📢 20.5 verzió kibeszélője 📢

• Nekem eddig tetszik...de azért 160 sé/7nap kb. 3-szor annyi mint amit szánnék rá ^^

No, szerintem meg a 160 yang lenne a reális, én ennyit szánnék rá. Most ez komoly hogy prémium az off bolt kirakás? Off line , wow. A játék alapvető része a kereskedés, az 500 yangos csomónak kéne átváltozni az új típusúvá. Eszem, *** megáll! A bénákat akik nem hajlandóak elég SÉ-t költeni, meg tessék jól megadóztatni, hát mit képzelnek? Igyekszem én, de nem látom át ezeket a bonyolult elgondolásokat. Hogy lesz ebből több játékos, nagyobb verseny, és a végén (nem az elején) esetleg több bevétel? Érzem hogy képzetlen vagyok én, a német manager-i gondolkodást innen Kazincbarcikáról, nem látni valami jól.

Figyelmeztetés

trágár tartalom

ninnalány

Edited once, last by ninnalany ().

• Nem tudom ki hogy van vele de igazán rakhattak volna pár díszletelemet erre a Piactérre. Pár fa, szekér, vagy házikó elfért volna, hogy ne úgy érezzem magam minden egyes alkalommal, mint akinek a börtönbe kell belépnie. Épp hogy csak szögesdrót nincs a falak tetején, ez nagyon rossz. Így is épp elég monoton a játék, monoton a farm és most még nyílt is mellé egy Alcatraz. Nem értem Koreát. Nem értem miért kell mindig mindent ennyire megbonyolítani. Értem én, hogy gondot okoztak azok akik túltolták a tábi nyitást és mindennapos cselekedeteik részévé vált a szemétkedés, de könyörgöm... Mennyivel egyszerűbb lett volna ha csak szimplán deaktiválják a pecséteket map1-en, mint mondjuk DC-ben, meley barlangjában, stb helyeken? Az elején még nem ismertem be, hogy a boltoknak köze van bármennyire is a PvP-hez, de most már belátom. Sajnos országunkban az egóra építem a karaktert felfogás működik, így az előre megbeszélt bunyók, mint mondjuk a török közösségben DT előtt nem működik. Az emberek hidegháborús politikát építettek ki a játékos karaktereiknek. Mindenki fegyverkezik a másik ellen, de azt senki sem tudja megmondani, hogy lesznek -e valaha használva ezek a fegyverek. Kezdeményező felek nincsenek, mert amennyiben az alulmaradás esélye adott úgy meg sem mernek kockáztatni egy összecsapást. A karakter földre halásával az egó és a fellegekbe magasztalt prestige is sérül. Más közösségekben, ahol a játékosok csak a móka kedvéért mérik össze karaktereik erejét egymással ott ez a piactér nem fog számítani. Ők továbbra is DT elé mennek és ott gyakorolják azt, amit mi kék map1 piactéren PvP-nek csúfoltunk. Övezetet nem használunk, mert az elve és a koncepciója se füle se farka téma. Borítékolható, hogy az itthoni pvp ezzel a frissítéssel kapta meg az utolsó dementorcsókot. Ha csak nem változtatunk a felfogásunkon, amire egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés esélyt látok.

rB8KHTB.gif

Edited once, last by Keydoran ().

• Sziasztok lányok és srácok!

Hát mit is mondjak,nem is vártam mást,azoktól a játékosoktól akik csupán a játéknak egy oldaláról közelítik meg a kérdést! "szeretnék nyugodtan játszani, farmolni, boltozni,nem vagyok kíváncsi a harcra" Véleményemet fenntartom avval,hogy a boltokat berakták "Alcatrazba" ;) A maradék konfliktust is megszüntették ami a védd meg magad,védd meg a birodalmad felfogást is teljesen kiöli a játékból! Valamikor mikor még nem Barbimese volt a játék,akkor voltak harcosok akikre fel lehetett nézni,mára csupán farmerek maradtak, akik épp a 1000. főszörnyet ölik monoton egyszerűséggel!!:pillepalle: Én még emlékszem DT előtti csetepatékra, a játékosokra aki napi szinten balhéztak ,nem volt kötelező ott lenni, mégis estéről estére voltak összecsapások! Nemrégiben felmentem kicsit nosztalgiázni,nos elkeserítő volt, válogatás nélkül gyilkoltam mindenkit,és egyetlen egy játékos sem volt aki akárcsak felvette volna a kesztyűt,hívott volna segítséget,hozott volna pvp felszerelést,vagy épp karaktert! ("miért bántasz,hagyjál már,miért jó ez neked?"

Egy szónak is száz a vége, magyar szerveren evvel a boltrendszerrel megadták az utolsó döfést a PVP-nek.nincs már ütközési hely ahol kialakulhatna egy csetepaté, map1 értelmét vesztette!

Üdv.: fincsi

• Sziasztok!

Itt most kicsit Tomi9612 véleményét osztom, hogy megölték a PVP-t, de engem sem érint a buli, így nem is problémázom rajta. Ami viszont ezt az új Piacteret érinti, hát igen... Még Óriások földjének legeldugottabb része is több elemet tartalmaz, mint ez. No, meg a probléma a beragadó karakter, amit ugyebár jelen helyen nem tud más kiszedni, csak egy GM, mivel támadni másokat ott nem lehet. Már pedig ha nincs csapattag, akkor ott marad a kari addíg, amíg nem lesz valaki online.:D

• A map1 pvp engem sem érdekelt, ott volt a védett kör ha boltot akartam nyitni. Most pedig 1-2x még be léptem piactérre de pár perc után olyan laggom lesz, hogy ki kell dobatnom a karit. És nem, nem fogok mini erőművet venni egy ilyen alap vacakért, hogy játszani tudjak. (és az internet szolgáltatóm sem fog csak az én kedvemért erősebb netet kihozni falura.) A további dekort pedig kérlek neee, így legalább pár boltot meg tudok nézni kifagyás előtt! Az viszont dühít, hogy itt bezzeg átfuthatóvá tudták tenni a boltokat. Akkor eddig miért nem ment? Mindenki boldog lehetne, megmarad a pvp, vannak boltok is, és nincs egy felesleges map amire undorral lép be az ember. Mind1 szerintem ez már ígymarad....

• És nem, nem fogok mini erőművet venni egy ilyen alap vacakért, hogy játszani tudjak.

Ugyanez. A Metin2 már rég nem ér annyit, hogy csak emiatt vegyen az ember több százezres gépet, hogy tökéletesen élvezhesse a rengeteg hibával tarkított játékot. Nem minősítek semmit, de hetek/hónapok alatt sem sikerült pitiáner hibákat kijavítani. Számomra ez nevetséges. Tapasztalom ugyanazt, hogy belépek a Piactérre, és egyszerűen 2-3 perc után kifagy, vagy bezárja a klienst. És nem... nem az internetszolgáltató a hibás, csak azért, mert bezsúfolunk mindent egy MAP-ra. Bár arra kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet eközben törököknél/németeknél/stb...:D

• No, meg a probléma a beragadó karakter, amit ugyebár jelen helyen nem tud más kiszedni, csak egy GM, mivel támadni másokat ott nem lehet.

Kifejted, hogy milyen tereptárgyban akadt el úgy karaktered, hogy nem tudtál kijönni a tárgyból?

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

• Nem hinném hogy megpecsételné a pvpt bármilyen formában , én előnyöket látok benne nem kell a boltomat napi 10x betennem mert valakinek nincs jobb dolga mint napi 10x rányitni a bosst , mindazonáltal mi anno annak idején Dracon sem feltétlen map1en rendeztük le a harcainkat ha konfliktus volt ahol épp találkozott a két gárda ott összecsapás volt aki akar tud és fog is ütközési zónát keresni én ezt gondolom , mellesleg üdvözlöm a kereskedő mappot hosszú idő óta most először gondolom azt hogy egy frissítésnek haszna van . :) :) :)

• Map nem. Rossz pár dísz fa el férne. De hogy nagyobb a lag mint eddig kék map1-en volt borzalom.. Minden le van véve direkt.

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Kifejted?

Válaszoltam üzenetben.:)

Nem hinném hogy megpecsételné a pvpt bármilyen formában

Annyiban igazat adok, hogy a PVP-t nem MAP1-en a boltok között kellene lemeccselni, hanem DT előtt, vagy bárhol máshol. Piszkosul idegesítő jelenség az, amivel korábban egy thread is foglalkozott, illetve most te is megemlítetted:

nem kell a boltomat napi 10x betennem mert valakinek nincs jobb dolga mint napi 10x rányitni a bosst

annak idején Dracon

Olyan szerintem már itt soha sem lesz, mint annak idején ott, és ennek nem feltétlenül a 20.5-ös verzió vetett véget, de aláírom, más volt akkor az élet.

• Olyan szerintem már itt soha sem lesz, mint annak idején ott, és ennek nem feltétlenül a 20.5-ös verzió vetett véget, de aláírom, más volt akkor az élet.

Igen olyan már nem lesz , a játék fokozatosan fejlődik így holnap sem lesz ugyanaz mint ma .

Annyiban igazat adok, hogy a PVP-t nem MAP1-en a boltok között kellene lemeccselni, hanem DT előtt, vagy bárhol máshol.

Egyébként sincs értelme egy 4 defes durca waros szettet összerakni brutális sé mennyiség eddig is nagy volt a szakadék sés és nem sés játékos közt de úgy gondolom mióta alki stb bejött ez a szakadék csak egyre tágul így aki 90% mobos és nem , vagy csak minimálisan sézik azért sem fog waros szettre gyúrni mert horror összeg összeg összehozni azt a 4-5x 50 60 defet jelmezeket hozzá alkímia kianit fegyver így a gfnek eleve nem volt mit megölnie a magyar szerveren.

• Nem tudom ki hogy van vele de igazán rakhattak volna pár díszletelemet erre a Piactérre. Pár fa, szekér, vagy házikó elfért volna, hogy ne úgy érezzem magam minden egyes alkalommal, mint akinek a börtönbe kell belépnie. Épp hogy csak szögesdrót nincs a falak tetején, ez nagyon rossz. Így is épp elég monoton a játék, monoton a farm és most még nyílt is mellé egy Alcatraz.

Egy kissé tényleg kopár lett a terep. Nekem mondjuk tetszenek a kisebb tereket összekötő "sikátorok". Bazári hangulata lenne ha lennének ott boltok. Hátha egy későbbi fejlesztés során ültetnek néhány fát a térre, vagy legalább fellobogózzák a falakat ha esetleg az volt a cél, hogy ne legyenek tereptárgyak amiben el lehet akadni.

Map nem. Rossz pár dísz fa el férne. De hogy nagyobb a lag mint eddig kék map1-en volt borzalom.. Minden le van véve direkt.

Ez meglep. Nekem az tűnt fel elsőre, hogy abszolút nincs lagg a piactéren.

Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs

• Mob erősítés még mindig. Mert razi ki csapot nem egyszer amit magam simán leverek....

Áthelyeztem, megkérlek figyelj melyik témába írsz.

Dreamy

Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

• Én nem vettem észre semmit! Talán csak gyenge a karaktered.

Nem.gyenge már bocsika... Eddig vertem simán lehet csak buggos volt. Ki tudja merr pp.Uralkodó nem csapot ki..

De nem ide való.. Téma

• Ha kicsit visszább nézitek a thread-et, többen írták hogy erősítve lettek, ami a tegnapi karbantartással csökkentve lett a felére. Azután én nem éreztem látványos változást, minden lemegy ami leszokott, előtte voltak csúnyaságok inkább..

• Ha kicsit visszább nézitek a thread-et, többen írták hogy erősítve lettek, ami a tegnapi karbantartással csökkentve lett a felére. Azután én nem éreztem látványos változást, minden lemegy ami leszokott, előtte voltak csúnyaságok inkább..

Igen már látom köszike.

dreamy bocsi félre néztem utána jöttem rá mikor már írtak hozzá bocsi.

Akkor tudom hol leverem a razit hol nem és miért most már tudom.

• Mob erősítés még mindig. Mert razi ki csapot nem egyszer amit magam simán leverek....

Szimplán csak hitvány a játék, ha azt tapasztalod hogy jobban sebez az azért van mert túl közel/távol helyezkedsz hozzá és duplán kapod be a skilljeit. Lóskillezz egyet, és kicsit arrébb folytast ha már nem sebez rád duplán. Ugyanez van nemerén, thrymen is.