Sziasztok!
Egy újabb gyöngyszem! Annyiban fejlődnek már ezek a botok, hogy ha közel mész hozzájuk, akkor automatikusan kilépnek. Nem semmi... ![]()
Magyarország
CH3 - Map 2 - Kékek.
Sziasztok!
Egy újabb gyöngyszem! Annyiban fejlődnek már ezek a botok, hogy ha közel mész hozzájuk, akkor automatikusan kilépnek. Nem semmi... ![]()
Magyarország
CH3 - Map 2 - Kékek.
Üdv. Szeretném jelezni, hogy már pár napja templomban Ch2-4-5 ön be vannak állítva kék karakterek fejlődésre bot álltal. Úgy ütik a mobot, hogy hozzá sem érnek , köpihack is aktív. Leöltük párszor, de ugyanott újraindul. Van hogy közelében sincs a mobnak és behal mind a 4 tagja egy csoportnak. Az eseményrő rövid videót készítettem, a közösben többen jelezték, de válasz nem jött rá. Discordon probáltam kapcsolatba lépni valakivel, de nem ártam sikerrel. Remélem, hogy bejegyzésem célba ér. Köszönöm. https://youtu.be/JuQakfoQb6I
Az eseményrő rövid videót készítettem
Ne haragudj, de ez a videó eléggé kifogásolgató.
Legközelebb inkább írjátok fel a pontos neveket, mert nézhetetlen, olvashatatlan.
Discordon pedig, mint mások is, nyugodtan betehetitek a képeket, HA olvasható, látható a botok neve!!!
(mondjuk nem láttunk téged fenn, legalábbis ilyen névvel)
Nem kell keresni senkit, előbb-utóbb Sirmium vagy Dalvin úgyis meglátja.
De az ilyen minőségű videókkal nem tudnak mit kezdeni.
Pár hozzászólással feljebb pedig leírtam:
Display MoreKedves Játékosok!
Amennyiben a jegyrendszerben (vagy ide, vagy a discordra) ilyen témában tesztek képet, megkérünk benneteket, hogy az jól látható-olvasható legyen.
A PrtScr gomb lenyomásával a játék ment képernyőképet (játék mappa/screenshots), ha lehetséges ne elmosódott telefonos és egyéb kiolvashatatlan képeket tegyetek közzé.
Ebben az esetben ha a PrtScr gomb lenyomásával készítesz képet, és azt pl Paint programba beteszed, és kivágod belőle a lényeget az is jó, csak jól olvasható legyen.
Más egyéb jelentésekben csak a hivatalos formát fogadják el:
Itt egy lista a képernyőkép-készítés követelményeiről:
Legyen látható a saját karakter neve és szintje (a karakter feje felett) a képernyőképen
A hívó (zöld) chat legalább 4 sora legyen látható a képernyőképen
A karakter leltára legyen látható a képernyőképen
A képernyőképen legyen látható a beszélgetés legnagyobb része (ha lehetséges, a teljes beszélgetés)
Legyen látható a Mini térkép, a szervernév és a csatorna
A jegybe bele kell írni a képernyőkép készítés pontos időpontját és dátumát
A képernyőkép semmilyen körülmények között sem módosítható (nem lehet benne aláhúzás, képrészlet kivágása stb.)
A követelményeknek nem megfelelő képernyőképek azonnali elutasításra kerülnek. Hamis képernyőkép beküldése a beküldő felhasználó felfüggesztését eredményezi.
Sziasztok!
Újabb szépséget hoztam. Magyarország - ch2 - map2. Végül is csoda már, hogy nem másik a mapon lévő mobok halnak meg, olyan messze "elér a hack".
Sziasztok!
Újabb szépséget hoztam. Magyarország - ch2 - map2. Végül is csoda már, hogy nem másik a mapon lévő mobok halnak meg, olyan messze "elér a hack".
Igen, szörnykártyás küldinél főleg elviselhetetlen, ugyanis minden mob egyszerre hal, sok esetben esélyünk sincs miattuk. A másik, hogy egyre több a makrot használó farmos eventeken, sokszor ugyanaz a játékos könnyedén halad több karakterrel egyszerre.
Megkérlek ne offolj, ez a téma nem kibeszélő. Amennyiben a témáról beszélgetni szeretnétek az Általános fórumrészben nyithatsz neki témát.
Köszönöm!
Dreamy
Sziasztok!
Orkoknál templomban a felső szinten minden ch-n botok ütnek.
Kedves Mindenki!
Az ilyen jelzéseknél nem árt ha:
szervert is írsz, ch-val, térképpel
karakternevet (esetleg teszel be róla egy képet)
koordinátát
Megkérünk benneteket, egy picit pontosabb információkat tegyetek közzé, a fenti idézett hozzászólásnak megfelelően.
Köszönjük!
Sziasztok!
Magyarország, ch4, sárgák. 341,216 név: carloxx
nézéssel öli a mobokat és teleportál
ch6 ork templom NsaneJo 59es harcos körül halnak a mobok, ugyanitt srhsisghfi 60as harcos szintugy.
Gyakorlatilag Polyphemos összes ch-ja orkon és sivin is csurig van velük olyan szinten hogy kb mob sincs a mappon. Neveket kigyüjteni gyakorlatilag fizikai képtelenség olyan sok van
Sd1-ben hátast használó botok vannak-- CH6-combolo névvel, CH4--hoholhol,CH5--jantez, CH3--mndalina,, CH2-sekseniki,
yncar ch1 magyarország szerveren bariba csal
Bot
Szerver: Magyarország
CH1 sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)
neve: 123ad123asd
CH2 sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)
neve: v12313ad123
CH6 sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)
Néhány napja is jelentettem, eltüntették utána kb. 2 óra múlva újra ott volt, persze más néven.
Elég macerás ezt állandóan csinálni, mert sok időt ezzel töltök és nem játékkal.
Tudom, hogy én könnyen beszélek de tenni kéne valamit nem?
Hozzászólásokat összevontam. Dreamy
Helló!
Azért még egyszer megpróbálom.
Bot
Szerver: Magyarország
Térkép: Sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)
CH1 123ad123asd
CH3 vnakjl34awfd
CH4 hga32ad
CH5 v12313ad123
Hozzászólásokat ismét összevontam.
Elég egyszer jelezned ugyanazt.
Dreamy
Helló!
Bot jelentés:
Magyarország szerver, Szellemerdő (pontosabbat nem tudok bejárják az egészet)
CH2 makarna
CH3 bayramlik
CH5 bakir0
CH6 eldivenli, payrom (2 bot)
Döbbenetes mennyiségű csaló lepte el a piros birodalmat, azon belül is MAP1-MAP2. Van olyan CH, ahol egyszerre nem csak 1, hanem 3-4 csaló munkálkodik...
Csalók Magyarország szerver, Piros birodalom, MAP2 területén:
CH1: Seneja (koordináta: 216;193)
CH2: 1nhanme, sedato, Senjea, ASyVeGze (koordináta mind: 187;233)
CH3: BelkyBaco (koordináta: 175;250)
CH4: Brkera, PArako (koordináta mind: 177;238)
CH5: AdElikany, Nyetko, Sapkouno (koordináta mind: 194;205)
CH6: bunyoo (koordináta: 471;612)
Bot jelentés:
Magyarország szerver, Szellemerdő (sohani kaputól a vöröserdei kapuig)
CH2 beko006
CH3 beko05
CH4 beko03
Napi botjelentés
Yongbi sivatag:
CH1: -
CH2: -
CH3: StajgnxfNazi (koordináta: 344;985)
CH4: -
CH5: OcakyiniIni (koordináta: 277;749)
CH6: GoceBapgnim (koordináta: 287;746)
Hwang templom:
CH1: P1narkJa (koordináta: 915;170) és Seneja (koordináta: 911;857)
CH2: ASyVeGze (koordináta: 943;850) és Senjea (koordináta: 912;634) és 1nhanme (koordináta: 912;166)
CH3: Pokaaser (koordináta: 915;129) és BelkyBaco (koordináta: 910;883)
CH4: PArako (koordináta: 906;848) és Brkera (koordináta: 910;607) és Vermejea (koordináta: 910;177)
CH5: PArasze (koordináta: 920;100) és Sapkouno (koordináta: 910;604) és Nyetko (koordináta: 911;831)
CH6: AMujeke (koordináta: 910;838) és Zamaklea (koordináta: 917;173)
A csalók Magyarország szerveren tevékenykednek.