Ha próbálok valamit áthelyezni vagy egyberakni, "kérjük próbáld meg később" hibaüzenet jelenik meg. Gyakorlatilag semmilyen cselekvést nem enged. Szintén ez a helyzet a vegyeskereskedőnél való poti vásárlakor is. Csak a kliens újraindítás oldja meg a problémát......
Leltárban és vegyeskereskedőnél "kérjük próbáld meg később" hibaüzenet
-
- Játék
- emu795
- Closed
-
-
Ha próbálok valamit áthelyezni vagy egyberakni
Leltárban nem lehet pakolni cuccokat, "Kérjük várjon.." rendszerüzenet fogad...
Meg tudnátok mondani, hogy mielőtt a hiba jelentkezett pontosan mit csináltatok? Esetleg portolás, belépés valahova, vagy tárgylevétel karakterről?
Nálam is jelentkezett, először azt hittem, hogy a port miatt, de másodjára már nem volt gondom, és azóta se jött elő ez a leltár gond.
-
dreamy
Added the Label Játék -
dreamy
Changed the title of the thread from “bugos leltár” to “Leltárban és vegyeskereskedőnél "kérjük próbáld meg később" hibaüzenet”. -
Meg tudnátok mondani, hogy mielőtt a hiba jelentkezett pontosan mit csináltatok? Esetleg portolás, belépés valahova, vagy tárgylevétel karakterről?
Nálam is jelentkezett, először azt hittem, hogy a port miatt, de másodjára már nem volt gondom, és azóta se jött elő ez a leltár gond.
A leltárban a pakolás akkor állt elő, amikor beléptem meley barlangjába és elindítottam a csatát. Nem tudom ennek mennyi köze lehetett hozzá. Én úgy veszem észre ez a vegyesnél nem hiba, hanem "újítás". Ja és még a tárgyakat ha túl gyorsan pakolod egymásra, pl. áldás tekiket akkor is várakoztat, kiírja, Kérjük próbáld újra később..
Szerk.: a meleynek semmi köze hozzá, megpróbáltam most megint
-
Szerk.: a meleynek semmi köze hozzá, megpróbáltam most megint
A fura ebben, hogy nekem is meleyről igaz kijövet jelentkezett először, majd bemenet, de utána a kijövetelnél már nem volt gond.
Az, hogy várakoztat, de utána működik a dolog, az valószínűleg újítás lesz, de az, hogy a leltár használhatatlan lesz annak nem szabadna megtörténnie.
-
Nálam ma vegyeskerekedőnél meg dc ben előjött kari cseréztem de semmi változás nem volt.
-
Elvarázsolt erdőben ugyan ez volt a gond. Karakter csere után megoldódott. (Egy időre)
-
Zodiákus templomba való belépésnél sose tudok a leltárba pakolni portolás után, 10/10 alkalommal. Eddig a karakter csere megoldotta néhányszor.
-
Én az utolsó resi óta érzékelem ezt a hibát. Teljesen random hogy mikor melyik karinál jön elő. Az elején még egy sima karicsere megoldotta a problémát most már ki kell lépnem. Az is feltűnt hogy a rakiból eddig a jobb gombos kattolással simán kiszedte a cuccokat most kb. minden másodikat csak ezekre ismét kattolni kell. Az öltözéknék meg nem lehet rákattolni áthelyezni mert beremeg a képe azt más tárgynál nem tapasztaltam csak az öltözéknél.
Először azt hittem hogy csak szimplán lassítani akarja a játékot a GF de ez már azért túlzás lenne szóval inkább hibára gondoltam. Ha a raktárból történő tárgy kivétel a karakterre tudatosan lett lelassítva mint pl. a kereskedés megmagyarázná valaki hogy ennek mi lehet az oka? Miért lassítanak be ennyire mindent? A kilépés a kereskedés most meg már a tárgy mozgatás is tudatosan lassítva lesz, Remélem nem.
A boltból is eddig simán kikattingattam a potit most másodpercenként kb 1 tárgyat tudok kivenni, már persze ha enged vásárolni
Mert már az is csak kilépés-belépés után működik.Nem lehetne hogy a sok felesleges újítás variálás helyett végre egyszer rendbetegyék a metint, és egy stabil, bugmentes játékot kapjunk ?
-
Nem lehetne hogy a sok felesleges újítás variálás helyett végre egyszer rendbetegyék a metint, és egy stabil, bugmentes játékot kapjunk ?
Támogatom! Jah ez nem a javaslatok részleg?

Figyelmeztetve. Dreamy
-
Perculia
Closed the thread. -
Perculia
Moved the thread from forum Hibák; Hibajelentések to forum [Hibák/Hibajelentések].