a wiki szerint minden semleges teruleten meglehet találni. A map1 és map2 találkoztam még megkovesedet fával. Orkfoldon jádéércel. A sivatagban fehéraranyal. de van még istenókonyeiérc, kvarczkristályérc ezeket még csak piacon látam.
    Ha map1 vagy orkfoldon találunk ércet, onnét ki lehet bányászni 200, vagy tobb darabot is /persze turelem kell hozzá és idó/, map2 már kevesbett . Volt úgy hogy csak 10 db bányásztam ki , 10-20 bányászásal/annyi pontal javult a csákányom/.....

:P tehát egyenlóre csak mint pihentetó hobbi ajánlatos , meg annak aki szeret kísérletezni..... az ércekre még nincs nagy kereslet......

de mivel a fejlesztése akkár a csákánynak, akár a bányászat képeségének hoszadalmas, itt ott érdemes bányászgatni....

;) érdekelne másnak aki bányászik/itt ott találkozok bányászokal/milyenek a tapasztalatai.....
    :missilelauncher: nem ajánlatos a bányászat annak aki gyorsan akkar meggazdagodni és minnél elóbb lvl 60 lenni...... :lol:

• Én eff. ha bányászni kell mindig a jégföldre vagy seuroung völgy ill a bakra ter. re szoktam menni mert oda nem jár annyi ember mint mondjuk map1-re

• Én eff. ha bányászni kell mindig a jégföldre vagy seuroung völgy ill a bakra ter. re szoktam menni mert oda nem jár annyi ember mint mondjuk map1-re

lehet hogy csak az idópontól fug, de nekem egyszerúb a map1 , mint bakra. a sárkány volgy nyugis.... hm, jégfoldon még nem voltam....ja és bányásztam már a sotétség templomában is... gyémántot 210 db :thumbsup::love:

• kvarc ércet én a templomban találtam

• Igen, kvarcz érc a templomban volt nekem is.Jó darabot ki lehet belőle venni.(Nekem 160 volt...)
    Én pl. mindent kibányászok, elrakom a raktárba az értékesebbet, "gyengébb fajtát" eladom...(minden ami útba van hozzám jön.)

• én is azt csinálom, egy karakter majd csak az ilyen ércre lesz fent tarva..../ :D na akkor még megyek szétnézni a templomba, kvarc ércem még nem volt...../

én is kibányászok mindent, fólek azért, mert nó a csákányom száma......és kíváncsi is vagyok menyi jon ki az érból :P

• Legjobb bányahelyek dark temple és iceland :P icelandon a jobb oldali zug tele van mind1k ch meg persze 65-s kövekkel is :) dark temple pedig 1-2 szint ahol gyakori ezeket pedig vigyétek ovlasztani :)

Elég 1 olvasztó is (ahogy néztem magyaron nincs mind1knek külön olvasztó akkor olvasszátok pl :ében fába mindenfélét )

Jó pénzszerzési mód :P

Üdv
    Beni

• benass ezzel csak egy a gond..nincs koho még senkinek..

te UK-n játszol vagy HU-n is?

• Pedig én láttam Pegasuson Diamondot ..... :P akkor nem tudom az hogy került oda valahol csak olvasztotta az illető

S ha van diamond olvasztó abba belemehet a többi érc is és így nem kell mászkálnod igaz nem akkora eséllyel csinálja a diamond olvasztó az ébenfát mint az ébenfa olvasztó az ébenfát ..... de van amikor bejön , mindenesetre amíg nincs több ovlasztó marad ez a módszer (sajnos)

Ui: De nem tudom mennyi olvasztó van Pegán és a másik 2 serveren (gondolom nem sok)

Mester:
    Uk Server:Lvl 65 Warior Body
    Guild.ScarCity (TOP 40-S)

Uk serveren játszok de játszottam magyaron is, sok karit vittem kb 1 éve játszok szóval értek valamicskét a játékhoz :)

• :P benas ha van kohó ,akkor még csak a pegán, bár nem tudom hogy múkodik e, vagy csak épul......... természetesen mihelyt lehet olvasztjuk az ércet. Na de drácón még várnuk kelll ........ :love:

• nemtudom melyik szinten de van aszem küldi ami ad gyémántot de valamelyik nap szétnézek a birodalmak között hátha találok kohot végül is ha nálunk van céhkovács máshol lehet koho

• Igen valameik missio ad diamondot (így lehet tévedtem) De ha van 1 féle olvasztó abba pakolhatsz mindent diamondot 10k-ért de elenséges országokba vagyis külfödieknek 20k-ért ovlaszt... :) De abba jó minden a többihez meg kő +0 +1 +2 +6k yang(ez külföldön lehet 10k de lehet tévedek)

Üdv
    Beni

Ui:Szóval 1 olvasztóba mehet minden csak nem lesz akkora esélye :) mint már írtam :P

• ;( na a Sotét úrnó /biztos nem úr :thumbdown: / nem szeret engem, mindig megmutatja az ércet a templomába, de nem tudom kibányászni,..... mert volt nincs, vagy nincs benne semmi..... eddig csak egyszer engedet gyémántot banyászni, de ez az igazi élethez képest bizony sok van és bárhol Jinóba/nekem is van sok/... :cursing::love:

edit aug.16 : kagyló ércet találtam a sivatagban is..... :thumbup:

edit szept.5 érdekes a hídon volt egy ér, persze kibányásztam.... és majdnem 300 db arany volt benne. enyi nem volt edig egyik foldi érbe se :P:love:

Edited 2 times, last by Meotis ().

• nah most már a draco-n is van kohó a sárgáknál, az ércek iránti kereslet is eléggé megnőtt:) Már+1-re húztam a csákányom, és 7-es a bányászati szakim, szóval alakul:) Sokan bányászgatnak, de komolyan csak kevesen csinálják:) Mondjuk kell is hozzá türelem:) A horgászbotnál ha a javítás nem sikerül akkor visszaesik egy szintet a bot, szerintem a cskénynál is így van:)

• nah most már a draco-n is van kohó a sárgáknál, az ércek iránti kereslet is eléggé megnőtt:) Már+1-re húztam a csákányom, és 7-es a bányászati szakim, szóval alakul:) Sokan bányászgatnak, de komolyan csak kevesen csinálják:) Mondjuk kell is hozzá türelem:) A horgászbotnál ha a javítás nem sikerül akkor visszaesik egy szintet a bot, szerintem a cskénynál is így van:)

szerencsére kevesen ,mert akkor az érc ereken is veszekednénk.... na én azt várom mikkor lesz a jinoba is kohó,igaz sokan elmennek chunjoba is, de az ércet inkáb ott veszik..... nálunk jinoba még csak a ébenfa és a gyongykagyló a kelendó nagyon...... a ezust, arany is még megy , a drágakó ritkán,úgy látszik abból van a legtob .......a istenó konye, fehérarany, kvarc, kristály , jádé az nem , nem megy ..... hát várunk.Ja ez tetszet nagyon/sok is volt benne majdnem 300 db/.... http://kepfeltoltes.hu/view/09…_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• nekem elmegy minden:) De én is várom a kohót(kohókat) jinnoban:)

• Jó napot!

Láttam sokan írnak ehez a témához. énis hozzászólok....

a bányászatba az a rossz hogy nem mindig sikerül. valamikor 15 perc mire 50-et szerez :( . Szerintem pazarlás 80 k fizetni a csákányért azért, mert 1100 yangos érceket bányásszunk....baromság(kivéve ha bányászkönyvel van fejlesztve). Valaki azért veszi meg mert a bányászat olyan jól néz ki...ne csináljátok. elöbb olvassatok róla könyvet. Akkor több sikerrel jártok, és gyorsabban.

Skatermahn

• Sziasztok

Hát én azért azt nem mondanám hogy nem éri meg!
    Az érc ingyen van csak a csákányt kell 1* megvenni!
    Mivel pegazuson épülnek sorba a kohók ezért egyre többen kövezik az ékszereiket ami persze nem végleges mert idővel kimegy belőle a kő (6-12-24 óra)
    és akkor újra kell ércezni.......!
    Mivel elég sok ember használja már az érceket megnőtt a kereslet!!
    És amit keresnek annak általában ára is van!!

Sziasztok

• Hy!

Értelek KatonaT!
    De azért azt nézd meg hogy mennyi idő mire kibányásznak egy ércet normálisan!
    Ezért mondom annak aki elérte a lvl30-t hogy ne vegyen rohamtempóba csákányt elég lvl45 is.

Válaszolj!

Skatermahn

• De azért azt nézd meg hogy mennyi idő mire kibányásznak egy ércet normálisan!
    Ezért mondom annak aki elérte a lvl30-t hogy ne vegyen rohamtempóba csákányt elég lvl45 is.

Ez attól függ, XP kell jobban ,vagy yang...mikor mindenki felfogja, mire jók a kohók, olyan ára van 100 ébenfának, gyémántnak, stb (ez 5-10 perc "nem odafigyelős" munka), hogy 30-on semmiből nem élsz jobban, medálból sem.