Hackerek, spambotok jelentése

• Sziasztok!

Egy újabb gyöngyszem! Annyiban fejlődnek már ezek a botok, hogy ha közel mész hozzájuk, akkor automatikusan kilépnek. Nem semmi... :dead:

Magyarország

CH3 - Map 2 - Kékek.

http://kepkezelo.com/images/lgru0mt93hx27dn3hda7.png

Szint: 55 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G1

Szint: 95 Kaszt: Sura Skillek: Penge P, Elv. vért P, Félelem P

Szint: 75 Kaszt: Sámi Skillek: Áldás P, S. segítség P, Visszaverés P

• Üdv. Szeretném jelezni, hogy már pár napja templomban Ch2-4-5 ön be vannak állítva kék karakterek fejlődésre bot álltal. Úgy ütik a mobot, hogy hozzá sem érnek , köpihack is aktív. Leöltük párszor, de ugyanott újraindul. Van hogy közelében sincs a mobnak és behal mind a 4 tagja egy csoportnak. Az eseményrő rövid videót készítettem, a közösben többen jelezték, de válasz nem jött rá. Discordon probáltam kapcsolatba lépni valakivel, de nem ártam sikerrel. Remélem, hogy bejegyzésem célba ér. Köszönöm. https://youtu.be/JuQakfoQb6I

• Az eseményrő rövid videót készítettem

Ne haragudj, de ez a videó eléggé kifogásolgató.

Legközelebb inkább írjátok fel a pontos neveket, mert nézhetetlen, olvashatatlan.

Discordon pedig, mint mások is, nyugodtan betehetitek a képeket, HA olvasható, látható a botok neve!!!

(mondjuk nem láttunk téged fenn, legalábbis ilyen névvel)

Nem kell keresni senkit, előbb-utóbb Sirmium vagy Dalvin úgyis meglátja.

De az ilyen minőségű videókkal nem tudnak mit kezdeni.

Pár hozzászólással feljebb pedig leírtam:

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Sziasztok!

Újabb szépséget hoztam. Magyarország - ch2 - map2. Végül is csoda már, hogy nem másik a mapon lévő mobok halnak meg, olyan messze "elér a hack".

http://kepkezelo.com/images/c4t7e47iqk4fsawydyz9.png

Szint: 55 Kaszt: Harcos Skillek: Aura: P Mámor G1

Szint: 95 Kaszt: Sura Skillek: Penge P, Elv. vért P, Félelem P

Szint: 75 Kaszt: Sámi Skillek: Áldás P, S. segítség P, Visszaverés P

• Sziasztok!

Újabb szépséget hoztam. Magyarország - ch2 - map2. Végül is csoda már, hogy nem másik a mapon lévő mobok halnak meg, olyan messze "elér a hack".

http://kepkezelo.com/images/c4t7e47iqk4fsawydyz9.png

Igen, szörnykártyás küldinél főleg elviselhetetlen, ugyanis minden mob egyszerre hal, sok esetben esélyünk sincs miattuk. A másik, hogy egyre több a makrot használó farmos eventeken, sokszor ugyanaz a játékos könnyedén halad több karakterrel egyszerre.

Megkérlek ne offolj, ez a téma nem kibeszélő. Amennyiben a témáról beszélgetni szeretnétek az Általános fórumrészben nyithatsz neki témát.

Köszönöm!

Dreamy

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• Sziasztok! Magyarország szerveren az összes ch-n SD2-ben botok ölik a mobokat, kilóméterekről, alap cuccokban, persze falon át is szaladgálnak, meg minden jót művelnek amire én képtelen vagyok. :) Szeretnék fejlődni, meg gondolom még sokan páran, de képtelenség tőlük.

• Kedves Mindenki!

Az ilyen jelzéseknél nem árt ha:

szervert is írsz, ch-val, térképpel
    karakternevet (esetleg teszel be róla egy képet)
    koordinátát

Megkérünk benneteket, egy picit pontosabb információkat tegyetek közzé, a fenti idézett hozzászólásnak megfelelően.

Köszönjük!

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Gyakorlatilag Polyphemos összes ch-ja orkon és sivin is csurig van velük olyan szinten hogy kb mob sincs a mappon. Neveket kigyüjteni gyakorlatilag fizikai képtelenség olyan sok van

• Hackerek, spambotok jelentése

Rayquaza kérlek olvasd el a fentebbi leíírást. Köszi :)

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Bot

Szerver: Magyarország

CH1 sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)

neve: 123ad123asd

CH2 sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)

neve: v12313ad123

CH6 sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)

neve: hga23ad

Néhány napja is jelentettem, eltüntették utána kb. 2 óra múlva újra ott volt, persze más néven.

Elég macerás ezt állandóan csinálni, mert sok időt ezzel töltök és nem játékkal.

Tudom, hogy én könnyen beszélek de tenni kéne valamit nem?

Hozzászólásokat összevontam. Dreamy

Helló!

Azért még egyszer megpróbálom.

Bot

Szerver: Magyarország

Térkép: Sohan (szellemerdőbe vezető kapu környéke)

CH1 123ad123asd

CH3 vnakjl34awfd

CH4 hga32ad

CH5 v12313ad123

Hozzászólásokat ismét összevontam.

Elég egyszer jelezned ugyanazt.

Dreamy

• Helló!

Bot jelentés:

Magyarország szerver, Szellemerdő (pontosabbat nem tudok bejárják az egészet)

CH2 makarna

CH3 bayramlik

CH5 bakir0

CH6 eldivenli, payrom (2 bot)

• Döbbenetes mennyiségű csaló lepte el a piros birodalmat, azon belül is MAP1-MAP2. Van olyan CH, ahol egyszerre nem csak 1, hanem 3-4 csaló munkálkodik...

Csalók Magyarország szerver, Piros birodalom, MAP2 területén:

CH1: Seneja (koordináta: 216;193)

CH2: 1nhanme, sedato, Senjea, ASyVeGze (koordináta mind: 187;233)

CH3: BelkyBaco (koordináta: 175;250)

CH4: Brkera, PArako (koordináta mind: 177;238)

CH5: AdElikany, Nyetko, Sapkouno (koordináta mind: 194;205)

CH6: bunyoo (koordináta: 471;612)

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx:

• Napi botjelentés

Yongbi sivatag:

CH1: -

CH2: -

CH3: StajgnxfNazi (koordináta: 344;985)

CH4: -

CH5: OcakyiniIni (koordináta: 277;749)

CH6: GoceBapgnim (koordináta: 287;746)

Hwang templom:

CH1: P1narkJa (koordináta: 915;170) és Seneja (koordináta: 911;857)

CH2: ASyVeGze (koordináta: 943;850) és Senjea (koordináta: 912;634) és 1nhanme (koordináta: 912;166)

CH3: Pokaaser (koordináta: 915;129) és BelkyBaco (koordináta: 910;883)

CH4: PArako (koordináta: 906;848) és Brkera (koordináta: 910;607) és Vermejea (koordináta: 910;177)

CH5: PArasze (koordináta: 920;100) és Sapkouno (koordináta: 910;604) és Nyetko (koordináta: 911;831)

CH6: AMujeke (koordináta: 910;838) és Zamaklea (koordináta: 917;173)

A csalók Magyarország szerveren tevékenykednek.

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz."

HTLbUaQ.gif

Image by Lesirg:thx: