📢 20.5 verzió kibeszélője 📢

 • A várva várt csütörtök! Nézzük milyen az offline bolt, menyibe kerül, milyen a Piac tér? Frissítés fut :) lesz valami:) Hiba a szerver kapcsolatba! :?: Máris? Mi van? Mi történt? :/ 16;15

 • Sziasztok! Megnéztem a javitások listáját hát egy kész röhej! A legfeleslegesebb javításokat csinálták meg! Azt hogy stabilabb legyen a kliens nem lehetne megcsinálni? Ne zárjon be állandóan például?!

 • Sziasztok! Megnéztem a javitások listáját hát egy kész röhej! A legfeleslegesebb javításokat csinálták meg! Azt hogy stabilabb legyen a kliens nem lehetne megcsinálni? Ne zárjon be állandóan például?!

  Én például soha egyik hibával, vagy problémával sem találkoztam az évek során a felsoroltak közül, nem is értem, hogy ezeket a dolgokat honnan szedik elő, vagy hogy hány embernek kell egy ilyenféle hibát jelenteni, amik szerintem soha nem is léteztek.

  (Kivétel: kereskedő üveg, de a leirás alapján nem történt vele semmi változás)

 • Én például soha egyik hibával, vagy problémával sem találkoztam az évek során a felsoroltak közül, nem is értem, hogy ezeket a dolgokat honnan szedik elő, vagy hogy hány embernek kell egy ilyenféle hibát jelenteni, amik szerintem soha nem is léteztek.

  (Kivétel: kereskedő üveg, de a leirás alapján nem történt vele semmi változás)

  Nem szedjük hibákat elő nálam is csomó hiba fent áll

  És kb azóta vannak mióta gf kliens bejött előtte semmi se volt kb.. De ez nem ez a rész ahol ki kell beszélni. De amit írtak hiba javítsnak irtó kevés ....

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • A játék tesztelése során technikai problémába ütköztünk. Jelen állás szerint előreláthatóan 18:00 órakor nyitjuk meg a szervereket, azonban a probléma jellege miatt elképzelhető, hogy csak később. Megértő türelmeteket köszönjük!

  Ez a legutóbbi információ.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • 7% adó a sima csomóval és a kasmírral nyitott boltokra. 3% adó a prémium boltra. A mapot kibővítették, elfér rajta rengeteg bolt lagg nélkül. Amit még meg lehet említeni a sunyiba történő erősítés mobokra nézve. Ugyanabban a felszerelésben nem megy a fejlődés sokaknak autovadászatban.

  x55tvww.gif


  さあ、掛け狂いましょう。

 • Ez a 3napos ingyen prémium csak fő kadin jelent meg 96 és 115 son boltoson noku :D ez hogy is van

  Edit :Ha cserezek kicsiken nem jelzi :)

  Az élet nem arról szól, mivel töltöd el az időt, hanem inkább arról, hogy hogyan.

 • Előzetes hírek alapján a Prémium offline bolt egy hétre 160 SÉ-ért vásárolható meg. Azonban ez még nem hivatalos :D Mindenesetre "szuperül" hangzik!

  x55tvww.gif


  さあ、掛け狂いましょう。

 • sunyiba történő erősítés mobokra nézve

  Keydoran Esetleg lehetne hibaként jelezni a Hibajelentésekben. Eléggé hosszúra nyúlt a verzió betétel, lehetséges, hogy elromlott valami. Volt már ilyenre példa, ha visszaemlékszel.

  kicsiken nem jelzi

  Szerintem karakterre van. Amelyik karimmal 2 napja léptem be, azon nincs. Amelyikkel tegnap, azon van.

  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller


  "And I am feeling so small"


  💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜


  "A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco


  ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

 • Ime egy csodálatos frissités .... ha sima boltod van 7% adó ha meg prém 3%....... ezzel azt érték el hogy az árak még fennebb mennek. A be nem harangozott moberősitésről ne is beszéljünk :) erdőben az autós kari eddig elment és most haldoklik. Amit meg hozzá kell tenni hogy egyes források szerint 160sé/7 nap lesz a prém sohop :) Azt szeretném kérdezni hogy a GF gondolkodik is vagy csak azt teszi be a játékba amit éjjel megálmodik :) Én szerintem ez egy szimpla yang kivonás a szeróról de persze a szemedbe mosolyog és azt mondja hogy megmenti Rykusentől a boltokat de közben jól kiveszi a zsebedből a pénzt :)

  Hallgass a fájdalomra, mert a fájdalom történelemtanár és jós is egyben. A fájdalom megmutatja, hogy kik is vagyunk. Néha olyan erős, hogy úgy érezzük, mintha haldokolnánk, de végtére is csak az él igazán, aki már meghalt egy kicsit.


  Jinno
  WP Sura:sk10:
  Penge P , Félelem P , Vértezés P , Örvény P , Újjcsapás P , Kioltás P
  Céh: Revolution
  Karakterek : RaiYouzo , xRaiYouzo , xBadFurry ,

 • Sziasztok lányok és srácok!

  Eme remek újítással végleg kivégezték a játék PVP részét,mostantól egy Barbi mesére fog hajazni a játék!

  Aról nem is beszélve,hogy sok kapcsolat "barátság" született egy jó kis map1 csetepaté közben, után! Volt lehetőség megismerni más játékosok harcmodorát, erejét, képességeit. Részemről már nem is bánom,hogy hanyagolom ezt a játékot,igaz egyedi stílusban harcoltam,de szerettem a csetepatét!

  Üdv.: fincsi

 • ezután majd mentek megbeszélni a dolgokat vagy pvpzni map1en.. ez most ilyen ez van ezt el kell fogadni aki pvpzni akar megy pvpzni map1re ugyanúgy szóval nem kell a rinya bár amúgy elég lett volna hogy map1en minden bolton át lehet futni és nem lehet leverni őket, ehhez miért kellett ch0? ezt map1en is meg lehetett volna oldani

 • Várom a stadionokat és a focipályákat abból a sok "adóból" ami a kereskedésre fog ezentúl elúszni...

  kíváncsi vagyok hogy a segélyt vagy a nyugdíjat vajon mikor vezetik be... Ja de várj... akkor ez most nem lopás?

 • Amit még meg lehet említeni a sunyiba történő erősítés mobokra nézve. Ugyanabban a felszerelésben nem megy a fejlődés sokaknak autovadászatban.

  Nem erősítettek sunyiba a mobokon. A hibát jeleztük illetékesek felé, már tudnak róla. Reméljük, mihamarabb érkezik rá javítás.

  sirmusrsig.jpg

  Sig by: IsidarMithrim

 • Nekem eddig tetszik...de azért 160 sé/7nap kb. 3-szor annyi mint amit szánnék rá ^^

  Elég rossz megoldás az, hogy a kereskedő mapon kell lenni, hogy betehess ezt-azt az offline boltodba, mert úgy reméltem majd akárhonnan lehet...ez sajnos még több képernyő feketedést fog generálni, mert +2 portolást jelent.

 • Tegnap este még 4-5 bosst ütöttem ochaoban egyszerre, 84% szél deffel. Most 2db földhöz vert 99% deffel. Erdőben beálltam rombolók közé és ütöttem őket vígan. Most a 100-as kő majdnem leszed. Felraktam kíváncsiságból egy jádét, hogy 100% defem legyen, hiába. Kiskarikkal köpizve sziliztem, most nem tudok. Valaki vicces volt.


  update: A kliens portolás közben ugyan úgy kifagy, mint eddig... De azt már le se sz...


  Figyelmeztetés
  Trágár tartalom

  ninnalány

  Edited once, last by ninnalany ().

 • Nekem kifejezetten tetszik az új boltrendszer semmi gondom vele csak persze remélem nem annyi lesz az ára mint amit beharangoztak.

  Akkor nem fog tetszeni.

  Ma 14.00-tól rendkivüli resi gondolom a mobok miatt. Mondjuk ez nem rendkivüli mert a nagy resik után másnap mindig volt egy kisresi.

  Egész eddig ezen ment a sirás hogy leverik a boltokat most meg azért hogy nem lehet leverni, komolyan nem értelek benneteket :)

  Nagyon remélem hogy egy max 10-20 sé lesz az offline bolt egy hétre. Ha maradna a 160 sés verzió ( ami kb 6 won/ hét ) az agyament ötlet lenne.

  Nem beszélve a plusz adóról.

  Értem én hogy yangot akarnak kivonni de ez azért már bicskanyitogató pofátlanság.

  Mondjuk megvan a logikája: Úgy is azok fogják megvenni a sés boltot akik tele vannak lével és attól szedik be a sápot ai meg karcsú az nem fogja úgyse megvenni ők csak az adóból veszik ki a nagyobb részüket. De ők meg ne kereskedjenek hanem farmoljanak ( Na ez volt a cinizmus )


  Szóval megin a szokásos metin módszer : az alapötlet jó a kivitelezés megint ***.


  Figyelmeztetés

  trágár tartalom

  ninnalány

  Edited once, last by ninnalany ().

 • Alapjában véve pozitív fejlesztésnek tartom az egészet ( bár így a map1es balhékat , PvP-ket körülbelül megölték, na nem mintha engem érintene ).


  Kereskedő map elfért már a játékba, az adó mondjuk csípős, de a mostani frissítéssel csökkenteni fogják, pont ahogy tegnap sejtettem: a 3-1% már teljesen korrektnek tűnik.

  Az elementáldefek miatt tudom hogy sokan fel vannak háborodva, én is megérzem az erdős karin, de minek után egy 1 hetes karira bárki felpakol 100+ szelet és vígan autozik bárhol, szerintem teljesen érhető ha ezen azért igazítani akarnak.


  SD2-3 ba mostmár villám és tűzdefet jelez, sokan írták hogy nem lehet fejlődni, ami meglepő, mert voltam bent kiskarival és az ég világon semmi változást nem vettem észre.


  Végezetül pedig szeretném megköszönni a teamnek / kifejezetten Darcoon / a gyors információkat. Jó látni hogy végre relatíver gyorsan közlik velünk hogy mi a helyzet.