gondoltam itt leírhatnák a tapasztalatainkat, mivel találkozunk ércek kibányászásánál. Azért jutot eszembe, mert ugye kohók még nincsenek/bár nem tudom a pegaszuson már nem e készul/, de van érc ami kell a kovácsnak és van ami csak majd a kohókba lesznek jók. A piacon láttam minden féle árat, olyan ércet is amelyik sok ideig csak a helyet foglalja ,de haszon nincs belóle.......
tehátBányászat kell hozzá legaláb lvl 30, kell 1 db csákány/ kapható Deobatnál a map2 80000 yangért, van a piacon is , de ha ott veszitek és drágáb 80000 yangnál, csak akkor éri meg ha már van pontja, vagy a szintje +1 //bár ki tudja van e már a játékban olyan/// / kozelebit itt lehet olvasni Játék Kezdő kérdések , na és sok sok turelem.....
érdemes befejezni a bányászatot még ha azt is írta hogy sikertelen a bányászat, mert a pontok a csákányon akkor is nónek ..... és 1 sikeres bányászatra kell bizony cca 6-7 sikertelen is. Persze van olyan is hogy nem bányászol ki semmit, mert már elóted bányásztak, csak nem fejezték be..... így érc már nem, csak kó maradt. Nekem tortént már olyan is, hogy megtalláltam az ércet , eló húztam a csákányt.....
és egyszere nem volt már elótem semmi
. A legbiztosab addig bányászni, amíg már nincs semmi amibe a csákányunkat bele vághatnánk, így tudjuk hogy már ott nincs érc.
Addig amíg nincs kohó, addig csak olyan érceket érdemes bányászni, amelyek kuldihez kellenek a kovácsnak..... a kereskedó csak 1000 yangot add 100 db-ért az meg nem éri meg az idót és fáratságot. tehát csak gyémántot , aranyat, ezustot, ébenfát,rezet, kagylót , kristály ércet érdemes kibányászni
Ezek egy 32,33 lvl es kovács kuldihez kellenek a kristály ércen kívul ,az 53 lvl es yonah kuldihez kell
Arany, ezust,gyémánt, réz,ébenfa található a map1, map2 .... aranyat találtam sárkányvolgyben és a sivatagban is. A kagylót orkfoldon találtam , de a wiki szerint minden semleges teruleten meglehet találni. A map1 és map2 találkoztam még megkovesedet fával. Orkfoldon jádéércel. A sivatagban fehéraranyal. de van még istenókonyeiérc, kvarczkristályérc ezeket még csak piacon látam.
Ha map1 vagy orkfoldon találunk ércet, onnét ki lehet bányászni 200, vagy tobb darabot is /persze turelem kell hozzá és idó/, map2 már kevesbett . Volt úgy hogy csak 10 db bányásztam ki , 10-20 bányászásal/annyi pontal javult a csákányom/.....
tehát egyenlóre csak mint pihentetó hobbi ajánlatos , meg annak aki szeret kísérletezni..... az ércekre még nincs nagy kereslet......
de mivel a fejlesztése akkár a csákánynak, akár a bányászat képeségének hoszadalmas, itt ott érdemes bányászgatni....
érdekelne másnak aki bányászik/itt ott találkozok bányászokal/milyenek a tapasztalatai.....
nem ajánlatos a bányászat annak aki gyorsan akkar meggazdagodni és minnél elóbb lvl 60 lenni......