SMS SÉ töltés probléma

• Ha lehetne venni jó is lenne!

Figyelmeztetés! Ez így hozzászólás vadászat.

Dreamy

• Csak sms alapú inaktív, supportra én jeleztem de lassan lejár az 50%. Javulás nincs, illetve válasz sincs. Bár sokan kártyával fizetnek így ez lehet nem zavarja a fejeseket

• Nem igazán foglalkoznak ezek velünk :S de nem csak ebben a dologban hanem Gmek sem járnak fel ha baj van nem igazán törődnek dolgokkal supporton sem leírsz szabályzat sértési dolgokat képekkel igazolva és kapnak eggy ejnye bejnyét na de kérem szépen, tudtommal a rasszizmus és ezek kizárással járnak.

Off hozzászólás. Dreamy

• Határozottan *****.Pedig mivel valamiért nem sikerült a bankkártyás töltés,mondom akkor töltök sms-el annyit,hogy megvegyem azt az aura *****,ami jelen helyzetben dupla annyi pénzt jelentene a GF számlájára,de ha nem,hát nem.Csókoljátok meg a *****,minden emberével egyetemben,akit válaszra sem méltattok!

A bosszúságot megérti bárki, de attól a trágár és közönséges beszéd nem helyénvaló.

Trágár és közönséges tartalom törölve. Figyelmeztetve. Dreamy

• Naná!Ha kell,segítek belenyomni a fejüket a tiédbe is!Mi a ***** üzletpolitika ez,ahol jelentik hogy nem tudnak fizetni,de magas ívben ***** a vevőt?

Trágár tartalom törölve. Figyelmeztetés!

Témát zártam. Dreamy

• dreamy

Closed the thread.
  • Megkérdezhetem,hogy az sms SÉ-töltés hibáját,milyen jogon zártátok bármilyen válasz nélkül?Mi ez,cenzúra?Amiről nem tudunk,nem fáj?Sokan szeretnének ezen a módon tölteni.Esetleg diszkrimináció,mert nekik nincs bankkártyájuk?Reggel óta nyitott kérdés volt,még arra sem foghatjátok,hogy eldurvult a téma.Tehát?

Áthelyeztem. Figyelmeztetés! Dreamy

Ha egy téma zárásra kerül, az nem azt jelenti, hogy akkor bárhova irkálhatsz azzal kapcsolatban.

Semmiféle cenzúra nincsen, de a trágár és közönséges megnyilvánulásaid adtak okot arra, hogy a téma zárásra kerüljön.

Akinek a feladata, zárva is látja, a játékostársaid pedig a jelzést megtették a jegyrendszerben is.

Ha a témát olvastad volna, és nem csak a dühtől fűtve trágárkodsz, leírták, hogy volt akinek hozzád hasonlóan, a bankkártyás töltés sem ment.

A téma pedig tegnap óta megvan, nem reggel óta.
    Az illetékesek meg bizonyára majd reagálnak (akár a bezárt témába is), ha információjuk lesz.

• Idézet: "

A bosszúságot megérti bárki, de attól a trágár és közönséges beszéd nem helyénvaló.

Trágár és közönséges tartalom törölve. Figyelmeztetve. Dreamy"

Az helyénvaló,hogy a feltett kérdésre,semmilyen választ nem kap az ember?Semmilyen segítséget nem kap?Te mit szólnál,ha a boltban semmilyen segítséget nem kapnál,csak felszólítanának hogy fizess vagy távozz?Mert a metin2 egy bolt,és mi vagyunk a vevők.És mi marad a trágárságon kívül,ha semmit sem kap az ember?Vagy fizessünk a válaszokért is,ne csak a SÉ-ért?

Áthelyeztem. Figyelmeztetés! Dreamy

• A problémára Lengyelektől kapott válasz jegyben a következő:

A szolgáltatói oldalon bekövetkezett technikai változások miatt az SMS-fizetések 2021.01.01-ig nem lehetségesek.

• dreamy

Closed the thread.
  • Sziasztok! A OneBip-rendszerprobléma már korábban jelezve lett az illetékeseknek. Amint lesz infónk, mindenkit tájékoztatunk. Köszönjük a jelentéseket! A lengyel team által közölt adatokról nincs tudomásunk.

ub001.png

percu.jpg

facebook_icon_1.png