Leltárban és vegyeskereskedőnél "kérjük próbáld meg később" hibaüzenet

• Ha próbálok valamit áthelyezni vagy egyberakni, "kérjük próbáld meg később" hibaüzenet jelenik meg. Gyakorlatilag semmilyen cselekvést nem enged. Szintén ez a helyzet a vegyeskereskedőnél való poti vásárlakor is. Csak a kliens újraindítás oldja meg a problémát......

• Ha próbálok valamit áthelyezni vagy egyberakni

Leltárban nem lehet pakolni cuccokat, "Kérjük várjon.." rendszerüzenet fogad...

Meg tudnátok mondani, hogy mielőtt a hiba jelentkezett pontosan mit csináltatok? Esetleg portolás, belépés valahova, vagy tárgylevétel karakterről?

Nálam is jelentkezett, először azt hittem, hogy a port miatt, de másodjára már nem volt gondom, és azóta se jött elő ez a leltár gond.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• dreamy

Added the Label Játék
  • dreamy

Changed the title of the thread from “bugos leltár” to “Leltárban és vegyeskereskedőnél "kérjük próbáld meg később" hibaüzenet”.
  • Meg tudnátok mondani, hogy mielőtt a hiba jelentkezett pontosan mit csináltatok? Esetleg portolás, belépés valahova, vagy tárgylevétel karakterről?

Nálam is jelentkezett, először azt hittem, hogy a port miatt, de másodjára már nem volt gondom, és azóta se jött elő ez a leltár gond.

A leltárban a pakolás akkor állt elő, amikor beléptem meley barlangjába és elindítottam a csatát. Nem tudom ennek mennyi köze lehetett hozzá. Én úgy veszem észre ez a vegyesnél nem hiba, hanem "újítás". Ja és még a tárgyakat ha túl gyorsan pakolod egymásra, pl. áldás tekiket akkor is várakoztat, kiírja, Kérjük próbáld újra később..

Szerk.: a meleynek semmi köze hozzá, megpróbáltam most megint

rB8KHTB.gif

Edited once, last by Keydoran ().

• Szerk.: a meleynek semmi köze hozzá, megpróbáltam most megint

A fura ebben, hogy nekem is meleyről igaz kijövet jelentkezett először, majd bemenet, de utána a kijövetelnél már nem volt gond.

Az, hogy várakoztat, de utána működik a dolog, az valószínűleg újítás lesz, de az, hogy a leltár használhatatlan lesz annak nem szabadna megtörténnie.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nálam ma vegyeskerekedőnél meg dc ben előjött kari cseréztem de semmi változás nem volt.

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Én az utolsó resi óta érzékelem ezt a hibát. Teljesen random hogy mikor melyik karinál jön elő. Az elején még egy sima karicsere megoldotta a problémát most már ki kell lépnem. Az is feltűnt hogy a rakiból eddig a jobb gombos kattolással simán kiszedte a cuccokat most kb. minden másodikat csak ezekre ismét kattolni kell. Az öltözéknék meg nem lehet rákattolni áthelyezni mert beremeg a képe azt más tárgynál nem tapasztaltam csak az öltözéknél.

Először azt hittem hogy csak szimplán lassítani akarja a játékot a GF de ez már azért túlzás lenne szóval inkább hibára gondoltam. Ha a raktárból történő tárgy kivétel a karakterre tudatosan lett lelassítva mint pl. a kereskedés megmagyarázná valaki hogy ennek mi lehet az oka? Miért lassítanak be ennyire mindent? A kilépés a kereskedés most meg már a tárgy mozgatás is tudatosan lassítva lesz, Remélem nem.

A boltból is eddig simán kikattingattam a potit most másodpercenként kb 1 tárgyat tudok kivenni, már persze ha enged vásárolni :) Mert már az is csak kilépés-belépés után működik.

Nem lehetne hogy a sok felesleges újítás variálás helyett végre egyszer rendbetegyék a metint, és egy stabil, bugmentes játékot kapjunk ?

• Perculia

Closed the thread.