📢 Ideiglenes szerverek kibeszélője 📢

• Végtelen akció az ideiglenes szervereken

A hír adott, itt lehet csevegni.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• A lélekrendezvény a normál szervereken is elérhető lesz, vagy csak az ideigleneseken?

Áthelyeztem. Dreamy

rB8KHTB.gif

• A hírben az van, hogy az ideiglenesen.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Pay2win, kellett már mint egy falat kenyér. Eközben a sárkány bugos már hetek óta, a runos bossok skilljei 2-3szorosan sebeznek ha úgy állsz alá/mellé/fölé és még sorolhatnám. Kérdésem az, hogy mi a "jutalom"? Vagy az csak X mennyiségű SÉ rendelés után derül ki?

• Persze, a prémium szerver nagyobb prioritást élvez, mint mondjuk a 20.5 verzió újragondolása és a vele keletkezett hibák javítása. Zodiákusban meg az élesztés nem működik... játszhatatlan ha egyedül vagy a pótkaraktereiddel..

rB8KHTB.gif

• Sziasztok lányok és srácok!

Hurrá ismét event szerver! Tavaly is annyira tetszett,remélem idén sem fogok csalódni!

Nekem decemberben időm mint a tenger. Lake idén lehetnénk 1 csapatban kevesebb lenne a konfliktus.

Üdv.: fincsi

• Mod megjegyzés:

4 hozzászólás nem ment le off nélkül.

Én megértem , ha problémátok van, de az alábbi dolgok nem ebbe a témába tartoznak:

a sárkány bugos már hetek óta

a runos bossok skilljei 2-3szorosan sebeznek

Zodiákusban meg az élesztés nem működik

Erre ott a hibajelentések rész, ahol ilyen jelzéseket egyáltalán nem látok.

Megkérlek benneteket, a hírről beszéljetek.

Például lehetne ötletelni, hogy vajon mi az a Battle Royale, vagy megéri-e ismét karácsonykor egy teljesen új dologba belevágni. Stb.

(Nyilván aki akarja megtalálja a neten, sajnos linkelni itt nem lehet, illetve én csak reklámnak minősülő helyen találtam erről infót.)

Szóval, mindennek megvan a helye, próbáljátok meg a gondjaitokat a megfelelő fórumrészbe leírni, és ne csak bele bármelyik témába, mert nektek így a könnyebb.

Köszi a megértést!

Természetesen, ha nem megy, az sem gond, akkor bezárjuk a kibeszélőt.

Dreamy

Smod

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Például lehetne ötletelni, hogy vajon mi az a Battle Royale

A battle royale egy videójáték-műfaj, amelyben a játékosnak túl kell élnie a támadásokat más játékosoktól, és lehetőleg utolsónak kell talpon maradnia a játékban. Mivel a játékmenet általában gyors, lehetőség van az újbóli próbálkozásra.

(Forrás: Wikipédia)

• Innen is meg lehet közelíteni, de maga a metines rendezvényre lennének szerintem kíváncsiak, hogy hogyan is működik majd.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Igazából a 2 dolog szorosan összefügg, de igazad van :) ne veszekedjünk ;)

Ami az event szervert illeti, alap ötletnek nem rossz, de tavaly pl sok konfliktust el lehetett volna kerülni azzal, ha konkrétan ÍRÁSOS formában le vannak tisztázva a játékszabályok. Mert a kérdésekre nem igazán érkezett válasz :) Meg mondjuk a pvp erőltetése helyett nekem jobban tetszett az, amikor küldetéseket kellett csinálgatni és arra kaptunk ajándékokat :) Sőt továbbmegyek :D Miért kell erőltetni ezeket a külön szervereket? miért nem lehet a rendes szervereken egy nagy volumenű eventet csapni? De amúgy az értékelendő, hogy igyekeznek minden évben valami újdonságot belevinni a dologba, lásd Battle Royal. Csak ez még mindig arról szól, hogy ki költ többet. :thumbdown:

Ha az igazat mondod, a másik kezedben legyen kard ;)

• Miért kell erőltetni ezeket a külön szervereket?

Ezzel egyetértek. Én is jobbnak tartanám, hogy a már meglevő szervereken legyenek ezek az érdekes, izgalmas események.

lásd Battle Royal. Csak ez még mindig arról szól, hogy ki költ többet.

No ehhez szerintem nem kell költeni, hiszen:

A Battle Royale módnak van néhány speciális szabálya, hogy egyenlő esélyt és tisztességes versengést biztosítson: minden résztvevő automatikusan ugyanazzal a karakterosztállyal játszik, és készségek sem használhatók. A csatatérre való belépéskor ideiglenesen minden tárgyatok is elvételre kerül. Aggodalomra semmi ok! A harc után visszakapjátok őket.

Persze ez csak egy része az egész ideiglenes szervernek. Nyilván mindenben jól kell teljesíteni, ha a végén az összesítéskor előkelő helyen szeretne végezni valaki.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Battle Royale bemutató

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

Ezek szerint mindenki nindzsa lesz, vagy lehet más is?

Ha jó a sejtéseim itt is futkorászni kell,annyira nem tetszik így első megnézésre!

Üdv.:fincsi

Megelőző idézetet töröltem. Dreamy

• A videó előtti postba már beidéztem, de akkor mégegyszer:

A Battle Royale módnak van néhány speciális szabálya, hogy egyenlő esélyt és tisztességes versengést biztosítson: minden résztvevő automatikusan ugyanazzal a karakterosztállyal játszik, és készségek sem használhatók.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• A videó előtti postba már beidéztem, de akkor mégegyszer:

Szia!

Persze vágom,hogy mindenki ugyanavval a karakterosztállyal fog játszani. Én azt kérdeztem,hogy nindzsa lesz,vagy fordulónként változhat, és akár még harcos is lehet?

• Nindzsa lesz mindenki a Battle Royale-on.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• És itt már dől is az egyenlő esély, hisz aki 10 éve nindzsaként játszik, ak összenőtt a kasztjával, mint ahogy más is azzal, amivel végigjátszotta az éveit. Mivel minden egyenlő feltétel lesz, így a nindzsával szerzett rutin részesül egy hónap alatt behozhatatlan előnyben. Gratulálok még úgy is, hogy akkor se érintene ez most, ha a kasztommal vehetnék részt

Villámsámán

"Ami nem öl meg, az megerősít"

• így a nindzsával szerzett rutin részesül egy hónap alatt behozhatatlan előnyben

Nem értek egyet veled. Hiszen készségek nem használhatóak. "Ütsz" vagy lősz egy íjjal. Én nem hiszem, hogy sima nyilakkal való lövöldözéshez (skill nélkül) 10 éves tapasztalat kellene :) .

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

Mindig is ódzkodtam a nindzsától,még boltos karakterem sincs ebből a kasztból! De talán most megszeretem,vagy nem :)

Mondjuk érdekesebb lett volna ha, fordulóról fordulóra más más kaszttal lehetne futkorászni :pillepalle:

Kíváncsian várom mennyire fog beválni ez a " Battle Royal" vagy érdektelenségbe fog fulladni mint megannyi újítás?