📢 20.5 verzió kibeszélője 📢

• Akkor fussunk neki újra, mondok egy példát.

Van a boltomba 1milliárd yang érték, a bolt kaszába 800millió yang, leltáramba 0 yang. Kitennék 4db tárgyat 50millió/db értékbe, 3-at engedne kirakni, a 4.-et már nem, mert túl lépném a 2milliárd yang értéket. EZ EDDIG IGY MŰKÖDÖTT A KARBANTARTÁSIG.

Jelenleg van a bolt kasszámba 1,766milliárd yangom, a leltáramba 169millió yang, és kint a magánboltomba legalább 1milliárd yang értékbe cuccok. Ez közel 3milliárd.

A kérdésem továbbra is az, hogy emeltek a 2milliárdos limiten, vagy 2milliárdnál már nem tudok eladni tárgyat? Feleslegesen nem váltogatok wont ha nem szükséges.

Edit: Közben megoldottam egy problémát, leltár+magánbolt már túllépte a 2mrd yangot, igy nem tehetek be új tárgyakat a boltba, amig nem váltok be valamennyi pénzt wonra.

Edited once, last by Tuborg86 ().

• Edit: Közben megoldottam egy problémát, leltár+magánbolt már túllépte a 2mrd yangot, igy nem tehetek be új tárgyakat a boltba, amig nem váltok be valamennyi pénzt wonra.

Igen, ugyanezt írtam le neked az előtted levő postba.

Edit: viszont, én nem kockáztatnék, inkább kivenném az összeget, ki tudja mi van, ha a bolt kasszában is túllépi az összeget (2 milliárd) és vesznek a boltodból vajon rajta lesz-e az az összeg.....

Szóval ink vedd ki :)

„A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük. Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” - Helen Keller

"And I am feeling so small"

💜"Nem is kell tudni mindent, csak akkor ne mutassuk azt, hogy tudunk mindent."💜

"A gonoszság olyan hideg fény, amelyben minden elveszíti a színét, és ráadásul örökre." - Alessandro Baricco

❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍