Metin 2 config.exe nem működik, felbontást nem tudok állítani

• Helló!

Van egy asztali gépem, meg egy laptopom. Mindkettő kijelzője 144hz-s. A laptopon a config.exe-ben bármint be tudok állítani és működik. Az asztali gépen azt írja miután leokéznám hogy hibás paraméter. A metin2.cfg-ben is átírtam dolgokat, ott működött minden (pl. árnyékot átírtam magasra, és az is lett) kivéve a felbontás. Próbáltam már rendszergazdaként futtatni mindent, átírni a frekvenciát 120-ra, 144-re, 60-ra. Azonban mikor megnyitom a játékot a felbontást mindig vissza rakja egy fix számra (valami 1500x800 pontosan nem emlékszem).

Szóval nem tudom megváltoztatni a felbontást. És a többi beállítást is csak a metin2.cfg-be tudom változtatni, mert ha a config.exe-vel próbálnám, akkor nem menti el. :fie:

Köszi a segítséget előre is!

• Minden paraméternél van valami? (egyik sem lehet üresen) Frekvencia és gamma szokott néha "szám" nélkül lenni.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Minden paraméternél van valami? (egyik sem lehet üresen) Frekvencia és gamma szokott néha "szám" nélkül lenni.

A frekvenciánál valamiért nincs semmi, akkor sem ha átírom a metin2.cfg-ben... És nem is lehet kiválasztani semmit.

• Szükségmegoldásként megteheted, hogy a laptopodon beállítod az asztali gépre szánt beállításokat, majd átmásolod a config fájlt.

Persze ez az alap problémát nem hárítja el, de legalább normális felbontásban játszhatsz.

Aztán amint lesz rá kapacitásom, keresek egy barátságosabb megoldást.

• Hasonló Problémám lenne nekem is, beállítom a felbontást, kilépés után mégis 800x600 ra rakja vissza (észre vételem szerint nem is változtat rajta ). . Próbáltam át írni,,újra telepíteni nem oldotta meg a problémát. Valami ötlet? Előre is köszönöm :)

• Ha elindítod a játékot, akkor az ablakméret akkora is?

Mert nem elindított kliensnél, nekem is 800x600-at ír, de mégsem akkorába indítja.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• dreamy

Added the Label Játék
  • Sziasztok!

Én ma szembesültem ezzel a problémával, az eddigi laptopomon gyönyörű volt a kép, az újon meg kritikán aluli. Mintha a tíz évvel ezelőtti játékom látnám. Nem állítja át a felbontást akármit csinálok. FullHD felbontású gépen akkora pixelek, mint az öklöm.

Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban?

A kliensnél folyamatosan jelzi a hibajavítás lehetőségét, fel is megy 99%ra, aztán ottragad, nem csinál semmit. Már 3x újraraktam kliensestől játékostól.....:fie:

• Sziasztok . Olyan problémám lenne, hogy ha belepek a configba nem tudom lerakni window mode ba a játékot. Mert a frekvencia üresen van de nem is tudok allitani rajta mert ha lenyitom azt a fület csak egy üres mező van ott találkozott már esetleg ezzel a problémával valaki?

Témákat összevontam. Dreamy

Név: X Szint: 92 Szerver: Pegasus Aura: P Vágás: P Forgó P Mámor: G1 szági: P

• 1. Próbáld ki az összes felbontást. Van akinél ez oldotta meg.

vagy

2. a metin2 mappában nyisd meg a metin2.cfg-t és a FREQUENCY sorába írd be hogy 60.

3. Ha ez után sem, akkor írj itt, és beteszek egy cfg-t ide, lehet, hogy akkor valamelyik sor hiányzik a cfg-ből

Edit:

újabb megoldás: telepítsd újra a játékot, és még mielőtt elindítanád először, másold be a kapott cfg-t, majd ez után indítsd a játékot.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Frissítés után csak ablak módban nyitja meg a játékot, configban teljes képernyő van beállítva, de semmit nem engedne változtatni, frekvencia nem él, "A paraméter nem megfelelő". 3x telepítettem újra, gépet újraindítottam, leállítottam, újraindítottam...

• A rendkívüli javítás óta működik? (aminek egy fél órája lett vége)

veremko1  Takezo

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• frissítés után az egész játék akadozik mindegyik ch szinte mozdulni alig lehet!!!! :/

Mod megjegyzés:

Megkérlek ne offolj! Ez a téma nem erről szól! Köszönöm!

Dreamy

• Szia dreamy, visszatért a teljes képernyő, de: éjszakai mód bekapcsolt, nem konfigurálható freki továbbra sincs. (Most tudtam ránézni)

Ahhoz képest, h kiskarikkal ma tudtam volna petet húzni, háááát...még holnap lesz talán időm. pokolisrac92 bejegyzése után meg sem próbálom erdőt.

• freki továbbra sincs

A fentebb leírt módokat próbáltad? Mert ugye 2 rendkívüli karbantartás volt, és te a kettő közt írtál.

Ha nem megy sehogy, akkor majd írj egy pm-et megpróbálok küldeni egy config fájlt.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍