A játék jelenleg nem elérhető számodra

• Nekem, hetente 2 napra leáll ezzel a hibával. Komolyan mondom , vicc. A fórumban leírtak nem segítenek semmit. Páran írták, hogy a sok ki-belépés miatt is lehet. Ok. Akkor, hogy teljesítsem az olyan küldetéseket, ahol alig dobja a cuccot? Kétszer le kell járjam az összes ch-t, hogy egy tigrisbundát kapjak pl. de kell(ene) belőle 20 db.

Tegnap vettem exp gyűrűt. Miért is ne zárt volna ki ez a katyvasz még aznap este. Megint a tigris prémnél...

A hozzászólásokat összevontam. Dreamy

• Sé feltöltés, tolvaj, gyűrű, magánbolt. Megint kizárás. Bravó....

Én megértem a bosszúságodat, a jegyrendszerben vedd fel a kapcsolatot a támogatással ahogyan írja.

Esetleg egy teljesen másik netet is megpróbálhatsz.

És sokszor mikor megjelenik a felirat, tényleg egy 2-3 órás várakozás után helyreáll, persze, ha nem próbálkozol közben belépni.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Ugy kezdődött, hogy nem engedett belépni (csatolom a képet).

Írtam jegyet, kikapcsoltam tűzfalat virusirtót, vártem, közben jelszót változtattam..... és azóta nem enged bejelentkezni sem.... hiába kérek uj jelszót és hagyom jóvá.... nem enged belépni!

Mi lehet a probláma.... p magánboltról is lemaradtam, zokni, hópehely, főnix madárnak ketyeg az ideje... plusz 2 db tolvajkesztyű.... ez igy elég kelemetlen...

Témákat összevontam. Dreamy

• közben jelszót változtattam

Ilyen esetben felesleges a jelszó csere, hiszen:

"sokszor egy kis várakozás segít a játék nem elérhető és/vagy érvénytelen adatok és/vagy nem tudsz új azonosítót csinálni problémába.
    Ha nem, akkor

- vpn/proxy kikapcsolása
    - net újraindítás
    - játék javítás
    - esetleg másik netet használni.

Érdemes újraindítani a GF klienst, kikapcsolni a tűzfalat valamint a vírusírtót is, amég elindítod a klienseket valamint frissítés után, amikor frissíted a klienst.
    Esetleg a router frimeware-ének ellenőrzése.
    Gyakran okoz ilyen jelenséget az is, ha rövid időn belül több különböző fiókba jelentkezel be. Ez esetben a probléma legfeljebb néhány óra múlva magától megszűnik.
    Ha egyik se segít, akkor amit ír vedd fel a kapcsolatot a támogatással."

(idézet a Metin2 DC kitűzött üzeneteiből)

Mindenképpen várj minimum 24-48 órát úgy, hogy nem próbálsz belépni, nem kérsz új jelszót.

Mert minél többet próbálsz belépni a "piros csík alatt", annál tovább nem fog beengedni.

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Köszönöm a segítséget!

Irták azt is jelentkezek ki és be .... ez a nagyobb probléma mostmár. Konkrétan a Gameforge Client-be nem enged belépni a jelszavammal.... egyszer csak a játékban, de a weboldalon igen..... és hiába változtattam meg a jelszót.... Mostmár sehol nem enged belépni. Érvénytelen azonosító adatok.... ezt írja ki .... pedig már töbször megváltoztattam jelszót .... és nem fogadja el .

• Igen.... de nem fogadja el a jelszavamat mostmár..... szerintem vagy összezavarodott a rendszer, vagy tiltottak (de azt nem hiszem ) , vagy feltörtek, de ezt se hinném.

• Sziasztok!

Nagyjából 1,5 hete kezdődhetett,hogy egyszercsak kidobott a játék és kiadta ezt a piros üzenetet. Ekkor írtam supportra,ahol ajánlottak 1-2 dolgot, egyik sem segített. Másnap reggelre megjavult kb 15 perc játék erejéig, majd egyszer kidobott és ismét piros üzenet. Másnap reggelig megint nem engedett be, amikor tudtam játszani egy órát sziliztem, karicserén hagytam a játékot,hogy véletlen se legyen hiba, majd estére kidobott és ismét a hiba jött elő. Kezd elegem lenni. A kánom kezd lejárni, 1,5 hete nem tudtam használni kb semmit, a kosztik lejártak, a kisállatom is lehet meghalt. Tegnap este megint beengedett, kb 20 perc után kidobott és piros üzenet. Ma este megjöttem munkából, karicseréig beengedett,majd kidobott és kiírta a szokásos üzenetet a ch választás után, hogy indítsam újra a klienset, majd piros üzenet. Supporton 6. napja nem kapok választ. Bármi ötletet elfogadnék, fogalmam sincs mi tévő legyek. Érdekesség,hogy másik gameforge accounton pedig semmi hiba nincseny csak a fő kari emailján levő azonosító szarakszik.

• Sziasztok!

Nagyjából 1,5 hete kezdődhetett,hogy egyszercsak kidobott a játék és kiadta ezt a piros üzenetet. Ekkor írtam supportra,ahol ajánlottak 1-2 dolgot, egyik sem segített. Másnap reggelre megjavult kb 15 perc játék erejéig, majd egyszer kidobott és ismét piros üzenet. Másnap reggelig megint nem engedett be, amikor tudtam játszani egy órát sziliztem, karicserén hagytam a játékot,hogy véletlen se legyen hiba, majd estére kidobott és ismét a hiba jött elő. Kezd elegem lenni. A kánom kezd lejárni, 1,5 hete nem tudtam használni kb semmit, a kosztik lejártak, a kisállatom is lehet meghalt. Tegnap este megint beengedett, kb 20 perc után kidobott és piros üzenet. Ma este megjöttem munkából, karicseréig beengedett,majd kidobott és kiírta a szokásos üzenetet a ch választás után, hogy indítsam újra a klienset, majd piros üzenet. Supporton 6. napja nem kapok választ. Bármi ötletet elfogadnék, fogalmam sincs mi tévő legyek. Érdekesség,hogy másik gameforge accounton pedig semmi hiba nincseny csak a fő kari emailján levő azonosító szarakszik.

Routeren kapcsold ki az ipv6-ot

• Mi a megoldás arra, hogy ne írja azt ki hogy a játék nem elérhető számodra.

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍